NOVA SEZONA 18.06.

NOVA SEZONA

18.06.


TREJLER

ISTINA JE STVAR PERSPEKTIVE

O SERIJI

SINOPSIS

Pretpostavlja se da je u Maliju iz zasede ubijeno četvoro pripadnika američke specijalne jedinice i njihov prevodilac Ajša Konate. Ovaj događaj je odlože dogovor između Vašingtona i malijske vlade od kojeg je moć iz senke značajno profitirala. Oni šalju svog operativca, Nejtana Milera, čoveka koji je rastrgnut između porodice i dužnosti, da reši situaciju. Međutim, slučaj se još više zakomplikuje kada republikanska senatorka Megan Salivan nasluti da se zataškava istina oko ubistava.


Hari i Lejla, trenutno isključeni iz igre, primorani su da se opet uključe nakon što Lejla primi poziv za pomoć od Ajše, za koju se mislilo da je mrtva. Sada moraju da urade sve što je u njihovoj moći da spreče podmukli napredak maligdne mreže, poznate kao moć iz senke.

SAZNAJ VIŠE

VIDEO

UPOZNAJ LIKOVE

GLUMCI

VOLTON GOGINS

KAO NEJTAN MILER

Miler sada radi u privatnom sektoru kao "Majkl Klejton" i rešava probleme sa kojima se suočava moć iz senke. Moralno kompromitovan. Prepun mana. Krenuo je da radi svoj posao verujući da radi pravu stvar - da štiti svoju državu. Ali sada nije tako siguran u tu ideju.

DŽO DEMPSI

KAO HARI KLARK

Britanac, u ranim tridesetim, nakon Teherana i neuspelog pokušaja njegovog oca da uradi ispravnu stvar, počinje da se povlači u sebe. Ostavljen od strane Lejle, beži u Mali gde radi kao privatno obezbeđenje. Napušten, usamljen i bez vere.

KARIMA MEKADAMS

KAO LEJLA TUMI

Britansko-marokanskog porekla, tridesetogodišnjakinja koja je napustila Odsek i sada mrzi konsultantski posao koji radi. Nedostaje joj akcija i učinila bi sve da to vrati.

ALISTER PIČRI

KAO DŽORDŽ VAJT

Britanac, pedesetogodišnjak, Vajt je agent MI6 starog kova. Ima um šahiste i čovek je koji ume da čita senke i tišinu. Ciničan je prema svetu u kojem živi, ali još veruje u ideju "države". Tek treba da uplovi u moć iz senke, ali seme je već tamo.

UPOZNAJ LIKOVE

SVI LIKOVI

GLEDALI STE

PRVA SEZONA

PRVA SEZONA

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.