Kraljevska porodica

12+12+
The Royals © 2016 Lions Gate Entertainment Inc. All Rights Reserved.
Kraljevska porodica

Sinopsis

Smeštena u modernoj Engleskoj, serija "Kraljevska porodica" prati živote izmišljene britanske kraljevske porodice. Princ Lijam dolazi u centar pažnje nakon bratovljeve smrti kao sledeći pretendent na presto. Ali kralj Sajmon želi da ukine monarhiju.

Epizode

 • 1

  Sećanje na nas

  +

  Nakon smrti ubice kralja Sajmona, kraljevska porodica se vraća sa novim pogledom na stvari. Lijam je u potrazi za utehom na ozloglašenim mestima. Saznaje se da je princ Robert živ, ali da li je dobro?

 • 2

  Kroz prirodu do večnosti

  +

  Kraljica Helena, zajedno sa novim lordom komornikom, smišlja plan da obezbedi očinstvo za princa Lijama i princezu Elenor. Lijam započinje novu, ali komplikovanu vezu, dok Džasper i Elenor gledaju u prošlost kako bi našli inspiraciju za budućnost.

 • 3

  U tome je problem

  +

  U lošem raspoloženju Helena se navuče na rijaliti-program na televiziji. Ko je pravi otac Lijamu i Elenor otkriva se u trenutku kada se princ i princeza bave svojim strastvenim vezama.

 • 4

  Smrt našeg dragog brata

  +

  Džasper i Elenor bave se svojim vezama, dok je Lijam prinuđen da preispita svoj poslednji ugovoren sastanak. Boreći se sa rakom, kralj Sajrus prima posetu iz prošlosti, a palata organizuje konferenciju za štampu radi objavljivanja neverovatnih vesti.

 • 5

  Rođen da sredi stvar

  +

  Pred javno predstavljanje, porodični privatni problemi prete da izađu u javnost. Bek se vraća u palatu, bacio je oko na Elenor, a predstoji mu sukob sa Džasperom.

 • 6

  Više od rođaka, manje od ljubaznosti

  +

  Božić stiže u palatu. Lijam impulsivno pušta osoblje da ide, što primorava porodicu da se sama snalazi.

 • 7

  Lažno predstavljanje dva brata

  +

  Kraljevska porodica se priprema za gala spektakl. Svaki član porodice učestvuje u aukciji u humanitarne svrhe. Lijam i Robert učestvuju u humanitarnom boks-meču.

 • 8

  Na istoj slici, kao mrtav kralj

  +

  Džasper pokušava da postigne dogovor kako bi zaštitio svoju prošlost i obezbedio svoju budućnost. Helena odlazi na romantičan put u Pariz.

 • 9

  Pozdrav, iskreni vojnici

  +

  Elenor i kraljica Helena razmatraju romantične pozive. Savet odlučuje o tome ko će vladati kao pravi kralj Engleske.

 • 10

  Obaviću svoju dužnost na tvom krunisanju

  +

  Lijam se nalazi na neočekivanim mestima; Helenino srce puca zbog nedavnog gubitka; Džasper poslednji put pokuša da osvoji Elenorino srce; istorijske promene garantuju da više ništa neće biti isto.