Dinastija

12+12+
Dinastija

Sinopsis

Prati dve najbogatije američke porodice dok se bore oko bogatstva i dece.

Epizode

 • 1

  Putovanje na Aljasku iz krivice

  +

  U predvečerje dobrotvorne večere fondacije Karington tela su izvučena iz jezera na imanju. Dok novinari i detektivi dolaze u velikom broju, Blejk, Felon, Kristal, Adam i Anders shvataju da moraju da usklade priču.

 • 2

  Oprezom se ne dobija rat

  +

  Blejk i Felon se suočavaju s pravnim problemima. Felon i Adam se nose s posledicama Lijamove nesreće na različite načine. Anders odlazi kod Sema u hotel, gde pronalaze sobu punu vrednog blaga.

 • 3

  Uzaludna potera

  +

  Felon I Blejk snose posledice svojih dela na različite načine. Adam je svima na spisku najgorih, a Sema posećuje neočekivani gost u hotelu. Dominik nastavlja sa svojim đavolskim planovima, a Kulejn će primiti Felonino dobročinstvo.

 • 4

  Nešto očajnički

  +

  U specijalnoj epizodi čuće se sasvim drugačija strana porodice Karington, jer se Blejk ponovo oseća kao da je na vrhuncu. On i Kristal iznenadiće Adama vestima koje on neće dobro prihvatiti, pa će pokušati da im sabotira planove.

 • 5

  Majko? Ja sam u La Miražu

  +

  Adam dobija neočekivanu Blejkovu pažnju, dok Felon svoju usmerava sa biše ljubavi na bivši posao. Kirbi stiče novog prijatelja uprkos Kulejnovom neodobravanju. Semi poziva specijalnog gosta na veliko otvaranje, a Dominik poziva Džefa kao gosta.

 • 6

  Iskorišćeno sećanje

  +

  Felon razmišlja o tome da malo prodrma svoju kompaniju, a Dominik joj iznosi poslovni predlog. Blejk i Kristal se usredsređuju na suđenje, a Kirbi na to da Semu pronađe muškarca. Lijam traži uslugu od Felon. U međuvremenu, Džef motri na Blejka.

 • 7

  Pucanj s boka

  +

  Blejk se sprema za Dan zahvalnosti i zahteva da Adam i Kristal prekinu svađu. Felon ima novi projekat, a Lijam sreće starog prijatelja. Kulejn tera Dominik da otkrije važne podatke, a ova tera Moniku da radi s Vanesom. Semi i Anders dobijaju pomoć.

 • 8

  Senzacionalna proba Blejka Karingtona

  +

  Sredinom sezone počinje Blejkovo suđenje i svi članovi porodice Karington i njeni saradnici biće uvučeni u frku.

 • 9

  Kavijar, verujem, nije izgoreo

  +

  Blejkovo suđenje se nastavlja. Aleksis šokira porotu svojim svedočenjem. Nakon svađe između Adama i Lijama, Felon se vraća u sudnicu, gde saznaje da joj se majka vratila, udata za njenog bivšeg verenika Džefa Kolbija.

 • 10

  Kakve te tuge more?

  +

  Anders traži pomoć u pronalaženju Kirbi, pa Felon okuplja Sema, Kolbija, Kulejna i, nevoljno, Adama na tom zadatku.

 • 11

  Rana koja možda nikad zaceliti neće

  +

  Pošto se Aleksis vratila, Blejk teši Kristal. Radi na tome da se vrati u posao. Felon bi da proširi carstvo i traži uslugu Kulejnu. Semov ljubavni život se zagreva, a Kolbi mora da razmotri druge opcije. Kirbi i Adam stvaraju neobično prijateljstvo.

 • 12

  Linije fronta

  +

  Blejk je sam u vili, a potraga za novim stanom budi u Felon takmičarski duh. Sem pravi zabavu za Dan zaljubljenih u “La Miražu”, a Adam dolazi u nadi da će naći tajnu obožavateljku. Vrativši se u grad, Dominik se brzo upetljala u sumnjive situacije.

 • 13

  Većinu stvari gledaš crno-belo

  +

  U jedinstvenoj epizodi Blejk i Kristal su zadovoljni novim gostom, dok Adam traži pomoć od Aleksis i Kolbija. Felon planira poseban gest za Lijama koji dobija važnu poslovnu priliku. Sem pokušava novu vrstu veze, dok Kirbi pati za svojom simpatijom.

 • 14

  Ta zla maćeha

  +

  Dok se Blejk i Aleksis i dalje bore za Feloninu i Adamovu odanost, Kristal pribegava drastičnim merama kako bi ostvarila svoje planove.

 • 15

  Bez izlaza

  +

  Felon nudi da čuva Konora dok Lijam traga za svojom trudnom devojkom. Dominik i Vanesa pokreću rijaliti serijal i nagovaraju Kulejna da se pridruži. U međuvremenu, Kristal čuva Betoa.

 • 16

  Da li je sledeća operacija besplatna?

  +

  Felon i Lijam odlučuju da roditeljstvo nije tako loše i nagovaraju Hajdi da čuva Konora u blizini. Blejk i Kristal postaju darežljivi, dok Aleksis angažuje Adama da pomogne oko Džefove bolesti. Sem daje Kirbi priliku da se dokaže.

 • 17

  Otkazala je…

  +

  Felonin svet je okrenut naglavačke jer postaje kraljica zlobe na internetu, a njen odnos s Lijamom pred velikim je iskušenjem. Kulejnov rođendan postaje glavna atrakcija, ali Dominikin novi projekat tera ga da preispita Vanesine prave namere.

 • 18

  Kao da je poziv sveštenika nešto loše

  +

  Blejk se bliži sklapanju važnog dogovora dok se bliži početak Kristalinog velikog dobrotvornog događaja. Felon traži savršen svadbeni poklon za Lijama, dok Sem dobija lekciju o prijateljstvu od Kolbija.

 • 19

  Spasavanje u stilu Robina Huda

  +

  Adam i Lijam priskaču u pomoć Blejku i Andersu. Sema posećuje Deni Trejo. Felon se suočava s tužbom zbog saveta koji je tetka Aleksis dala jednom slušaocu podkasta. Kulejn, Vanesa i Dominik proslavljaju uspeh svog rijaliti programa.

 • 20

  Sustigli su me mamurluci

  +

  U finalu sezone, vreme je za Felonino devojačko veče i sve ide kako se i očekuje u svetu Karingtonovih.