Kraljice vriska

12+12+
© Fox and its related entities. All rights reserved.
Kraljice vriska

Sinopsis

Druga sezona serije Kraljice vriska seli se na novu lokaciju, i ova strašno smešna misterija sa ubistvima može ponovo da počne. Radnja je ovog puta smeštena u bolnicu gde se rešavaju neki od najfascinantnijih i najbizarnijih medicinskih slučajeva.

Epizode

 • 1

  Vrisni ponovo

  +

  Godinama nakon ubistava u Kapi, dekanka Munš kupuje napuštenu bolnicu pod izgovorom da želi da popravi zdravstveni sistem. Nakon angažovanja dr Holta i dr Kaskejd, te studenta medicine Zejdej Vilijams, dekanka šokira sve angažovanjem Šanelica.

 • 2

  Bradavice i sve to

  +

  Novi pacijent sa užasnom boljkom dolazi u bolnici u nadi da će naći lek, ali umesto toga nalazi ljubav. Čed se vraća da osvoju Šanel i otkriva Brokovu mračnu tajnu. Nakon susreta sa ubicom, Munšova traži pomoć od agenta Denis Hemphil.

 • 3

  Handidati

  +

  Odlučne da nađe ubicu, dekanka Munš, Denis i Šanelice ispituju Hester, kao jedinu preživelu. Čed optužuje Broka da je ubica i iznosi šokantan predlog Šanel.

 • 4

  Bluz za Noć veštica

  +

  Nakon što poslednji napad Zelenog zla ostavi sve u šoku, dekanka Manš i Denis smišljaju plan kako da uhvate ubicu tako što će organizovati proslavu Noći veštica u bolnici. Šanel pokušava da uspostavi kontakt sa duhom poslednje žrtve.

 • 5

  Ubistvo po Šanel

  +

  Nakon strašnih događaja za Dan veštica, dekanka Manš je primorana da obavesti nadležne o ubistvima koja se dešavaju u bolnici, što iznenađujuće dovodi do povećanja broja pacijenata.

 • 6

  Potreba za krvlju

  +

  Nakon povećanja broja pacijenata u bolnici, dekanka Manš i Šanel organizuju davanje krvi kako bi rešile problem nestašice. Sestra Hofel organizuje osvetu, a Hester nalazi način da se pridruži bolničkom osoblju.

 • 7

  Ruka

  +

  U pokušaju da obezbedi pozitivne članke o bolnici, dekanka Manš učestvuje u rizičnoj operaciji na ruci dr Holta koja počinje da prikazuje svoj divlji i opasan karakter.

 • 8

  Zlatokosa, Zlatokosa

  +

  Čovek iz prošlosti Dine Manč prijavi se u institut sa namerom da je ponovo osvoji, pa ljubomorni Brok zbog toga preispituje svoj odnos sa Šanelovima.

 • 9

  Volim Di

  +

  Šanelovi su oduševljeni kada njihov televizijski idol, dr Skarlet Lovin, poseti institut. U međuvremenu, Hester sazove sastanak dok ubice počinju da sprovode svoj plan.

 • 10

  Isuši močvaru

  +

  Grin Mini sprovodi svoj poslednji plan osvete, dok Hester preduzima hrabre korake da obezbedi svoju budućnost, a Brok izvodi opasnu operaciju da bi spasao život Din Manč.