NEDELJOM U 22:00

POGLEDAJTE TREJLER

O SERIJI

SINOPSIS

Srž serije PROLAZ predstavlja Projekat Noa, tajna medicinska ustanova čiji naučnici rade na eksperimentu sa opasnim virusom, koji bi mogao da dovede do pronalaska leka za sve bolesti, ali isto tako može potencijalno dovesti do uništenja ljudske rase. Kada odaberu Ejmi Belafonte da bude testirana, federalni agent Bred Volgest dobija zadatak da je uvede u Projekat Noa. Međutim, na kraju Volgest postaje njen surogat otac, koji pokušava da je zaštiti po svaku cenu.

Bredov i Ejmin put navešće ih da se suoče sa vodećim naučnicima projekta Noa, narednicom Nikol Sajks i doktorom Džonasom Lirom, kao i s okorelim bivšim mornaričkim operativcem Klarkom Ričardsonom, kojeg je Bred obučavao. Ali kako su naučnici Projekta Noa usavršili lek koji bi mogao da spasi čovečanstvo, ova nova stvorenja počinju da testiraju svoje sopstvene moći, koje ih dovode korak bliže begu - a on može dovesti do apokalipse nezamislivih razmera.  

INSPIRISANO DŽASTIN KRONINOVOM
BESTSELER TRIOLOGIJOM

"PROLAZ"

UPOZNAJ LIKOVE

GLUMCI

EJMI BELAFONTE

SANAJA SIDNI

Devojčica koja je izabrana da bude testirana na Projektu Noa. Naučnici očajnički žele da otkriju ograničenja virusa i veruju da je mlada ljudska ispitanica ključ njihovog uspeha.

BRED VOLGEST

MARK-POL GOSELAR

Federalni agent koji je zadužen da dovede Ejmi Belafonte u Projekat Noa. Ali nakon što je upoznao Ejmi, Bredova odanost Projektu Noa stavljena je na test i on, na kraju, postaje surogat otac koji je pokušava zaštititi po svaku cenu.  

TIM FENING

DŽEJMI MEKŠEJN

Bivši naučnik i partner doktora Džonasa Lira. Dok je bio u Boliviji, na Lirovom istraživačkom projektu, doživeo je fatalni ugriz u vrat te je sada Nulti Pacijent u Projektu Noa. Fening ima sposobnosti koje su nepoznate Liru i drugim doktorima.

NAREDNICA NIKOL SAJKS

KEROLAJN ČIKIZI

Vodeći naučnik na Projektu Noa. Vojni starešina i doktor interne medicine sa specijalizacijom iz zaraznih bolesti, Sajks je rođeni vođa. Nakon smernice DOD-a o predstojećoj pandemiji, Sajks se bori s odlukom o korišćenju deteta kao predmeta ispitivanja.

SVI GLUMCI