Loše se osećam

Subota 21 avgust 13:55

12+12+
Loše se osećam

Sledeće emitovanje

 1. Subota 21 avgust u 13:55

  Pilot (E01 - S01)

 2. Nedelja 22 avgust u 04:05

  Pilot (E01 - S01)

 3. Nedelja 22 avgust u 13:55

  Dosadilo mi je da sam svima potrebna (E02 - S01)

Sinopsis

Emet je savršena majka, šefica, supruga, prijateljica i ćerka. Dobro, ona ipak nije savršena. Ona zapravo prolazi kroz život zbunjena, kao i svi mi.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Kada počne da brine da se njen najveći strah obistinjuje, Emet pokušava da bude drugačija od svoje osuđujuće majke, Maje. Granice strpljenja su ispitane kada se njena ćerka Lili pridružuje ekipi provokativnog plesa.

  Sledeće na programu
  Subota 21 avgust u 13:55
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Nedelja 22 avgust u 04:05
  12+12+
  Na FOX Life
 • 2

  Dosadilo mi je da sam svima potrebna

  +

  Kada se njeni roditelji privremeno usele, Emeta je preopterećena i pronalazi lukav način da dođe do preko potrebnog odmora.

  Sledeće na programu
  Nedelja 22 avgust u 13:55
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 23 avgust u 04:05
  12+12+
  Na FOX Life
 • 3

  Lažem svoju decu

  +

  Emet govori laž u vezi sa dostignućem njenog sina Luija, kako bi olakšala svoj život. Ali laž prolazi predobro, što pokreće niz dešavanja koje je zakopavaju preduboko da bi priznala istinu.

  Sledeće na programu
  Nedelja 29 avgust u 04:05
  12+12+
  Na FOX Life
 • 4

  Moje dete mora da odraste

  +

  Kada shvata da ona i Dejvid previše maze Luija, Emet odlučuje da je vreme da Lui odraste. Međutim, shvata da je on zreliji nego što ona misli. Nakon razmatranja sopstvenih odnosa sa majkama, ekipa sa posla odlučuje se na popravak.

  Sledeće na programu
  Nedelja 29 avgust u 13:55
  12+12+
  Na FOX Life
 • 5

  Džaba sve

  +

  Žurka u Gejmpanču primorava Emet da se potpuno sredi. Kako bi uklonila ljagu sa firmine internet stranice, Emet je odlučna u nameri da ima savršenu sliku na ovogodišnjoj žurki. To podrazumeva frizera, šminkanje i sređivanje muža.

 • 6

  Veliki sam licemer

  +

  Nakon što je čula kako Lili i drugarica ismevaju Luija, Emet misli da bi Lili trebalo da provodi više vremena sa bratom. Emetino licemerje izlazi na videlo, kad ne može da toleriše svoju rođakinju Lenu.

 • 7

  Nisam sentimentalan

  +

  Približava se godišnjica braka i Dejvid optužuje Emet da nije sentimentalna, pa ona odlučuje da mu dokaže suprotno. Lili i Lui pišu scenario za predstavu zasnovanu na Emetinim starim dnevnicima.

 • 8

  Propuštam važne trenutke

  +

  Nakon što je propustila trenutak kada joj je dete prohodalo, Emet se zaklinje da više neće propustiti nijedan važan trenutak. Ali kada važna prezentacija iskrsne na poslu u isto vreme kao i Lilino takmičenje u plesu, Emet se bori da bude na oba mesta.

 • 9

  Treba mi majka

  +

  Maja se povredila i ne može da brine o deci. Emet i Dejvid, nevoljno, angažuju nekog da im čuva decu. Ubrzo shvataju da je to bila odlična odluka.

 • 10

  Moja deca jedva poznaju svoju kulturu

  +

  Kada Dejvidovi roditelji dođu u grad za Hanuku, Emet i Dejvid se pretvaraju da poštuju običaje više nego što zaista to čine. Ali Maja saznaje istinu i dolazi do kulturnog sudara.

 • 11

  Više nismo zabavni

  +

  Emet je dojadilo da njen i Dejvidov život stalno bude zaokupiran dešavanjima sa decom i organizuje vikend bez dece, da bi povratila plamen njihovoj vezi. Ali saznaje da Dejvidova ideja o zabavi nije ista kao njena.

 • 12

  Ne poznajem svog oca

  +

  Emet shvata da ne zna mnogo o svom ocu i preuzima drastične mere da sazna više o njemu. U međuvremenu, u ekipi na poslu pokušavaju da budu transparentniji jedni prema drugima.

 • 13

  Nikad nema dovoljno vremena

  +

  Kada posao počne da joj odvlači pažnju od odmora, Emet smišlja kreativan način kako da bude sa porodicom. Pita momke iz Gejmpanča da joj čuvaju kuću dok nje nema.