Utorak

19 mart

 • 06:05

  Ružni kojot

  +

  Seksi romantična komedija o devojci koja dođe u Njujork da bi pisala pesme. Zaposli se u noćnom klubu "Ružni kojot" koji je tek postao popularan i gde radi ekipa seksi i sposobnih žena koje provociraju goste i nose se s njihovim nestašlucima.

  Idi na film
 • 07:45

  Unajmi muža

  +

  Lola mora da se uda ili gubi porodično nasledstvo. Raskida s momkom koji je vara i plaća nadničaru Bou da se oženi njome. Pretvara ga u pristojnog mladoženju da bi od oca dobila dozvolu za brak.

 • 09:30

  Medena

  +

  Medena je igračica i sanja o tome da postane koreografkinja. Majkl, režiser video-spotova, angažuje je za jedno snimanje, gde se ukazuje prilika da napreduje. Međutim, ona odbije njegovo nabacivanje i on počinje da joj smeta u karijeri.

  Idi na film
 • 11:15

  Svi ti divni konji

  12+12+
  +

  Dva teksaška kauboja odlaze u Meksiko u potrazi za poslom, ali uskoro imaju problema sa zakonom nakon što se jedan od njih zaljubi u ćerku bogatog vlasnika ranča.

  Idi na film
 • 13:30

  Pomorska akademija

  +

  Nakon što je uspeo da se upiše na Mornaričku akademiju, Džejk je mislio da su se svi njegovi snovi ostvarili - ali borba da postane čovek je tek počela. Prijavljuje se na žestoko takmičenje u boksu da se izbori za bolju budućnost za sebe.

  Idi na film
 • 15:15

  Njihove oči su gledale Boga

  +

  Drska Džejni Starks izgleda kao da ništa neće postići u Istonu na Floridi, pre Velikog rata. Dobro se udala za Džoa, vlasnika prodavnice, ali se ljubav pretvara u ogorčenost kad ona odbije da ispoštuje ono što on očekuje od pristojnosti.

 • 17:30

  Porodično okupljanje

  +

  Vreme je za porodično okupljanje porodice Duli povodom stotog rođendana matrijarha Mime. Tinejdžeru Biliju je zagonetna devojka Samanta odvukla pažnju od otkačenih rođaka i njihovih takmičarskih igara. U međuvremenu i Mima pobegne.

 • 19:15

  Trener Karter

  +

  Priča zasnovana na životu kontroverznog košarkaškog trenera Kena Kartera, koji je postao nacionalna vest 1999. Trener je zabranio dotad neporaženoj ekipi da igra sve dok ne popravi ocene, što su roditelji i škola dočekali sa pohvalom ali i kritikom.

  Idi na film
 • 22:00

  Brže od ostalih

  12+12+
  +

  Prvi film koji ulazi unutar trka MOTOGP, od kad se prikazuju trke na televiziji .MOTOGP je najveća organzacija moto-trka na svetu. Videćete kako teku pripreme za takmičenja, uzbuđenje i napetost trkača i odgovor na pitanje: Kako pobediti Valentina Rosija?

 • 00:00

  Univerzalni vojnik: Povratak

  14+14+
  +

  Luk Devero je jedini preživeo program "Univerzalni vojnik" i sada je tehnički savetnik u stvaranju nove, snažnije vrste vojnika koja je složenija, inteligentnija i agilnija.

  Idi na film
 • 01:45

  Helboj

  12+12+
  +

  Demon, odgojen od malih nogu nakon što je prizvan i spasen od nacista, izraste u branioca od sila tame.

  Idi na film