Natprosečni

©2019 Fox Media LLC.
Natprosečni

Sinopsis

Komedija o paru iz radničke klase koji živi u Atlantik Sitiju. Par pokušava da preživi i odgoji četvoro dece, od kojih su troje dokazani genijalci.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Za većinu roditelja odgajanje dece je naporno. Ali za Kej (Megi Loson, "Smrtonosno oružje", " Psihopata"), koja je šef u kockarnici, i nenog supruga Majka (Džejson Bigs, "Američka pita") ovaj izazov mogao bi da bude pretežak.

 • 2

  Razgovor

  +

  Nakon što su obavili težak razgovor sa decom o seksualnosti, Majk i Kej počinju da razmišljaju o sopstvenom seksualnom životu i traže savet od Rite i Irvina. U međuvremenu, Brajan i Nikol misle da kaskaju jer se još nisu poljubili.

 • 3

  Baka i deka

  +

  Majkovi roditelji Džej (gostujući glumac Toni Danza) i Silvija (gostujuća glumica Kerolajn Aron) dolaze u posetu iz Floride. Majkove nesigurnosti izlaze na videlo kada Džej počne da kritikuje njegov način odgajanja dece.

 • 4

  Loš momak

  +

  Deca su predložila da se isele i Kej je primorala Majka da im kaže "ne". Međutim, Majk se teško nosi sa reakcijom dece.

 • 5

  Zabavljanje

  +

  Nikol je pozvala dečaka koji nije idealan kandidat za momka. Kej pokušava da osigura da njenoj ćerki ne bude slomljeno srce. U međuvremenu, Majk pokušava da shvati Markovu neobičnu simpatiju.

 • 6

  Maltretiranje

  +

  Majk i Kej pokušavaju da pronađu privatnu školu za Marka nakon što je pozvan kod direktora zbog maltretiranja nastavnika. Međutim, Kej se brine da Mark neće biti primljen u novu školu, jer je i ona sama nekada davno maltretirala nastavnike.

 • 7

  Neuspeh

  +

  Majk i Kej su shvatili da Nikol nikad nije doživela neuspeh i žele da joj pokažu kako to izgleda kako bi je spremili za život. U međuvremenu, Brajan je izgubio od Marka u šahu i sada želi da se igra sa Lejlom.

 • 8

  Prijatelji para

  +

  Shvativši da su ostali bez većine prijatelja otkako imaju decu, Majk i Kej pokušavaju da se sprijatelje sa Bet (gostujuća glumica Alison Hanigan) i Zigmundom (gostujući glumac Edi Kej Tomas), koji su roditelji učenika u Brajanovoj i Nikolinoj školi.

 • 9

  Crna buđ

  +

  Podrum mora da se renovira i Majk i Kej moraju da ostanu izvan svog sigurnog mesta. Deca se okupljaju i smišljaju plan kako da pomognu roditeljima da se osame na jedno veče. Nikol i Brajan čuvaju decu i shvataju da to nije lak zadatak.

 • 10

  Kraljevska tuča

  +

  Majk i Kej su lagali o Lejlinom rođendanu i nude joj žurku po njenom izboru. Ipak, teško im je da se ne mešaju u organizaciju. U međuvremenu, Brajan, Nikol i Mark pokušavaju da prihvate da će im Rita i Irvin biti staratelji ako Majk i Kej umru.