Specijalizant

14+14+

Utorak 22:00

utorak 15. januar u 22:00

Sezona 2
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Subota 22 februar u 18:00

  Žena je pala (E07 - S03)

 2. Utorak 25 februar u 22:00

  Dan pekinške patke (E08 - S03)

 3. Sreda 26 februar u 12:00

  Dan pekinške patke (E08 - S03)

Sinopsis

Ulazeći u treću sezonu, serijal "Specijalizant" otkriva i dobro i loše u bolnicama širom SAD. Serijal prati grupu doktora u bolnici "Častejn medikal", svakodnevno se suočavajući sa poslovnim i ličnim izazovima.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Iz pepela

  +

  Doktori Čestejna okruženi su novim pravilima i doktorima, dok Red Rok Medikal preuzima bolnicu. Konrad je u nevolji kada tokom izgradnje novog neurohirurškog centra dolazi do eksplozije u Čestejnu.

 • 2

  Meso moga mesa

  +

  Kejn pokušava da ubedi Bel i Kita da mu se pridruže na komplikovanoj operaciji, u nameri da poboljša ugled bolnice. U međuvremenu, Reptor se zbližava sa pacijentkinjom, čiji život leži u njegovim rukama.

 • 3

  Sveci i grešnici

  +

  Policajac je došao u hitnu sa povređenim kriminalcem kojeg je uhvatio. Ekipa u Čestejnu mora da održi kriminalca u životu kako bi mogli da spasu život nevine osobe. Nik je uvučena u hiruršku rotaciju sa Kejnom, zbog koje sumnja u njegove metode.

 • 4

  Sistem verovanja

  +

  Devonin pacijent, proglašen mrtvim, iznenada je oživeo. Konrad počinje da sumnja u Devonino umeće donošenja odluke i razmišlja šta je moglo da se dogodi. Poznati rasista potpada pod Kejnovu i Nikovu negu, što dovodi do razlike u mišljenjima.

 • 5

  Odabrane reči

  +

  Nakon pada aviona u Atlanti, Devon je skrhan osećajem krivice jer misli da je mogao da spreči tragediju. Bel, koji je bio putnik u avionu, odlučuje da po svaku cenu spase život čoveka koji je sedeo pored njega. Adaku traži veliku uslugu od Mine.

 • 6

  Dan medicinskih sestara

  +

  Na nacionalni dan medicinskih sestara, sestre u Častejnu rade prekovremeno i manjka im radne snage, zbog čega su sve iscrpljene i smatraju da nisu poštovane. Kejn obavlja opasnu operaciju na pacijentu kojeg je dobio u partiji pokera.

 • 7

  Žena je pala

  +

  Jedan od lekara u Čestajnu doveden je u ambulantu sa povredama opasnim po život. Ekipa se udružuje kako bi probali da joj spasu život. Međutim, Kejn i ostali doktori ne mogu da se slože koji je najbolji tretman lečenja.

  Sledeće na programu
  Subota 22 februar u 18:00
  14+14+
  Na FOX Life
 • 8

  Dan pekinške patke

  +

  Bivši pacijent optužuje Konrada za nesavesno lečenje. Bel je zbog toga u nezgodnoj situaciji sa Red Rokom. Devon je otkrio da njegov važan pacijent ima smrtonosni poremećaj na mozgu, i lekari se udružuju da obave rizičnu operaciju.

  Sledeće na programu
  Utorak 25 februar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 26 februar u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 9

  U potrazi za osvetom

  +

  Konrad je u problemu kad bivši pacijent podnese tužbu za zloupotrebu protiv njega. Bel se zbog toga nalazi u nezgodnom položaju sa Red rokom. Devon je shvatio da njegov pacijent ima smrtonosnu moždanu bolest i lekari se udružuju u rizičnoj operaciji.

  Sledeće na programu
  Utorak 3 mart u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 4 mart u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 10

  Uzbunjivač

  +

  Osvanuo je Devonov poslednji dan kao interniste. On i Konrad nalaze se pred moralnom dilemom oko suicidnog pacijenta kojem treba transplantacija jetre.

  Sledeće na programu
  Utorak 10 mart u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 11 mart u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 11

  Slobodni pad

  +

  Nakon otpuštanja iz Častejna, Konrad ima problema da smisli svoj naredni korak i odvlači sebi pažnju tako što prati pacijenta na avanturu u kojoj će iskusiti nultu gravitaciju.

  Sledeće na programu
  Utorak 17 mart u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 18 mart u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 12

  Najbolji planovi

  +

  Radeći u svojoj neprofitnoj klinici, udaljenoj tri sata od Atlante, Nik i Mina leče pacijenta kojem otkazuje veštačko srce. Nik i Mina primorani su da nađu nove baterije pre nego što bude prekasno. Konrad dobija poziv od starog pacijenta u nevolji.

  Sledeće na programu
  Utorak 24 mart u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 25 mart u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 13

  Kako se Konrad povratio

  +

  Nakon susreta sa poznatim fudbalerom koji boluje od misteriozne bolesti i ima neobične simptome, Konrad se vraća u Častejn i suočava se sa ljutitim Loganom Kimom. Bel i Reptor ne mogu da postave dijagnozu i onda vide koliko je Konrad zaista talentovan.

 • 14

  +

 • 15

  +

 • 16

  +