Opake služavke

12+12+
Opake služavke

Sinopsis

Serija o grupi međusobno bliskih služavki koje povezuje posao, borba i melodramatično okruženje njihovih poslodavaca.

Epizode

 • 1

  Još jedanput u izbeljivač

  +

  Životi se zauvek promene nakon eksplozije u vili Pauelovih.

 • 2

  Još jedna briše prašinu

  +

  Rozi je pogođena posledicama ubistva na Beverli Hilsu. Marisol otkrije šokantnu istinu o Ženeviv. Karmen brine kako će da kontroliše Danijelu. Zoila otkrije da je sused previše blizak s majkom. Evelin želi da zaboravi Ejdrijena i tone sve niže.

 • 3

  Opake služavke 4, 3

  +

  Ženevivin rat protiv Marisol je sve žešći. Karmen pokuša da se sprijatelji sa Danijelom. Zoila i Fransis grade svoje prijateljstvo. Ejdrijan uskrati finansijsku pomoć Evelin i poremeti njen plan za razvod. Rozi i Džesi imaju novog posetioca.

 • 4

  Opake služavke 4, 4

  +

  Marisol ima novu cimerku. Danijelin i Karmenin odnos se promeni nakon dolaska neočekivanog posetioca. Zoila ima sastasnak naslepo, a Ženeviv ima novog prijatelja. Rozi sve više sumnja na prljavu igru.

 • 5

  Opake služavke 4, 5

  +

  Rouzi se izloži riziku kad pokuša da dokaže da je Spens nedužan. Dani traži utehu kod Džesija dok istovremeno izbegava Karmen. Marisol traži Evelininu pomoć kad je Mark pozove na gala događaj. Zoila pokuša da učini Kajla ljubomornim.

 • 6

  Opake služavke 4, 6

  +

  Rouzi traži Ženevivinu pomoć oko istrage Perijevog ubistva, ali situacija je sve opasnija. Marisol se sukobi sa svojim režiserom, Karmen se na audiciji predstavi kao Dani, Kajl donese tešku odluku, a Evelin se viđa s nekim novim.

 • 7

  Krv, znoj i bris

  +

  Rouzi otkrije jednu od Perijevih najvećih tajni. Evelin prevari Karmen da bi izvukla korist. Marisol se muči jer je Petra odsutna. Ženeviv se bori za Zoilinu pažnju. Karmen je u novoj vezi.

 • 8

  Videla sam sjaj

  +

  Karmen je uhvaćena usred imanja Pauelovih, Ženeviv se meša u Marisolin ljubavni život, a Rouzi je sve bliže otkriću Perinog ubice nakon Šenoninog priznanja.

 • 9

  Mnogo buke oko brušenja

  +

  Marisol saznaje tajnu iz Ženevivine prošlosti koja može pomoći u pronalaženju Perinog ubice. Zoila želi da uskladi ljubavni život i novog zahtevnog šefa. Deni se zagreva za Karmen, ali njeni motivi nisu tako čisti. Spens pomaže Rouzi oko Migela.

 • 10

  Prljavština i kazna

  +

  Zoila otkriva tajnu i pomaže Rouzi da sazna istinu o Perinom ubici. Karmen i Deni su u opasnoj situaciji. Ženeviv ima novog prijatelja, a Marisol želi da shvati sve to s Piterom. Adrijan ima važne vesti; Evelin je korak bliže razvodu koji je želela.