Američka domaćica

Četvrtak 22:00

Nedeljom u 21:00

Sezona 2
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Nedelja 15 septembar u 16:10

  Šta sve radimo (E11 - S03)

 2. Nedelja 15 septembar u 16:35

  Isključen (E12 - S03)

 3. Četvrtak 19 septembar u 22:00

  Moj novac, moji problemi (E13 - S03)

Sinopsis

Porodična komedija koju pripoveda Kejt, odlučna majka koja odgaja svoju decu u bogatom gradu, pored savršenih majki i njihove savršene dece.

Epizode

 • 1

  Majčina griža savesti

  +

  Nakon što je provela mnogo godina brinući o deci, Kejti se vraća svom poslu organizovanja žurki. To donosi izazove u postavljanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života.

 • 2

  Idemo iz početka

  +

  Zbog mnogo obaveza na novom poslu, Kejti i Greg pokušavaju da podele roditeljske obaveze. Kejti se upliće previše u Tejlorin život, tako što pokušava da stvori prostor između Tejlor i njenog momka Tripa, sve u želji da Tejlor bude samostalnija.

 • 3

  Varalice nekada pobeđuju

  +

  Kada Kejtina majka Ketrin dođe u grad, Kejti i Ketrin nagovaraju decu da donose ne baš dobre odluke. Oliver vara na tehničkom dok mu Kejti pomaže da se izvuče. Ketrin govori Tejlor da ne mora da ide na fakultet.

 • 4

  Neprijatelji: Priča o Otovima

  +

  Ana-Ket kandiduje se za Zelenu stolicu u školskim izborima protiv ćerke Kloi Braun Mjuler. Kejti i Kloi pretvaraju izbore u sopstveni sukob.

 • 5

  Veruj mi

  +

  Tejlor je odlučila da želi da ide na žurku za Noć veštica, dok se Greg i Kejti ne slažu oko toga da li se može verovati Tejlor. Oliver i Kuper pokušavaju da se spreme za igru "7 minuta u raju" sa svojim pratiljama, na žurki za Noć veštica.

 • 6

  Slika tela

  +

  Kada prethodna "najdeblja domaćica" u Vestportu ode na plastičnu hirurgiju da bi izgubila na težini, Kloi Braun Mjuler govori Kejti da je sada ona preuzela neslavnu titulu.

 • 7

  Šifra

  +

  Nakon što je saznala da šifru koju porodica Oto koristi za sve, ispisuje ime Gregove bivše devojke, Kejti je ljuta i počinje da vadi poklone bivših momaka. U međuvremenu, Tejlor i Trip svađaju se oko njene veze sa Pirsom.

 • 8

  Trofejna supruga

  +

  Kejti pronalazi savršenog piona da aktivira nesigurnosti u životima domaćica Njuporta. Uspela je da nagovori mladu suprugu po imenu Harper da volontira u nadgledanju dece na času Ane-Ket.

 • 9

  Usponi i padovi

  +

  Dok Oliver i Tejlor prolaze kroz svoj ljubavni život, Kejti počinju da nedostaju spontanost i nepredvidivost zaljubljenosti. U međuvremenu, Ketrinin plan da ublaži Oliverovo slomljeno srce, kreće naopako kada pronađe starog momka, Dena, koji se promenio.

 • 10

  Spasavanje Božića

  +

  Kejti pokušava da razdvoji svoje već razdvojene roditelje kada njen otac Marti dođe da iznenadi porodicu Oto za Božić. Ana-Ket radi sve što može da pomogne Tripu da ponovo osvoji Tejlor, ali teško joj je da prevaziđe upornog Pirsa.

 • 11

  Šta sve radimo

  +

  Gregova odlučnost da uradi poreski obračun za porodicu primorava Kejti da preuzme stvari u svoje ruke. U međuvremenu, Oliver i Ana-Ket udružuju se u nameri da pobede u popularnom radijskom takmičenju.

  Sledeće na programu
  Nedelja 15 septembar u 16:10
  Na FOX Life
 • 12

  Isključen

  +

  Kejti planira izlazak sa drugaricom da bi se zbližila sa Tejlor i nagovara Grega da ode na predavanje gurua Džonija Dajmonda (Šejen Džekson) sa Oliverom. Ana-Ket preuzima drastične korake kako bi postala Kejtino omiljeno dete.

  Sledeće na programu
  Nedelja 15 septembar u 16:35
  Na FOX Life
 • 13

  Moj novac, moji problemi

  +

  Pomirivši se sa činjenicom da mora da podeli svoj poslovni bonus sa Gregom, Kejti i Greg odlučuju da potroše novac na putovanje preko vikenda. Oliverov pokušaj buntovništva ima loš kraj. Tejlor je razočarala Anu-Ket i shvata da mora da bude bolja starija sestra.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 19 septembar u 22:00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 20 septembar u 12:00
  Na FOX Life
 • 14

  Lud za bebama

  +

  Viv je zamolila Kejti da pričuva Vajolet jedno veče, kako bi ona i Greg mogli da se pomire. Međutim, Greg je pogođen napadom ljubavi prema bebi. U međuvremenu, Tejlor je prevarila Olivera da joj pomogne nakon što Luter pojede skupe minđuše.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 19 septembar u 22:25
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 20 septembar u 12:25
  Na FOX Life
 • 15

  Američki idol

  +

  Dok Greg traži pomoć od Olivera i Ane-Ket da angažuje nove regrute za Vestportski istorijski esnaf, Kejti daje sve od sebe da podrži Tejlor u tome da postane sledeći američki Idol.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 26 septembar u 22:00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 27 septembar u 12:00
  Na FOX Life
 • 16

  Prijatelji na instagramu

  +

  Kejti se osetila zapostavljenom kada se Greg sprijateljio sa najnovijim članom istorijskog esnafa Vestporta. U međuvremenu, Oliver se plaši da ga Kuper izbegava, primetivši na društvenim mrežama da ga je lagao o planovima za vikend.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 26 septembar u 22:25
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 27 septembar u 12:25
  Na FOX Life
 • 17

  Ide vuk, ide vuk

  +

  Kejti je zaboravila Gregov rođendan i pokušava da mu se dodvori organizovanjem večernje žurke u poslednji čas. Međutim, proslava kreće naopako i Ket biva upletena u mrežu laži.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 3 oktobar u 22:00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 4 oktobar u 12:00
  Na FOX Life
 • 18

  Dan bez telefona

  +

  Kako ne bi morala da kupi Ani Ket mobilni telefon, Kejti se dogovara sa ostalim devojkama da ona i Tejlor moraju da izdrže ceo dan bez telefona. Oliver traži pomoć od starog prijatelja nakon razočaravajućeg saveta koji je dobio od Grega.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 3 oktobar u 22:25
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 4 oktobar u 12:25
  Na FOX Life
 • 19

  +

  Sledeće na programu
  Četvrtak 10 oktobar u 22:00
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 11 oktobar u 12:00
  Na FOX Life
 • 20

  +

  Sledeće na programu
  Četvrtak 10 oktobar u 22:25
  Na FOX Life
  Sledeće na programu
  Petak 11 oktobar u 12:25
  Na FOX Life
 • 21

  +

 • 22

  +

 • 23

  +