Šepova potraga za ljubavlju

Šepova potraga za ljubavlju

Sinopsis

Ova priča prati Šeparda Šepa Rouza na putu po državi u potrazi za istinskom ljubavlju. Vlasnik bara u Čarlstonu širi svoje horizonte putujući od jedne obale do druge u potrazi za srodnom dušom.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Zaljubljeni Šekspir

  +

  Šepova potraga za ljubavlju odvela ga je na putovanje po državi da bi upoznao buduću gospođu Rouz. Sve što sija nije zlato jer Šep pronalazi ljubav sa timariteljkom pasa i objavljuje poetsku pravdu na nepozvanom gostu.

 • 2

  Dvostruki problemi

  +

  Šep pretražuje Teksas u potrazi za ljubavlju. Preteruje kad izađe na dvostruki izlazak. Odlazi u banju gde pokušava da iskoristi svoje umeće na zgodnoj brineti. Poslednjih dana putovanja, panika ga vraća u stvarnost.

 • 3

  Šepardov klub žena

  +

  Šep prekida svoje putovanje i napokon se vraća u Čarlston sa nekoliko dama. Kameron počinje sopstveno ispitivanje devojaka kako bi pomogao Šepu da nađe onu pravu. Nakon upoznavanja, odlaze na žurku na plaži gde Šep mora da se udvara pet devojaka istovremeno.

 • 4

  Rasturanje zabave

  +

  Šep ima pune ruke posla zadovoljavajući pet žena. Kad se nepozvani gost pojavi, napetost u kući raste. Šep pokušava da upravlja situacijom, ali visok stres i nervoza dovode do eksplozije na proslavi rođendana.

 • 5

  Ćao, mala!

  +

  Šep pokušava na sve načine da impresionira Belu tokom izlaska. Usled nadolazeće eliminacije, Šep pokušava da nađe "onu pravu" što pre. Koristi šarm prilikom romantičnog izlaska na krovu sa Prisilom, a Pejton izvodi na košarkašku utakmicu.

 • 6

  Trenutak istine

  +

  Približava se kraj Šepove potrage za ljubavlju, a on je zbunjen više nego ikada pre. Preostale su dve devojke i Šep mora da pogleda svoje korene kako bi odlučio koja ga je zaslužila.