Za narod

Sreda u 22.00

Sezona 1
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Nedelja 14 novembar u 01:40

  Prvi ining (E01 - S02)

 2. Nedelja 14 novembar u 06:00

  Prvi ining (E01 - S02)

 3. Ponedeljak 15 novembar u 01:40

  Ovo je Amerika (E02 - S02)

Sinopsis

Priča smeštena u Federalni sud južnog distrikta Njujorka prati advokate koji rade i za odbranu i za tužilaštvo na najvažnijim slučajevima u državi. Tokom rada, njihovi privatni i poslovni životi se prepliću.

Epizode

 • 1

  Prvi ining

  +

  Uz pomoć novog istražitelja Teda, Sandra mora da odbrani igrača video-igrica, čija internet rasprava dovede do policijske opsade i smrti senatora SAD.

  Sledeće na programu
  Nedelja 14 novembar u 01:40
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Nedelja 14 novembar u 06:00
  Na FOX Life
 • 2

  Ovo je Amerika

  +

  Tina se suočava sa pravnim posledicama jer odlučno brani dečaka čiji otac je svedok u Lenardovom slučaju. Dečakov otac imao je sukob sa agentima ICE, što može da dovede do njegove deportacije.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 15 novembar u 01:40
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Subota 20 novembar u 06:00
  Na FOX Life
 • 3

  Minimum pravnog obrazovanja

  +

  Set je primoran da zbog suđenja uzme diplomatski imunitet. Sandra radi na slučaju kidnapovanja i ubeđena je da je sve bila slučajnost. S druge strane, Džej je ubeđen da će ga odlasci na posao drugim putem učiniti uspešnijim u sudnici.

  Sledeće na programu
  Nedelja 21 novembar u 01:40
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Nedelja 21 novembar u 06:00
  Na FOX Life
 • 4

  Veliki nepokretni objekat

  +

  Tim prihvata da brani momka optuženog za ubistvo žene i ubeđeni su u njegovu nevinost. U međuvremenu, Tina i Sandra tragaju za čovekom koji je nosio telo kroz aerodrom. Set i Leonard će se bolje upoznati na konferenciji gde su govornici pred grupom mladih advokata.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 22 novembar u 01:40
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Subota 27 novembar u 06:00
  Na FOX Life
 • 5

  Velika srećna porodica

  +

  Sandra dodeljuje Kejt slučaj veoma uglednog sudije koji je primio mito i osudio grupu maloletnika. Nakon što je pozvan da bude svedok, sudija Brin se pita koja je njegova uloga u pravosudnom sistemu. Zbog kvara u stanu, Set se seli kod Džeja.

  Sledeće na programu
  Nedelja 28 novembar u 01:55
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Nedelja 28 novembar u 06:00
  Na FOX Life
 • 6

  Ovde pripadaš

  +

  Leonard radi na slučaju koji će ga lično pogoditi, jer je u pozadini rasna i klasna nepravda u Americi. Džej dobija svoj prvi slučaj trgovine droge. Biće veoma zanimljivo, jer radi sa potpuno nekonvencionalnim advokatom.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 29 novembar u 01:40
  Na FOX Life
 • 7

  Bokser

  +

  Sandra ima zadatak da dogovori priznanje krivice za beskućnika koji je nedozvoljeno ušao u rezervat prirode. Kada posumnja da je njen klijent umešan u veće krivično delo, traži od Teda da istraži slučaj.

 • 8

  Moralna dilema

  +

  Alison brani čoveka uhapšenog zbog ilegalne preprodaje cigareta i odlučna je u nameri da obezbedi njegovo puštanje bez kaucije. Sudija Birn pozvan je da služi u poroti i ushićen je zbog prilike da vidi sudnicu iz drugog ugla.

 • 9

  Ko smo sada?

  +

  Sukobljavajući se oko slučaja pljačke banke, Sandrin i Kejtin odnos doveden je u pitanje. Na strani odbrane, Alison pomaže Džeju, koji pokušava da drugačijim pristupom brani svog klijenta, ratnog veterana.

 • 10

  Izbor

  +

  Na dan izbora, Džej traži pomoć od Kejt i ekipe nakon što su njegovi roditelji i ostali glasači zastrašivani na svom biračkom mestu.