Otkriće veštica

Nedelja 17:05

12+12+
©Sky UK Limited
Otkriće veštica

Sledeće emitovanje

 1. Nedelja 25 jul u 17:05

  Epizoda 8 (E08 - S01)

Sinopsis

Serijal "Otkriće veštica" , prilagođena trilogija Debore Harknes, hrabar je i romantičan triler koji razotkriva postojanje neverovatnih stvorenja koja se kriju ljudima pred nosom. Ova stvorenja su vampiri, veštice i demoni.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  U Oksfordu u Engleskoj, genijalna američka istoričarka Dajana Bišop preuzima katedru na fakultetu Oksford. Tokom istraživanja u Biblioteci Bodleana, Dajana nesvesno nailazi na drevni magični rukopis, Ašmol 782.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Nakon susreta sa Metjuom, Klermon ostavlja Dijanu u sumnji u njene veštičje veštine. Dijana je odlučna u nameri da se vrati svom normlanom životu na Oksfordu. Piter Noks i Satu Džarvinen dolaze u Oksford da ubede Dijanu da preda Ašmol 782 vešticama.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Pod pritiskom veštica Dijana se povlači sa Metjuom u njegovu drevnu kuću na selu. U Staroj loži, Dijana otkriva Metjuovu pravu starost. Dijana poziva Metjua na večeru, ali veče se završava iznenada, nakon što Metju odbija Dijanino muvanje.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Dijana i Metju sada su gosti Izabeua de Klermonta, drevnog vampira i ubice veštica, u porodičnom domu Sept Turs u Francuskoj. Isabeu upozorava Metjua da njegova ljubav prema Dijani ugrožava njegovu celu porodicu.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Dijana je sama sa Izbaeuom u Francuskoj. Izabeu pokušava na sve načine da odgovori Dijanu da upražnjava svoju vezu sa Metjuom. U Oksfordu, Metju otkriva da su veštice upale u laboratoriju i suočava se sa Džilijan, Dijaninom veštičjom prijateljicom.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Metju i njegova ekipa uskoro shvataju kakva je Dijanina sudbina i kreću u očajničku potragu. U La Pijeru, Satu izvodi opasan čin kako bi otkrila tajne Dijanine magije. To je jezivo iskustvo za mladu vešticu, koje jedva da je preživela.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Dijana i Metju odlaze u Medison u potrazi za zaštitom u njen dom iz detinjstva. U međuvremenu, iscrpljena Satu tumara francuskim selima, i otkriva tajnu Meridijaninog proročanstva. U Veneciji, Boldvin pokušava da zadrži kontrolu nad kongregacijom.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Posle spektakularne bitke, Džulijet je mrtva i Metju je na samrti. Dijana je primorana da iskoristi svu svoju moć da bi sklopila pakt sa Boginjom kako bi je primorala da prizna pred kongregacijom zašto je otela Dijanu. Gerbert koristi ovu priliku da oduzme moć Boldvinu.

  Sledeće na programu
  Nedelja 25 jul u 17:05
  12+12+
  Na FOX Life