Ružna Beti

Ružna Beti

Sinopsis

Beti Suarez je oduvek imala jedan cilj, da uspe u izdavaštvu. Iako je pametna, vredna i produktivna, to je uvek u senci činjenice da nije lepa na uobičajen način, poput njenih kolega spremnih za naslovne stranice. Ona ipak ispunjava svoj san.

Epizode

 • 1

  Efekat leptira (1)

  +

  Za Beti se sa novim poslom sve promeni, naročito zato što joj je šef njen bivši dečko Met Hartli koji je i dalje nesrećan zbog njihovog raskida. Betina nova koleginica otvoreno pokazuje netrpeljivost, a Mark joj neprestano podmeće nogu.

 • 2

  Efekat leptira (2)

  +

  Beti fotografiše za Ujedinjene nacije, ali njena velika prilika postaje vatreno krštenje jer je potrebna Danijelu, a Met je otvoreno demorališe. Amanda se zbližava s Danijelovom pripravnicom Helen, a Hilda traži savet od Marka da bi pomogla Džastinu.

 • 3

  Plavo na plavo

  +

  Betti pokuša da prva dođe do novog Gučijevog dizajnera Evana Jorka preko Sami, Hildine mušterije. Mark pokuša da je spreči. Danijel upozna Natali koja mu priredi zanimljivo veče. Vilhelmina odlazi na Bermude da bi potražila Konora.

 • 4

  Viršla, zemička i dojka

  +

  Mark je zahvaljujući Vilhelmini privremeni Betin saradnik. Beti dobije najgore poslove u Njujorku, mora da nosi kostim hot doga i da izvodi bolivudski ples. Mark je nesiguran zbog svog idola u Vogu.

 • 5

  Plus niko

  +

  Na Vilhelmininoj zabavi za prikupljanje pomoći siročadi sa Tibeta, Met zatraži od nekoga da mu bude partner. Danijel angažuje Natali kao svoju pomoćnicu, pa se Beti oseća beskorisno. Danijel sazna da Kler krije tajnu.

 • 6

  Beti na zadnjem sedištu

  +

  Hilda sumnja u svoju vezu sa Arčijem nakon što je videla svoju staru ljubav Bobija Talerisija. Mark pomaže Džastinu da se uklopi u novoj školi. Benet mami danijela u zamku. Vilhelmina pokušava da nabavi novac da bi pomogla Niku.

 • 7

  Uskladi se (7) sa mnom

  +

  Danijel preda vođstvo u časopisu Zajednici Feniks. Beti pomaže Danijelu oko Beneta. Ona smisli lukav plan da pomogne Kler. Vilhelmina izađe pred javnost u trenerci.

 • 8

  Bahamski trougao

  +

  Betin, Metov i Amandin ljubavni trougao na Bahamima dostigne tačku ključanja. Beti se muči sa fotograffisanjem kad Penelopa Grejbridž preotme zadatak od Vilhelmine.

 • 9

  Budi siguran

  +

  Ignjasio pripremi romantičnu večeru za Džin. Beti i Hilda obavljaju testove za utvrđivanje trudnoće. Hartli angažuje Deniz Ludvig da zameni Vilhelminu. Mark planira da vrati Vili. Kler sa Amandom nađ Tajlera, sina kog je dala na usvajanje.

 • 10

  Betina strast

  +

  Beti se zabrine da previše vremena provodi sa Markom, pa pokuša da ga angažuje oko nečega drugog, ali to ne ispadne kao što je očekivala. Mark je užasnut jer se Troj zaljubio u njega nakon što su proveli noć zajedno, jer je Mark bio Trojev "prvi".

 • 11

  Ponovo na svom mestu

  +

  Frustrirana zbog Vilhelmininih zadataka i inspirisana memoarima Odri Hepbern, Beti osmišljava sopstveni blog o neverovatnim dobrotvornim akcijama. Njen hobi je oplemenjuje, ali posao je ubija. Vilhelmina muči Beti eksperimentima za buduće priče.

 • 12

  Zamračenje!

  +

  Beti želi da napravi karaoke zabavu u svojoj zgradi, ali zgradu opljačkaju delimično njenom krivicom. Mark je uznemiren jer mu je ukradeno nešto nezamenljivo. Danijel i Vilhelmina se ponovo sukobljavaju pa ih Amanda šalje na savetovanje za parove.

 • 13

  Čika i čovek

  +

  Vilhemina poludi zbog imitatorke Vilhedive Hejter. Beti i Danijel nisu u dobrim odnosima jer je ona dobila nagradu za svoj blog. Danijel je uzburkao štampu. Mark je zadovoljan sobom zbog fortografisanja sa čuvenim režiserom.

 • 14

  Seksi i zgodna

  +

  Danijel pomaže Beti da prati beznačajnu reviju. Beti otkriva novu dizajnerku Marisu i odlučuje da je promoviše, ali i dalje se nadmeće sa Markom. Amanda ubeđuje Marka i Beti da pohvale Vilhemini njenu novu modnu liniju. Tajler traži Kler u Njujorku.

 • 15

  Vatra i pristojnost

  +

  Da bi ubrzala istragu o požaru, Beti izlazi sa dosadnim vatrogascem. Vilhemina pokušava da staroj ljubavi Donu dokaže da nije kučka. Amanda se zbližava s Tajlerom i ubeđuje Kler da ga angažuje kao manekena. Hilda upoznaje Bobijeve roditelje.

 • 16

  Ceo svet je pozornica

  +

  Džastinu se dopadaju časovi glume koje vodi Lena Korvinka pa se našao u trouglu sa svojim novim prijateljima. Beti svraća na čas, gde joj se dopao mladi pisac Zahari. Ugrožava svoju radnu etiku jer počne da se viđa s njim. Vilhelmina je u bolnici.

 • 17

  Osmeh od milion dolara

  +

  Beti je uzbuđena jer će skinuti protezu. Pre toga se onesvesti na fotografisanju i zapadne u san u kome je ona lepa sestra, a Hilda je ružna, dok je Ignjasio kompulzivni kockar. Analgetici joj pokazuju da je njen život mogao da bude drugačiji..

 • 18

  Poziv iz Londona

  +

  Beti dobije zadatak da izveštava sa nedelje mode u Londonu u pratnji Amande, a povede i Hildu. Ona se ponovo poveže sa Kristinom i naleti na Gia. Vili se pridruži anonimnim alkoholičarima da bi se približio Tajler i prevario Kler i Danijela.

 • 19

  Past prezent futur

  +

  Bliži se Hildino venčanje, pa Beti moli Danijela da joj bude pratilac. Ignjasio poziva Elenu, a Amanda želi da spoji Marka sa svojim novim klijentom Spenserom Kenonom, zvezdom sapunice. Džastin razmišlja o tome da povede Ostina.

 • 20

  Zdravo, zbogom

  +

  Na kraju serije, Betino oklevanje da priča Danijelu o svojoj budućnosti joj staje na put, Džasin i Bobi traže novi stan, iako se to ne dopad Hildi. Amanda pati zbog smrti svog psa, a Mark misli da mu je suđeno da bude sam.