Osvetničko telo sa Kloi Kardašijan

Revenge Body with Khloe Kardashian © 2018 E! Entertainment LLC. All Rights Reserved.
Osvetničko telo sa Kloi Kardašijan

Sinopsis

Kloi Kardašijan vraća se da pomogne zaslužnim pojedincima da budu svoje najbolje ja u Osvetničkom telu sa Kloi Kardašijan. Ove sezone Kloi i njena ekipa sportskih stručnjaka pomoći će raznim ljudima da probude svoje najbolje ja.

Epizode

 • 1

  Mreže laži i problemi sa mamom

  +

  Sa užasnim detinjstvom, Ken je osmislio novi lik da bi izdržao svoju tešku prošlost. Kloi i njeni stručnjaci, uključujući i trenera Korija Kalijeta, pomoći će Kenu da se vrati u stvarnost i otkrije ko je zaista.

 • 2

  Nevidljiva devojka i život u laži

  +

  Dugo se borila sa svojom težinom. Holivudski publicista Melisa navikla je da bude nevidljiva i uvek u senci svojih klijenata. Uz pomoć Kloi i trenera slavnih Korija Kalijeta, Melisa će zadovoljno konačno doći u centar pažnje.

 • 3

  Manekenka, prekid i obična kučka

  +

  Nakon nesreće, od koje je ostala nepokretna 3 meseca, Kelsi Rouz više nije mogla da bude manekenka. Kloi poziva Gunara Pitersona i manekenku Ešči Grejam da pomognu Kelsi da se preobrati i vrati na modnu pistu.

 • 4

  Izgubljeni identitet i bez poljupca

  +

  Šajlin život se urušio kad je saznala da čovek za kojeg je mislila da joj je otac već 35 godina, zapravo to nije. Uz Kloinu pomoć, Šajla kreće na putovanje da otkrije sebe i treniraće sa trenerom Sajmonom Delaruom na spoljašnjoj i unutrašnjoj snazi.

 • 5

  Devojka koja stalno jede i poručnik

  +

  Kristal je počela da jede jer je nezadovoljna u svojoj vezi. Uz Kloino vođstvo i pomoć trenera poznatih, Harlija Pasternaka, hoće li Kristal ostati sa svojim momkom ili krenuti dalje?

 • 6

  Oči tigra i druga žena

  +

  Mladenci Čed i Elison žele da postanu roditelji, ali moraju da budu zdravi. Elison mora da smrša a Čed da nabaci težinu. Hoće li trener poznatih, Latrea Mičel, uspeti da balansira sa ovim parom?

 • 7

  Kraljica izgovora i pop zvezda

  +

  U nameri da izbegne prekomernu težinu i dijabetes koji hara u njenoj porodici, 23-ogodišnja Nikol kreće na putovanje koje može da joj spasi život. Hoće li trener Latreal Mičel izdržati njene izgovore ili će morati da precrta još jedno ime sa spiska klijenata?

 • 8

  Čudan par i faktor bivše

  +

  Mladenci Čed i Elison žele da postanu roditelji, ali moraju da budu zdravi. Elison mora da smrša, a Čed da nabaci težinu. Hoće li trener poznatih, Latrea Mičel uspeti da balansira sa ovim parom?