SVAKOG ČETVRTKA U 21:00


POGLEDAJTE TREJLER

O SERIJI

SINOPSIS

Astronomi su otkrili signal iz druge galaksije i to je neoboriv dokaz o postojanju vanzemaljskog života. Stanovništvo širom sveta nestrpljivo čeka sledeći kontakt. Ali ne zadugo. Za nekoliko dana, vanzemaljci su gotovo izbrisali civilizaciju sa Zemlje. U jezivo napuštenom svetu, ostali su samo tragovi čovečanstva.

Dok vanzemaljci love i ubijaju sve pred sobom, preživeli su ostavljeni sa najvažnijim pitanjem: Ko su ovi napadači i zašto su odlučni u nameri da nas unište? Emotivno i kinematografski zasnovana na dobro napisanim likovima, serija ”Rat svetova” jedinstvena je kombinacija ljudske drame i najbolje naučne fantastike.

Ovo je priča o običnim ljudima u neobičnim situacijama, koji nisu samo žrtve okrutnog rata. Kako ćemo i saznati, vanzemaljski napad nije slučajan, njegovi razlozi se dešavaju pred našim očima.

Radnja se odvija na tlu sadašnje Evrope. Serija Rat svetova je serija s više perspektiva, napisana i kreirana od strane dobitnika BAFTA nagrade Hauarda Overmana (Misfits, Crazyhead, Merlin), bazirana na vanvremenskoj priči H.G. Velsa. Izvršni producenti serije su Džon Kaps, Džulijen Marfi i Hauard Overman kroz svoju kompaniju Urban Myth Films.

SAZNAJTE VIŠE

VIDEO

UPOZNAJTE LIKOVE

ULOGE

ELIZABET MEKGOVERN

HELEN BRAUN

U vrtlogu dešavanja, Helen je primorana da ponovo razmotri sve što je nekada smatrala za istinito.

GABRIEL BIRN

BIL VORD

Posvećeni neurolog, odlučan u nameri da po svaku cenu ponovo osvoji ženu koju voli.

BAJO GBADAMOSI

KARIM GAT VIČ MAČAR

Bivši dečak-vojnik koji otkriva humanost u najmračnijim trenucima.

DEJZI EDGAR DŽONS

EMILI GREŠAM

Neustrašiva i samostalna tinejdžerka koja će imati ključnu ulogu u ovom vrlom novom svetu.

CELA POSTAVA