Ženski vodič kroz razvod

12+12+
Girlfriends’ Guide to Divorce © 2014 Universal Network Television LLC. All Rights Reserved.
Ženski vodič kroz razvod

Sinopsis

Priča prati autorku knjiga za samopomoć koja krije da prolazi kroz razvod i pokušava da preživi kao samica od 40 godina u L- A.-u. Počinje više da se druži sa razvedenima nego sa udatima, što dovodi do nekih iskustava koja će joj promeniti život.

Epizode

 • 1

  Pravilo 776: Mačka je uvek na krovu

  +

  Ebi i Barbara su u potrazi za slavnim i istaknutim korisnicima kako bi promovisale svoj novi veb-sajt. Delija prihvata ozbiljan slučaj za klijenta iz pravne pomoći.

 • 2

  Pravilo 10: Samo treba da preživiš

  +

  Ebi i Barbara nastavljaju da se sukobljavaju oko velikih finansijskih odluka. Dok Ebi razmatra da izađe sa bivšim momkom, takođe savetuje svoju ćerku da ne počne da spava sa svojim novim momkom. Delija i Pol vode svoju vezu na nov nivo.

 • 3

  Pravilo 706: Neka jedu kolače

  +

  Ebi mora da napusti grad zbog porodičnih problema, ostavljajući Barbaru da donese tešku odluku. Džo i Delija pokušavaju da sakriju šta su otkrili. Fibi razmišlja o promenama u životu.

 • 4

  Pravilo 49: Neka sija

  +

  Devojke dolaze da pruže podršku Ebi dok planira sahranu svoje majke. Ebin brat ponovo uspostavlja odnos sa Fibi. Vraća se Ebina neočekivana bivša ljubav.

 • 5

  Pravilo 930: Plan za nove planove

  +

  Ebi se vraća i ne sviđaju joj se promene do kojih je došlo dok je bila odsutna. Fibi prodaje nekretninu. Džo upoznaje Alberta sa Zoi. Ebin otac izaziva katastrofu kada ostane sam.

 • 6

  Pravilo 155: Idi za mađioničarem

  +

  Ebi razmišlja šta da uradi sa svojim ocem dok istovremeno pokušava da spase svoj profesionalni odnos sa Barbarom. Džo donosi impulsivnu odluku koja utiče na njen posao i odnos sa Albertom. Fibi pronalazi nov način da zaradi.