Odvažne

12+12+

Utorak 2 februar 22:00

Promo

00:30

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 2 februar u 22:00

  Zvezdana prašina (E08 - S04)

 2. Sreda 3 februar u 12:00

  Zvezdana prašina (E08 - S04)

 3. Subota 6 februar u 19:00

  Zvezdana prašina (E08 - S04)

Sinopsis

Inspirisano životom Džoane Kols, bivše urednice Kosmopolitena i trenutne urednice sadržaja Magazina Herst. Serija prati tri mlade žene koje rade za Skarlet, globalni ženski časopis iz Njujorka, koji vodi moćna urednica Džeklin.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Legende o jesenjem broju

  +

  Skarlet je u problemu zbog nove dinamike i svi moraju da se priviknu. Džejn pokušava da se navikne na Žaklininu novu ulogu u časopisu. Saton učvršćuje svoje mesto, dok Ričard razmatra odlazak.

 • 2

  #Skarlet

  +

  Ket nailazi na pevača koji krije da je gej i traži njenu pomoć kako bi priznao. Džejn odlazi na prvi mamogram i gubi strpljenje čekajući rezultate. Satonina i Ričardova veza na daljinu nailazi na problem.

 • 3

  Maraton

  +

  Ket pokušava da pomogne transrodnom takmičaru da učestvuje na Njujorškom maratonu. Džejn i Rajan isprobavaju drugačiju vrstu maratona kako bi oporavili svoju vezu.

 • 4

  Devojke u svetu igračaka

  +

  Džejn dobrovoljno piše priču o seks-klubu. Ket pokušava da sačuva firmu koja proizvodi seks-igračke za žene i mogla bi ponovo da odlazi na sastanke. Saton ramišlja kako da dođe do unapređenja.

 • 5

  Rušenje zida od krofni

  +

  Džejnina priča o venčanjima milenijalaca zaustavljena je nakon što otkrije Žaklininu tajnu. Saton pomaže Karli da se suprotstavi školskom pravilu o uniformama, ali bez Oliverovog znanja. Ket shvata da su nekomplikovane veze u stvari komplikovane.

 • 6

  Predrasudama

  +

  Ket razmišlja o predrasudama o rodnim ulogama u spavaćoj sobi. Džejn se oseća nelagodno, jer je pozvana da drži govor na seminaru o zdravlju dok se suočava sa iznenadnim ženskim problemima. Saton pokušava da se zbliži sa Ričardovom majkom.

 • 7

  Prostor između

  +

  Ket i Adena moraju da sarađuju na projektu za Skarlet, ali odnos im postaje zategnut kada Adena sazna za Ketinu najnoviju romantičnu vezu. Saton preuzima velik irizik, ali je obeshrabrena kada se on ne isplati. Džejn donosi važnu odluku o budućnosti.

 • 8

  Zvezdana prašina

  +

  Džejn je presrećna jer je njen brat Evan došao u posetu i upoznaje ga sa Rajanom. Adena traži pomoć od Ket kako bi se nosila sa Er-Džejom, što stvara dodatne probleme između Ket i upravnog odbora. Ričard i Saton planiraju venčanje.

  Sledeće na programu
  Utorak 2 februar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 3 februar u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 9

  5, 6, 7, 8

  +

  Džejn odlučuje da pripremi vrhunsko devojačko veče za Saton, ali mlada ne može da se natera da uživa u proslavi. Ket dolazi do iznenađujućih podataka o Er-Džeju. Džejn dobija novosti o svojoj karijeri dok se suočava sa privatnim izazovima.

  Sledeće na programu
  Utorak 9 februar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 10 februar u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 10

  Nekako prelepo

  +

  Dan venčanja Saton i Ričarda napokon je stigao i Saton mora da donese važnu odluku. Džejn pokušava da slavi s prijateljima dok se bori sa težinom nedavnih otkrića.

  Sledeće na programu
  Utorak 16 februar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 17 februar u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 11

  Napredak

  +

  Tri meseca posle operacije, Džejn se vraća u "Skarlet" i svojim novim uredničkim obavezama. Ket se suočava sa gorkom istinom kada je prisiljena da preuzme odgovornost. Saton odlazi na prvo slikanje i dobija šokantne novosti koje joj prodrmaju svet.

  Sledeće na programu
  Utorak 23 februar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 24 februar u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 12

  +

 • 13

  +

 • 14

  +