Za narod

Sreda 22:00

For the People © ABC Studios
Za narod

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 17 oktobar u 22:00

  18 milja do Roanoke (E03 - S01)

 2. Četvrtak 18 oktobar u 12:00

  18 milja do Roanoke (E03 - S01)

 3. Nedelja 21 oktobar u 16:10

  18 milja do Roanoke (E03 - S01)

Sinopsis

Priča je smeštena u Federalni sud južnog distrikta Njujorka i prati advokate koji rade i za odbranu i za tužilaštvo na najvažnijim slučajevima u zemlji. Dok rade, njihovi privatni životi se upliću u posao.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Priča prati šest mladih advokata koji rade na suprotnim stranama zakona na najvažnijim slučajevima u zemlji. Profesionalni i privatni životi ovih advokata se prepliću, što dovodi do brojnih teških izazova.

 • 2

  Rahova

  +

  Šest mladih advokata želi da se dokaže i odnese pobedu u svojoj novoj grupi slučajeva. Džej mora da kontroliše svoja osećanja dok brani klijenta kontroverznih uverenja. Sandrina perfekcionistička narav primorava gospođu Krisman da je iskritikuje.

 • 3

  18 milja do Roanoke

  +

  Sandra i Kejt sukobljavaju se oko važnog slučaja u kom je mlada žena optužena za odavanje poverljivih informacija. Dok sud koristi modernu tehnologiju da bi izbegao subjektivnost, Alison se trudi da slučaj okrene u svoju i korist svoje klijentkinje.

  Sledeće na programu
  Sreda 17 oktobar u 22:00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Četvrtak 18 oktobar u 12:00
  Na FOX Life
 • 4

  Fontana u biblioteci

  +

  Set saznaje da su ljudi iz njegovog rodnog grada Linkolna u Nebraski misteriozno oboleli iodlučuje da preuzme stvari u svoje ruke. Sandra, Džej i Alison pomažu Džil oko slučaja ubistva. Međutim, svi postaju skeptični u vezi sa klijentom osim Džil.

  Sledeće na programu
  Sreda 24 oktobar u 22:00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Četvrtak 25 oktobar u 12:00
  Na FOX Life
 • 5

  Najbolji sudija na svetu

  +

  Na raskršću svoje karijere, sudija Bern dobija slučaj koji zahteva neobičnu minimalnu kaznu. Alison brani šarmantnog klijenta u slučaju prevare, a Leonard se premišlja da li da pokrene tužbu protiv političara.

  Sledeće na programu
  Sreda 31 oktobar u 22:00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Četvrtak 1 novembar u 12:00
  Na FOX Life
 • 6

  Svako može da bude superjunak

  +

  Alison brani čoveka optuženog za krađu namirnica namenjenih žrtvama na ostrvu pogođenog uraganom. Mora da se bori sa Celijom Čavez (Olivija Sandoval), opakom državnom tužiteljkom. Sandra brani čoveka optuženog za napastvovanje, ali njen klijent ima iskrivljen pogled na stvarnost.

  Sledeće na programu
  Sreda 7 novembar u 22:00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Četvrtak 8 novembar u 12:00
  Na FOX Life
 • 7

  Da li ste upoznali Lenarda Noksa?

  +

  Leonard je prinuđen da preispita stare nesigurnosti nakon što ga novi slučaj prisliljava da proverava šta je ispravno a šta nije. Sandra kreće u bitku sa Setom, koji tuži odvažnog komičara, optuženog da je pretio ubistvom predsedniku Amerike. Džej brani igrača tenisa optuženog da je namerno izgubio meč.

  Sledeće na programu
  Sreda 14 novembar u 22:00
  Na FOX Life
 • 8

  Okreni-obrni

  +

  Džilino i Rodžerovo prijateljstvo je pred ispitom posle sukoba oko racije DEA od koje se jedan zatvorenik bori za život. U međuvremenu, Kejt dobija slučaj trgovine životinjama i uginulom pandom. Džejeve emocije su poljuljane kad shvati da je njegov otac prevaren piramidalnom prevarom.

 • 9

  Vanredne okolnosti

  +

  Sandra želi da učini sve za klijenta I kreće u borbu protiv FBI. Međutim, završava u veoma nezgodnoj situaciji. U međuvremenu, Rodžer daje slučaj u kom guverner Njujorka ilegalno pokušava da proda svoju poziciju, Kejt, Setu i Lenardu.

 • 10

  +