Ebino vrhunsko plesno takmičenje

Ebino vrhunsko plesno takmičenje

Sinopsis

Druga sezona popularne serije "Ebino vrhunsko plesno takmičenje" biće veća i bolja s novim takmičarima, neočekivanim obrtima, žestokom konkurencijom i instruktorkom plesa koju svi vole da mrze - Ebi Li Miler.

Epizode

 • 1

  Neka se računa!

  +

  Od 1.000 plesačica, odabrano je 11 najboljih za Ebino vrhunsko plesno takmičenje koje je veće i bolje nego ikad. Nagrada za pobednicu je 100.000 dolara i stipendija za program mladih plesačica u Džofrijevoj školi baleta u Njujorku.

 • 2

  Usudi se da budeš ti

  +

  Ovonedeljna tema je "Usudi se da budeš ti", a sve plesačice su inspirisane Ledi Gagom. Pod nadzorom koreografa Ričija Džeksona, devojke pokušavaju da budu originalne, a majke ih forsiraju. Jedna majka gurne drugu pod autobus, pa stvari postaju gadne.

 • 3

  Bogovi i smrtnici

  +

  "Ebi je ovonedeljna boginja plesa, a tema je ""Bogovi i smrtnici"". Pobednica i njena mama određuju plesne zadatke, ali otkriju da nije lako imati moć. Jedna majka primeni ekstremne mere kad čuje da ostale majke pričaju o slabostima njene ćerke."

 • 4

  Zadivljujući izvođači u Vegasu

  +

  Ovonedeljna tema je "Las Vegas", a takmičarke su stavljene na probu sa plesnim stilovima sa kojima se ranije nisu susrele. Jedna mama prasne jer je Ebi previše kritikovala njenu ćerku. Pritisak raste, a ponašanje majki se bliži tački ključanja.

 • 5

  Svašta može da se desi

  +

  Ebi odluči da ovonedeljna tema bude "Nekonvencionalno". Jedna od takmičarki se suočava sa Ebi u izazovu borilačkih veština. Majka pobednice će odlučiti koje tri takmičarke su najgore, pa počinju da se formiraju neobični savezi.

 • 6

  Izdajnici sa Brodveja

  +

  Sudija Rašel Rak vodi ovonedeljno takmičenje sa temom "Brodvej". Majka pobednice postane omražena kod ostalih majki jer se hvali pobedom svoje ćerke. Plesačica koja bira prvi solo sezone je pod velikim pritiskom. Hoće li trijumfovati ili propasti?

 • 7

  Bajke oživljavaju

  +

  Ovonedeljna nagrada je privatan čas sa Ebi Li Miler, pa neke devojke očajnički žele da pobede, a neke čine sve da ne pobede. Majke pritiskaju svoju decu, a jedna kaže sudiji da se njena ćerka ne trudi. Hoće li Ebi biti dobra vila ili zla maćeha?

 • 8

  Obračun sa Divljeg zapada

  +

  U nedelji "Divljeg zapada" plesačice se sukobljavaju u Ebinom O.K. koralu. Raste neprijateljstvo prema jednoj plesačici, pa njena mama čini sve da je odbrani. Jedna plesačica dobija solo tačku na zahtev majke, ali hoće li je to odvesti u propast?

 • 9

  Tvoja najgora noćna mora

  +

  Ovonedeljna tema je "Noćne more", pa se deca suočavaju sa svakakvim stvarima na koje mogu da naiđu noću, a majke se bore sa svojim demonima. Jedna majka sabotira drugu plesnim zadatkom. Neke plesačice se okrenu protiv svojih majki.

 • 10

  Dive su u kući

  +

  Neke plesačice i njihove majke su srećne jer je nastupila nedelja "Dive". Devojke biraju plesne stilove, pa ona sa najmanje sreće dobije stil koji nijedna druga nije želela. Neke odaberu mudro, a neke se nađu u nemilosti najveće dive takmičenja, Ebi.

 • 11

  Niz zečju rupu

  +

  Sve plesačice su ove nedelje inspirisane "Alisom u Zemlji čuda". Takmičenje se zagreva više nego ikad. Jedna majka sabotira sve, pa njena ćerka ispašta zbog toga. Napeto je i sve je dozvoljeno kad je u pitanju osvajanje jednog od finalna tri mesta.

 • 12

  Upoznajte Ebinu novu vrhunsku plesačicu

  +

  Konačno je došlo vreme da se proglasi ovogodišnja vrhunska plesačica. Finalistkinje će učiniti sve da osvoje 100.000 dolara i stipendiju za Džofrijevu školu baleta. Sve je stavljeno na kocku i moraju da paze na svaki pokret. Neka najbolja pobedi!