Život u fragmentima

Sreda 18:05

12+12+
Život u fragmentima

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 19 februar u 18:05

  Večera, profesor, koraci, lezbejka (E05 - S02)

 2. Sreda 19 februar u 18:35

  Boks, mišljenje, pauk, brada (E06 - S02)

 3. Četvrtak 20 februar u 10:00

  Večera, profesor, koraci, lezbejka (E05 - S02)

Sinopsis

Serija o životu tri generacije porodice Šort, ispričana iz vizure svakog lika posebno, sa svojim verzijama događaja. Svaka epizoda sastavljena je od četiri kratke priče, po jednu za svakog iz klana Šortovih, međusobno povezanih.

Epizode

 • 1

  Godišnjica u džungli

  +

  Porodica Šort stigla je u rizort u Jukatanu, međutim, njihov smeštaj nije onakav kakav su očekivali. Heder je previše zaštitnički nastrojena prema Sofiji tokom porodičnih aktivnosti. Džen i Greg shvataju da su Met i Kolin prevarili sve ljude.

  Sledeće na programu
  Petak 20 mart u 18:40
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 23 mart u 10:25
  12+12+
  Na FOX
 • 2

  Demonstracije, zadah, operacija, meč

  +

  Kolin i Met pokušavaju da impresioniraju moguću biološku majku, probleme im izaziva drugi bogati par. Dženina trudnoća stvara probleme Gregu. Heder dopušta Gregu da preuzme hvalospeve za njeno održavanje kuće, dok se Džoan oporavlja od operacije.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 23 mart u 18:10
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Utorak 24 mart u 09:55
  12+12+
  Na FOX
 • 3

  Jad, izmet, ime i tablete

  +

  Džoana je vezana za krevet, oporavlja se od operacije i ubeđuje Sofiju da provodi vreme sa njom. Međutim, ubrzo je zažalila. Džen i Greg biraju ime za svoju novu bebu, ali ubrzo shvataju da su Met i Kolin odabrali isto ime za svoje dete.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 23 mart u 18:40
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Utorak 24 mart u 10:25
  12+12+
  Na FOX
 • 4

  Rađanje, uplitanje, jakna, poricanje

  +

  Kada Kolin i Met shvate da im možda neće biti dozvoljeno da budu u sobi za porođaj, pokušavaju da ubede Morgan da dete rodi kod kuće. Heder je ushićena kada se Samanta posvađa sa prijateljem koji je loše uticao na nju.

  Sledeće na programu
  Utorak 24 mart u 18:10
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Sreda 25 mart u 09:55
  12+12+
  Na FOX
 • 5

  Sonogram, žaba, trljanje, porodica

  +

  Nakon srčanog udara, Tim postaje veoma vezan za porodicu i nervira ih. Greg i Džen su odlučili da neće objaviti pol bebe. Sofijin novi ljubimac, žaba, zapravo je otrovna vrsta.

  Sledeće na programu
  Utorak 24 mart u 18:40
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Sreda 25 mart u 10:25
  12+12+
  Na FOX
 • 6

  Oporavak, disciplina, psihologija, porođaj

  +

  Džon se sprijateljuje sa domarom u Sofijinoj školi i ubrzo shvata da Sofija i njene drugarice veruju u glasine iz njegovog detinjstva. Heder gura Tima i Džona da zajedno idu u šetnje dok se oporavljaju od zdravstvenih problema.

  Sledeće na programu
  Sreda 25 mart u 18:10
  12+12+
  Na FOX
 • 7

  Izgubljeni, matematika, umetnost, glamur

  +

  Greg pokušava da pronađe Lark, koju je izgubio u bolnici tokom posete Džen i novoj bebi. Heder pomaže Sofiji sa domaćim zadatkom iz matematike, ali ne može da razume novi metod učenja. Met prijavljuje usvojenog sina Lukasa na čas slikanja.

  Sledeće na programu
  Sreda 25 mart u 18:40
  12+12+
  Na FOX
 • 8

  Iksboks, pogled, reflektor

  +

  Heder i Tim dobili su poruku od Samante da je pokupe usred noći. Pokušavaju da ostanu mirni, kako bi dokazali da su "kul" roditelji. U cirkusu, Tim se suočava sa sramotnom javnom situacijom.

 • 9

  Četiri kratke bajke

  +

  Tim je počeo da nosi periku i porodica pokušava da sakrije svoju užasnutost. Džen pokušava da se sretne sa svojim šefom, nakon što se vratila sa porodiljskog. Džoan je odlučila da se povuče ali je odustala. Greg i Met prave igraonicu za decu.

 • 10

  Pismo, obećanje, odrastao, sedamdeset

  +

  Met i Kolin časte Džen i Grega skupom večerom kao zahvalnicom za pismo preporuke koje su im napisali. Džen i Greg su užasnuti kad shvate da nikad nisu napisali to pismo. Sofija traži od Tima i Hedera da joj kupe svinju.

 • 11

  Čisto, olovke, baka, momci

  +

  Džen i Greg angažovali su Ednu, čistačicu koja je godinama radila kod Džona i Džoane. Međutim, Edna ima čudne navike, koje užasavaju Džen. Met, Heder i Greg pokušavaju da nađu vredne hemijske koje im je Džon poklonio kad su bili deca.

 • 12

  Kabana, junak, akcija, sin

  +

  Met pomaže dedi Mortu da bukira porodični odmor na Bahamama i porodica je veoma impresionirana. Greg je rezervisao kuću pored bazena kako bi bio bolji od Meta. Tim spasava život gostu Stjuartu. Met i Kolin odlaze na privatno ostrvo.

 • 13

  Obrnuti, teret, okrug, Nemačka

  +

  Tim i Heder shvatili su da će postati deda i baba tek u dalekoj budućnosti. Zato su odlučili da imaju još jedno dete. Džoana je frustrirana što stalno mroa da pazi na unučiće. Džen i Greg odlučili su da nađu novi dom. Met dobija poslovnu ponudu u Nemačkoj.