Američka domaćica

Sreda 22:55

Nedeljom u 21:00

Sezona 2
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 26 septembar u 22:55

  Sportski dan (E16 - S02)

 2. Sreda 26 septembar u 23:20

  Parovi (E17 - S02)

 3. Četvrtak 27 septembar u 11:05

  Sportski dan (E16 - S02)

Sinopsis

Kejti Oto, samouverena žena i majka troje dece, odgaja svoju neuzornu porodicu u bogatom gradu prepunom "savršenih" mama i njihovih "savršenih" potomaka.

Epizode

 • 1

  Povratak u školu

  +

  Kejtini napori da dobije više vremena za sebe joj se obijaju o glavu kada bude primorana da se pomiri sa mamama iz Vestporta dok organizuju školsku proslavu.

 • 2

  Bdenje za svinju

  +

  Uprkos pritisku Olivera, Grega i njene suparnice Tare, Kejti insistira da organizuje proslavu kako ona želi. Greg pokušava da nauči Olivera kako da postane muškarac organizujući uspešan roštilj.

 • 3

  Pobuna

  +

  Kejti se muči sa prkosom dece, Ana-Kat je odlučila da postane vegetarijanac, a Tejlor je ofarbala kosu u plavo bez Kejtine dozvole.

 • 4

  Oluja vašaka

  +

  Kada Ana-Kat dođe kući sa vaškama, Kejti koristi to vreme za zbližavanje sa Tejlor.

 • 5

  Strašan-ko?

  +

  Vestport je poznat po tradiciji za Noć veštica da se komšijama pred vratima ostavljaju anonimne poruke i pokloni.

 • 6

  Šaptač svinjama

  +

  Greg zauzima stav u vezi sa Kejtinim protestima i koristi nepoštene taktike kako bi je ubedio da zadrže prase kao ljubimca. Amelija je u teškoj situaciji dok se Meredit raspada nakon razgovora sa Nejtanom.

 • 7

  Porodične tajne

  +

  Greg pravi velike planove da impresionira svoje roditeje koji dolaze na proslavu Dana zahvalnosti. Ali njegovi planovi padaju u vodu kada se Ketrin pojavi bez najave.

 • 8

  Gala aukcija

  +

  Kejti ne uspeva da dođe do željenih donacija za prolećnu gala zabavu i traži pomoć od Olivera u nameri da potkupe porodice u Vestportu kako bi one dale donacije. Greg odvodi porodicu na rekonstrukciju američkog rata za nezavisnost.

 • 9

  Par

  +

  Greg i Kejti upoznaju novi par koji nema dece. Ana-Ket uspeva da ubedi svoju porodicu da joj pomogne oko projekta mnogo odvratnijeg nego što se prvobitno mislilo.

 • 10

  Plavi Božić

  +

  Nakon što Doris počne da se porađa i Kejti krene u bolnicu da bude s njom, Otovi ne mogu da se saberu da budu na istom mestu u isto vreme kako bi zajedno otvorili poklone, kako je tradicija u njihovoj porodici.

 • 11

  Svita plavuša

  +

  Tejlor traži pomoć od Olivera kako bi otkačila svoju prijateljicu Elen i otišla na koncert. Kejti je očajna što više nije toliko potrebna svojoj ćerki, zbog čega donosi loše odluke kao roditelj.

 • 12

  Rasprodaja

  +

  Kejti se brine da bi prodaja Gregove nove knjige mogla loše da ide, pa angažuje Anđelu i Doris da pišu pozitivne kritike na internetu. Nakon što knjiga postane hit, Greg kupuje novi auto bez Kejtinog znanja.

 • 13

  Godišnjica

  +

  Kejti i Gregu se ne dopada Tejlorin novi momak, pa obrnutom psihologijom pokušavaju da ih navedu da se raziđu.

 • 14

  Kriza srednjih godina

  +

  Kejti vodi Olivera iz škole na jedan dan kako bi se malo opustio nakon što je pukao zbog sitnice. Ana-Ket vodi Grega u park kako bi stekao nove prijatelje.

