Druga šansa

Ponedeljak 22:00

12+12+
Druga šansa

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 17 decembar u 22:00

  O prošloj noći (E07 - S01)

 2. Utorak 18 decembar u 12:00

  O prošloj noći (E07 - S01)

 3. Nedelja 23 decembar u 15:15

  O prošloj noći (E07 - S01)

Sinopsis

Priča prati Sem Svift (Rejčel Bilson), koja je bila zvezda popularne policijske drame. Njen emotivni slom emitovan je javno, i ona odlazi na rehabilitaciju. Kako bi povratila karijeru, ona uspeva da ubedi detektiva Edija Valetika (Edi Cibrian) da ga prati na poslu.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Drugi pokušaj

  +

  Priča prati Sem Svift (Rejčel Bilson),koja je bila zvezda popularne policijske drame.Njen emotivni slom je emitovan javno, i ona odlazi na rehabilitaciju.Kako bi povratila karijeru ona uspeva da ubedi detektiva Edija Valetika (Edi Cibrian) da ga prati na poslu.

 • 2

  Pištolj u ruci

  +

  Dok rade prismotru na slučaju nevernog supružnika, Sem i Edi čuju pucnje i zatiču filmskog producenta kako stoji iznad tela svoje ljubavnice, držeći pištolj. Svi misle da je on kriv. Sem nije sigurna i pristaje da preuzme slučaj, uz Edijevo negodovanje. Istraga otkriva čudne pojedinosti o ljubavnici.

 • 3

  Otet

  +

  Poznati vlasnik diskoteka angažuje Edija i Sem da nađu njegovog nestalog Di Džeja. Sem se priseća svojih noći provedenih u diskoteci, što iritira Edija. Tokom istrage, Sem i Edi shvataju da je mladić otet. Otmica je možda pokušaj pokretanja mafijaškog rata.

 • 4

  Bivši i uzdasi

  +

  Semin bivši verenik Dilan koji ju je ostavio uživo na televiziji, dolazi tražeći pomoć u pronalasku njegovog laptopa. Sem ne želi da mu pomogne, ali podaci na laptopu bi mogli još više da je osramote ako izađu u javnost. Sem, Edi i Dilan kreću u potragu.

 • 5

  +

 • 6

  +

 • 7

  O prošloj noći

  +

  Sem i Edi bude se zajedno goli u krevetu i sumnjaju u ono što se dogodilo prethodne noći. Nakon što shvate da se ne sećaju ničega iz prethodnog dana, posumnjaju da ih je neko namerno drogirao.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 decembar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Utorak 18 decembar u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 8

  Sve o Ejvi

  +

  Sem se neočekivano vraća u prošlost nakon što ona i Edi dobijaju zadatak da istraže naizgled nesrećan slučaj u kome je stradala Ava Dej, zvezda sitkoma iz '90-tih u kome je 12-godišnja Sem debitovala u ulozi Avine mlađe sestre.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 14 januar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Utorak 15 januar u 12:00
  12+12+
  Na FOX Life
 • 9

  Senke prošlosti

  +

  Sem i Edi usred noći dobijaju poziv da dođu na mesto zločina. Šokiraće se kada shvate da je čovek koji ih je unajmio da mu pronađu ženu, najnovija žrtva serijskog ubice. Svesni da njihov slučaj ima neke veze sa ubistvom, Sem i Edi otkrivaju uvrnute motive ubistava i nadaju se da je žena još uvek živa.

 • 10

  Mirna voda

  +

  Sem i Edi odlaze u vinski deo Kalifornije i istražuju misteriozni nestanak nepokretne žene. Unajmio ih je njen sin, a slučaj je veoma neobičan jer upravo on prisustvovao otmici. Iako Sem obožava bizarne priče, svesna je da se iza nestanka mora kriti neko logično objašnjenje.

 • 11

  +

 • 12

  +