Južnjačko srce

Četvrtak 15:15

Radnim danom u 20:00

Sezona 3
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 23 septembar u 15:15

  Kraj sveta (E09 - S04)

 2. Petak 24 septembar u 03:15

  Kraj sveta (E09 - S04)

 3. Petak 24 septembar u 06:45

  Kraj sveta (E09 - S04)

Sinopsis

Mladi doktor iz Njujorka otvara malu praksu u šarmantnom ali neobičnom gradiću Blubel u Alabami.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Kablang

  +

  Zoe je drago što je Vejd odlučio da ostane u Blubelu. Iako i dalje nije spreman na novu vezu sa njom, ona i dalje pokušava da ugrabi njegovu pažnju. Šelbi se vraća i nastavlja aferu sa Brikom. Džordž i Lavon regrutovani su u volontersku vatrogasnu službu i treniraju zajedno.

 • 2

  Figaro za kosu

  +

  Zoe je trudna, a Vejdu nije jasno zašto ga nije primila nazad kad joj je došao na vrata. Rouz angažuje Zoe za seksualnu edukaciju grupe devojaka. Zoe pristaje da izađe sa Vejdom nakon što kasnije naleti na njega.

 • 3

  Dobri đevrek

  +

  Vejd želi da priča sa Zoe o njihovoj budućnosti, ali ga ona izbegava. On mora da uradi nešto ozbiljno da joj dokaže da želi da se pomire, a Erl predlaže da je zaprosi. Uz nagovaranje prijatelja, Zoe pristaje na novi izlazak sa Vejdom, međutim, saznanje od prosidbe je plaši i ona beži u Njujork.

 • 4

  Crvena farba broj 40

  +

  Kad Lavon sazna da Lemon mora da proda Frenci, on dodaje bonus u nagradu za takmičenje talenata u gradu. Šelbi, koja je najtalentovanija u gradu, ulazi u takmičenje i svima otežava. Pre predstave, Šelbi dobija alergijsku reakciju i šerif Bil misli da ju je neko sabotirao.

 • 5

  Buritosi sa roštilja

  +

  Zoe i Vejd moraju da zarade još novca za novi stan i ona pita Brika za povišicu. Vejd traži još posla za svoj restoran. U gradu se otvara novi kamion sa hranom, što Vejdu ne odgovara. Mitbol predlaže da pitaju njegovu rođaku, poznatu kantri pevačicu, da svira u njihovom restoranu.

 • 6

  Momci iz Alabame

  +

  Zoe i Vejd saznaju da će postati roditelji dečaka. Zoe nije sigurna da će moći da odgoji "alabamskog dečaka" i traži pomoć od muškaraca u Blubelu. Magnolija je upoznala momka kojeg Lemon ne voli i traži pomoć od Vejda da ga se reši. Džordž i Anabet se sviđaju jedno drugom.

 • 7

  Račun u "Baterstiku"

  +

  Brik priča Lemon o njegovom susretu sa Alis, ali ona ne želi da primi svoju majku nazad. Sve se komplikuje kad Alis dođe u Fransijev restoran i otvara stare rane. Alisina ćerka Skarlet je u Blubelu i sazna za sestre kad ugleda Lemon da ih pominje Alisi.

 • 8

  61 sveća

  +

  Zoe hoće po svaku cenu da nađe komad porodičnog nasleđa koji će predati detetu. Lemon i Lavon se mire, i Vejd i Lavon pokušavaju da sprijatelje devojčice, ali se posvađaju oko Levon. Brik ima rođendan na koji su svi zaboravili jer brinu o Tomovim i Vandinim obavezama umesto njih, dok oni brinu o svom detetu.

 • 9

  Kraj sveta

  +

  Vejda ljuti to što Zoe ne veruje u brak. Zoe se predomišlja o braku i traži pomoć od Džordža da pripreme prosidbu. Pre nego što Vejd vidi šta su pripremili, Lavon i Lemon nalete na mesto prosidbe i Lemon shvata da Lavon želi da je oženi. Ona pristaje.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 23 septembar u 15:15
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 24 septembar u 03:15
  Na FOX Life
 • 10

  Blubel

  +

  Zoe i Vejd ostavljaju svoju veridbu po strani nakon iznenadne veridbe Lavon i Lemon. Zoe postaje partner u lekarskoj praksi. Brilandijevi prave savršenu žurku za veridbu, ali imaju problema. Lavon priznaje istinu Lemon o veridbi i ona odlazi dok Zoe dobija trudove.

  Sledeće na programu
  Petak 24 septembar u 15:15
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Subota 25 septembar u 03:20
  Na FOX Life