 • 15

  Mama na pauzi

  +

  Nakon što je zaključila da je Greg i deca ne cene previše, Kejti uzima slobodan dan i odlazi na svoje omiljeno mesto za odmor. Ostavlja Viv da upravlja domaćinstvom. Viv odlučuje da je to savršen trenutak da proveri da li se snalazi u ulozi majke.

 • 16

  Sportski dan

  +

  Kejti želi da dokaže majkama Vestporta da može da se takmiči na Danu svečanosti u školi Ane-Ket. Nažalost, Kejti shvata takmičenje preozbiljno. Greg traži od Tejlorinog dečka Tripa da mu pomogne da napravi čili za lokalno takmičenje. Zbog toga Tejlor i Oliver postaju ljubomorni.

  Sledeće na programu
  Sreda 26 septembar u 22:55
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Četvrtak 27 septembar u 11:05
  Na FOX Life
 • 17

  Parovi

  +

  Deca porodice Oto upadaju u ljubavne probleme nakon naglog početka zabavljanja. Oliver bira između svoje devojke i svoje prijateljice Kuper. Greg mora da preuzme ulogu policajca kako bi zaustavio javni izliv nežnosti između Tejlor i Tripa. Ana-Ket želi da ozvaniči svoju vezu sa Frenklinom.

  Sledeće na programu
  Sreda 26 septembar u 23:20
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Četvrtak 27 septembar u 11:30
  Na FOX Life
 • 18

  Prostor

  +

  Kejti traži pomoć od Andžele da ubede Kloi Braun Mjuler da potvrdi mesto održavanja prolećne gala zabave. Međutim, Andžela se na kraju previše zbližava sa Kloi.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 27 septembar u 22:55
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 28 septembar u 11:05
  Na FOX Life
 • 19

  Težak oproštaj

  +

  Kejti i Greg muče se da pomognu deci da prevaziđu gubitak porodičnog prijatelja. Deca moraju da prihvate i to da njihov ljubimac, prase Hans Gruber, mora da se vrati u svoje prirodno stanište.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 27 septembar u 23:20
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 28 septembar u 11:30
  Na FOX Life
 • 20

  Nasledstvo

  +

  Nakon smrti porodičnog prijatelja, svi iz porodice Oto različito reaguju na raspodelu nasledstva pokojnika.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 1 oktobar u 11:05
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 1 oktobar u 16:10
  Na FOX Life
 • 21

  Nije problem u tebi

  +

  Kejti i Greg moraju da se odupru porivu za kontrolom dok njihova deca prolaze kroz važne životne trenutke poput pronalaska prvog posla, izbora prijatelja i upravljanja domaćim zadacima.

  Sledeće na programu
  Petak 28 septembar u 23:20
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 1 oktobar u 11:30
  Na FOX Life
 • 22

  Džemperi

  +

  Kejti ima loš dan i cela porodica Oto okuplja se da je razveseli. U alternativnom univerzumu i drugačijem džemperu, Kejti ima divan dan i cela porodica se okuplja da bi razveselila Grega.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 1 oktobar u 22:55
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Utorak 2 oktobar u 11:05
  Na FOX Life
 • 23

  Pronaći Filiona

  +

  Da bi zadivili ostale majke u školi, Kejti, Tejlor i Oliver putuju u Njujork, kako bi našli Nejtana Filijona. On je pevač Fajerflaja i Kejti želi da ga nagovori da dođe na njihovu Prolećnu gala zabavu.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 1 oktobar u 23:20
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Utorak 2 oktobar u 11:30
  Na FOX Life
 • 24

  Prolećna proslava

  +

  Nakon što se sve uruši u poslednjem trenutku, Kejti pronalazi nov način da Prolećna gala zabava uspe. U međuvremenu, Greg pokušava da bude zabavan otac i usvaja psa, dok se Kejti bavi zabavom.

  Sledeće na programu
  Utorak 2 oktobar u 22:55
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Sreda 3 oktobar u 11:05
  Na FOX Life