Ubistva u Midsomeru

12+12+

Subota 15:15

Promo

00:30

Sledeće emitovanje

 1. Subota 5 decembar u 09:05

  Razgovor sa mrtvima (E07 - S11)

 2. Subota 5 decembar u 15:15

  Ubistva u Doglegu (E01 - S12)

 3. Nedelja 6 decembar u 00:50

  Ubistva u Doglegu (E01 - S12)

Sinopsis

Veteran detektiv i njegov mladi narednik istražuju ubistva u regionalnoj zajednici Midsomer.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Noćni jahač

  +

  Bentam de Kvetevil je pao sa krova porodične kuće i poginuo nakon što je ugledao obezglavljenog jahača. Još članova porodice De Kvetevil misteriozno će poginuti. Dok se odigrava imitacija građanskog rata, Džouns i Barnabi moraju da dođu do istine.

 • 2

  Ubistvo nevinosti

  +

  Osuđeni ubica Grejdi Felton vratio se u grad u kojem je odrastao. Ubrzo je ubijen advokat koji je učestvovao u suđenju, a sumnja pada na Grejdija. Čvrst alibi navodi detektive da posumnjaju u postojanje saučesnika.

 • 3

  Zapisano je u zvezdama

  +

  Nakon kompletnog pomračenja sunca, amaterski astronom Džeremi Harper pronađen je ubijen. Udaren je meteoritom u glavu. Barnabi i Džouns shvataju da lokalna astronomska zajednica vrvi od seksualnih tenzija i akademskih rivalstava.

 • 4

  Smrt i dive

  +

  Lokalni novinar je ubijen po ugledu na horor film iz šezdesetih, u kojem je glumila stanovnica Midsomera Stela Haris. Nakon što se njena poznatija sestra vrati u grad nakon 40 godina, ubistva se nastavljaju. Svako ubistvo podseća na scenario horora.

 • 5

  Sicilijanska odbrana

  +

  Harijet Farmer je bila u komi od noći kada je trebalo da se uda sve do sada. Ubica napada i ubija članove lokalnog šahovskog kluba. Džon Barnabi i njegova ekipa istražuju povezanost između napada na Harijet pre godinu dana i ubistava šahista.

 • 6

  Školovani ubica

  +

  Žena je pronađena mrtva nakon što ju je priklještio ogromni kotur midsomerskog plavog sira. Otkriveni su tajni i kontroverzni planovi za modernizaciju mlekare, dok tračevi o privatnim životima roditelja izazivaju tuču u lokalnoj školi.