Specijalizant

12+12+

Utorak 22:00

Premijera druge sezone, utorak 15. januar u 2200

Sezona 2
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 23 april u 22:00

  Kraljice (E15 - S02)

 2. Sreda 24 april u 12:00

  Kraljice (E15 - S02)

 3. Nedelja 28 april u 20:00

  Kraljice (E15 - S02)

Sinopsis

U drugoj sezoni, THE RESIDENT nastavlja da podiže zavese i otkriva istinu skrivenu iza bolničkih zavesa. Provokativna medicinska drama prati grupu lekara bolnice "Chastain Memorial" dok se svakodnevno sreću sa ličnim i profesionalnim preprekama.

Epizode

 • 1

  12:42:30 AM

  +

  Nestanak struje će primorati osoblje bolnice da leči pacijente bez upotrebe tehnologije. Bel naređuje osoblju da ne smeju da primaju pacijente, ali kada dete dođe u hitnu pomoć Konrad i Devon će se oglušiti o naredbu. Mina i Ostun moraju da izvedu operaciju na otvorenom srcu prevremeno rođene bebe. Nik na sve načine pokušava da organizuje osoblje, uprkos nestanku struje.

 • 2

  Kraljević i prosjak

  +

  Bel je ljut jer je Maršal Vintorp, Konradov tata i novi predsednik odbora, tražio Konradov izeštaj u diskusiji o troškovima bolnice. Konrad i Nik pokušavaju da smanje troškove. Istovremeno, pametna i prefinjena zastupnica medicinske opreme, Džulijan Lin, predstavlja lekarima svoju skupu opremu.

 • 3

  Tri reči

  +

  Nik i Konrad moraju da rade zajedno kako bi uspostavili dijagnozu srećnom bračnom paru koji su primljeni u bolnicu sa misterioznim simptomima. Bel i Maršal su na zajedničkom poslovnom putovanju i ponovo dolaze u sukob.

 • 4

  Bilo je i vreme

  +

  Častejn je preplavljen kada stampedo na koncertu pošalje mnoge u bolnicu. Konrad i Nik pokušavaju da pomognu Džošu Robinsonu, profesionalnom avanturisti sa mnogo starih povreda.

 • 5

  Bacil

  +

  Bel odlučuje da koristi uređaje Džulijana Buta a ne bolničke uređaje, i Kit i Ej-DŽej moraju da se pomire da bi ga zaustavili. Konrad i Nik pokušavaju da ispune želju deteta kad shvate da mu se rak vratio.

 • 6

  Noćne more

  +

  Konrad mora da postavi dijagnozu ženi sa noćnim morama. Devon provodi prvu Noć veštica u Hitnoj službi. Nik misli da nije trebalo da dovede svoju treznu sestru na žurku kod Mine. Bel koristi novog asistenta na zanimljiv način.

 • 7

  Pokušaj i greška

  +

  Pacijenti u bolnici uključeni u eksperiment sa lekovima, počinju da osećaju nuspojave opasne po život i Nik se plaši da je njena sestra u opasnosti. Ona i Konrad pokušavaju da ubede Bel da je rizik prevelik.

 • 8

  Srce u kutiji

  +

  Konrad se suočava sa Belom nakon što on preporuči jedan Džulijanov medicinski uređaj Zoi. Ona je već izgubila jednog sina i ponovo je u bolnici sa drugim. Nik brine da se Konrad previše vezao za svog pacijenta.

 • 9

  Ples

  +

  Devon razmišlja da li je njegova veza dostigla vrhunac, dok mu se prijatelji i porodica okupljaju za venčanje. Čestajnova vrhunska firma za proizvodnju medicinskih uređaja Kvovadis i dalje uspeva, Džulijan dolazi do saznanja zbog koje joj se ne sviđa njena upletenost u sve to.

 • 10

  Nakon pada

  +

  Žrtve i njihove porodice besne su kad je Lejn Hanter puštena iz zatvora. Iako je platio njenu kauciju, Bel je i dalje uznemiren zbog njene manipulacije.

 • 11

  Greška operatora

  +

  Kada se medicinski uređaj pokvari na bivšoj pacijentkinji Častejna, otvara se istraga koja stavlja Dr-Ej-Džej Ostin nasuprot Kvovadisa. Mina i Bel pokušavaju da shvate šta je pošlo naopako, Devon se bavi drugim pacijentom sa bolovima u stomaku.

 • 12

  Strah pronađe način

  +

  Kada sezona gripe krije zaraznu bolest, Častin mora brzo da postavi dijagnozu i pošalje zaražene pacijente u karantin. Dok Konrad, Nik i Alek rade na Meg, koja je bila omiljeni čuvar Nik dok je bila u zatvoru, Devon i ostali leče Sem.

 • 13

  Skoro pa nemoguće

  +

  Konrad, Kit, Mina i Raptor pokušavaju da spasu život studenta medicine, kojem treba trostruka transplantacija. Bel se vraća u operacionu salu na jednu od najrizičnijih operacija Častejna. Nakon što je policja pronašla Džulijanov auto u obližnjem jezeru, Devon sam kreće u istragu.

 • 14

  Glupe stvari u ime seksa

  +

  Konradov pokušaj da iznenadi Nik raskošnom večerom za Dan zaljubljenih nije uspeo. On je predao rezervaciju nekome kome je ona zaista potrebna.

 • 15

  Kraljice

  +

  Belova vera u Kvovadis smanjuje se nakon što je pristalica za jedan od njihovih uređaja Henri Barnet (Evan Viten), vraćen u hitnu bolnicu, sa simptomima poput napada.

  Sledeće na programu
  Utorak 23 april u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 24 april u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 16

  Neželjeni događaji

  +

  Hirurzi su odlučni da zatvore Kvovadis nakon što je Henri Barnet zamalo izgubio život usled kvara na uređaju.Dok Mina i Devon tragaju za istinom, Bel, Ej-Džej i Konrad pokušavaju da spasu život Častejnovom omiljenom staratelju, Simonu.

  Sledeće na programu
  Utorak 30 april u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 1 maj u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 17

  Izdaja

  +

  Hirurzi pokušavaju da spasu život Reptorovog bivšeg mentora Ejba koji im je jedini izvor podataka o Kvovadisu.

  Sledeće na programu
  Utorak 7 maj u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 8 maj u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 18

  Kontakt za hitne slučajeve

  +

  Častejn skuplja komadiće nakon raspada saradnje sa firmom Kvovadis, što ostavlja Maršala spremnog da istraži nova polja u medicini. Devon konačno saznaje istinu o tome šta se desilo Džulijanu Butu.

  Sledeće na programu
  Utorak 14 maj u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 15 maj u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 19

  Zavejan

  +

  Atlanta je pogođena ozbiljnom mećavom i Mina mora da obavi veliku operaciju bez pomoći Raptora, kako bi spasla život mladom ocu. Kit i Bel čuvaju čovekovu decu.

  Sledeće na programu
  Utorak 21 maj u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 22 maj u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 20

  +

 • 21

  +

 • 22

  +

 • 23

  +