Veće očeva

© 2019 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Veće očeva

Sinopsis

U seriji Veće očeva, Skot Peri, požrtvovani otac petoro dece, doživljava ogromnu promenu u životu nakon što mu je dijagnostikovan medicinski problem. Poziva neke od svojih najvernijih prijatelja da mu pomognu i postanu zamenski očevi u slučaju da ne može sam da ispuni svoje obaveze. Zajedno će shvatiti da ulogu oca čini mnogo više obaveza nego što bi ijedan od njih mogao sam da ispuni.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Porodica Peri se okuplja kako bi rešila zdravstveni problem Skota Perija.

 • 2

  Nisam dobro

  +

  Robin razmišlja kako bi "Veće očeva" svakodnevno funkcionisalo, a Lari strastveno preuzima svoje obaveze. Luli ima neočekivan susret sa svojom majkom Mišel i saznaje o njenom ranom životu sa Skotom.

 • 3

  Ko želiš da budeš?

  +

  Lari daje predlog Robinu koji će uticati na budućnost "Kolibe krabe", što iznenađuje Entonija i sve ostale. Luli pokušava da zadivi svoj literarni klub kopajući duboko po ličnom iskustvu u potrazi za inspiracijom za novo delo.

 • 4

  Šesti stepen

  +

  Robin razmatra svoj ljubavni život posle Skota. Luli i Evan rizikuju investirajući sa pozajmljenim novcem. Entoni se sprema da preobrati "Kolibu krabe" i sprijateljuje se sa Margo, novom zastupnicom vlasnika.

 • 5

  Tradicija!

  +

  Robin se hrabro suočava sa jesenjim praznicima, ali plaši se da ne može da se poredi sa Skotom. Oliver se muči sa Piterovim prestupom. Teo pronalazi nove prijatelje, ali shvata da nisu baš dobar uzor.

 • 6

  Lekovi za srce

  +

  Porodica Peri i Veće okupljaju se jer je Šarlot potrebna hitna operacija. Luli ima težak susret sa svojim prvobitnim usvojiteljima, koji će joj promeniti život. Tom Everet Skot ima gostujuću ulogu.

 • 7

  Najbolji planovi

  +

  Entoni razmatra ponudu za posao, zbog koje bi morao da se preseli u Las Vegas. Evan je rastrzan između Luli i njegove tvrdoglave majke, dok Leri deli dobre savete. Oliver se suočava sa Entonijem zbog velike tajne koja će uzdrmati porodicu Peri.

 • 8

  Dragi oče

  +

  Robin i članovi Veća odlučuju da saopšte istinu Luli i ona uzima stvari u svoje ruke. Oliver i Piter napokon donose odluku o usvajanju, ali dobijaju uznemirujuće novosti o biološkoj majci. Sem pokušava da podrži Robin, koja je zaljubljena u njega.

 • 9

  Nevreme

  +

  Sa dolaskom opake oluje, porodica Peri odlazi na viši teren, ali uz par komplikacija. Uz Lulinu pomoć, Leri pokušava da pomogne svojoj otuđenoj ćerki i unuci da pobegnu od oluje. Luli piše veoma ličan sastav, koji dospeva u pogrešne ruke.

 • 10

  Boriti se ili pobeći

  +

  Entoni dolazi u dom Perijevih, koji je uništila oluja, i zatiče Robin i Tea u nevolji. Oliver upotrebljava sve svoje medicinsko znanje kada Sejdž počne prevremeno da se porađa. U međuvremenu, budućnost "Kreb šeka" visi o koncu zbog štete od oluje.