Savršena harmonija

© 2019-2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Savršena harmonija

Sinopsis

Bredli Vitford glumi u ovoj komediji o pronalasku inspiracije na neočekivanim mestima. Artur Kokran, bivši profesor muzike na Prinstonu, slučajno upada na probe crkvenog hora u malom gradu. Sreće grupu pevača, koji su van tonaliteta na više načina. Uprkos sukobu ličnosti, Artur i njegovi novi učenici mogli bi da pomognu jedni drugima da otkriju sreću baš kad im je najpotrebnija.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Bivši profesor muzike na Prinstonu Artur Kokran upada na horske vežbe u seoskoj crkvi i zatiče pevačku ekipu van tonaliteta. Uprkos početnom sukobu, Artur i njegovi učenici pomoći će jedni drugima da pronađu malo sreće.

 • 2

  Festival viljušaka

  +

  Artur se oglušuje na lokalne običaje i hor plaća cenu njegove nekulture. Zbog Keša, Džini se zaklinje da neće ništa reći o Vejnu.

 • 3

  Nemam vremena za luzere

  +

  Artur pomaže Džini da prevaziđe tremu. U međuvremenu, Džeks se nalazi usred sukoba Vejna i Dvejna.

 • 4

  Sezona lova

  +

  Artur se suočava sa pobunom hora i odlučuje da, uprkos Džininom savetu, povede Adamsa, vođu grupe, na godišnji lov na jelene. U međuvremenu, Vejn vodi Keša na prvi lov kako bi od njega napravio muškarca.

 • 5

  Električno!

  +

  Artur se razračunava sa Džininim ocem, koji pokušava da povrati porordičnu kuću na vodi. Velečasni Džeks organziuje veče za upoznavanje i Džini i Dvejn napokon razgovaraju o problemima u svojoj vezi.

 • 6

  Ale-bu-ja!

  +

  Džini pokušava da zauzme novu menadžersku poziciju na poslu i Artur joj pomaže da prevaziđe osećaj neadekvatnosti. Dvejn ne želi da ispoštuje staru tradiciju za Noć veštica, a Vejn se brine da se udaljavaju jedno od drugog.

 • 7

  Nedelja rivalstva

  +

  Sveštenik Magnus poziva Drugi prvi hor da peva u Crkvi večne slave i Artur je odlučio da njegovi pevači zvuče bolje nego ikad kako bi mu se osvetio. Međutim, Artur je dodao novu pevačicu, koju Džini ne podnosi.

 • 8

  Svakog ponedeljka

  +

  Džeks traži od Artura da pazi na crkvu. Dok mu vernici dolaze sa svojim problemima, Artur počinje da smatra da im najbolje može pomoći svojim racionalnim razmišljanjem, a ne verskim savetovanjem.

 • 9

  Dan nezahvalnosti

  +

  Džeks ubeđuje Artura da se pridruži zajedničkoj horskoj večeri povodom Dana zahvalnosti kako bi pregledao domove članova hora u potrazi za izgubljenim predmetom. U međuvremenu, Adam poziva zgodnog radnika na večeru kako bi ga upoznao sa Džini.

 • 10

  Srećan Božić

  +

  Sveštenika Džeksa posećuju njegovi harizmatični roditelji. Artur pomaže Džeksu da prevaziđe osećaj da živi u senci svojih roditelja i nagovara Džeksa da nastavi sa svojim načinom vođenja crkve u pripremi za božićni koncert.

 • 11

  Znaj kada treba otići

  +

  Na godišnjem takmičenju u lepoti Konli Forka sudija Artur pokušava da ne pokazuje naklonost prema Kešu, uprkos Džininom pritisku. Džeks razmatra da li Adamsova treba da se suoči sa glasinama o krahu svog braka.

 • 12

  Horski maraton

  +

  Artura iznenada posećuje Tejt, bivši kolega sa Prinstona. Artur počinje da preispituje svoj život u Konli Forku. Hor održava celonoćni koncert kako bi prikupili novac za regionalno takmičenje.

 • 13

  Regionalno takmičenje

  +

  Na regionalnom takmičenju horova u Leksingtonu Artur se raduje što će napokon moći da se osveti svom rivalu Magnusu, ali dolazi do neočekivanih dešavanja. Džini dobija neočekivanu ponudu za posao i počinje da sumnja u sebe pred važan intervju.