OKRUŽEN MRTVIMA, 7. SEZONA: DANAI GURIRA / MIŠON

OKRUŽEN MRTVIMA, 7. SEZONA: DANAI GURIRA / MIŠON

Šta je u prošloj sezoni bio odlučujući trenutak za Mišon?

Ona sada ima sasvim novi vid intimnosti u vezi s tim ko je ona i kako funkcioniše u svetu, pa se tome  prilagodila. Na neki način, postala je još agresivnija. Naišla je na čoveka kojeg od samog početka može da poštuje.

Da li su pogrešili što su napali Ispostavu?

Teško je imati jednostavne moralne norme i standarde u svetu koji je toliko opasan. U odnosu na ono što se dogodilo, oni su zapravo pokušavali da se to ne dogodi. Oni su već imali mnoge slučajeve da njihovi ljudi od poverenja ipak urade grozne stvari. Nije trebalo da veruju ovim ljudima. Povukli su pametan potez, ali nisu bili svesni veličine onoga s čim će se suočiti. 

Zašto je susret sa Neganom i Spasiteljima tako otrežnjujući za grupu?

Kao kad je Rik na kraju 5. sezone onima rekao – napali ste pogrešne ljude. Sada smo mi uradili to isto. Napali smo pogrešne ljude.

Zašto Mišon prkosno zuri u Negana dok kleči ispred njega?

To je trenutak u kojem je potpuno bespomoćna, što nju naprosto izluđuje. Sigurno je besna i želi da pruži naznaku makar nekakvog otpora, ali nema šanse. Jedino što ima je taj pogled.

Zbog čega je Neganovo poigravanje s njima čista tortura?

To su jasne okolnosti u kojima bi čovek radio upravo ono što on radi.  U tom trenutku, mi nismo u poziciji da to promenimo. To je varijanta Eci Peci Pec – kojeg od vas ću ubiti – užasno je.

Kako Negan menja čitavu postavku stvari u Okružen mrtvima?

Oni do tada nisu sreli takvu silu. Stvari su se promenile. Nadamo se da ćemo opstati.

Dodatne informacije o Okružen mrtvima

Informacije o seriji