Srećković

Sreda 23:00

12+12+
Stan Lee`s Lucky Man © Carnival Film & Television Limited 2015. ALL RIGHTS RESERVED
Srećković

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 20 jun u 23:00

  Heroj našeg vremena (E10 - S02)

 2. Četvrtak 21 jun u 14:05

  Heroj našeg vremena (E10 - S02)

Sinopsis

Zasnovan na originalnoj ideji Stena Lija, "Srećković" priča o Hariju Klejtonu, policajcu iz ozloglašenog londonskog odeljenja za ubistva. Harija je napustila sreća. Slučajan susret sa misterioznom ženom mu donosi narukvicu koja će sve promeniti.

Epizode

 • 1

  Srećo, budi dama

  +

  Šest meseci nakon spasavanja porodice iz Goldinga, Hari Klejton je potpuno drugačiji čovek. Nije se kladio već 186 dana i zakleo se da neće koristiti moći narukvice dok ne nađe ženu sa takvom narukvicom.

 • 2

  Igranje vatrom

  +

  Hari istražuje talas zločina mržnje u Londonu. Primamljiva Izabela ispituje njegovu snagu volje.

 • 3

  Dvostruki blef

  +

  Hari je upleten u opasnu istragu misterioznog ubice sa Smitfildske pijace.

 • 4

  Trojanski konj

  +

  Istraga je u toku nakon što autonomni automobil Dejvija Velsa bude hakovan i slupan, u čemu je život izgubio putnik iz vozila. Na Velsovu žalost, putnik je bila njegova uskoro bivša žena, zbog čega postaje osumnjičen.

 • 5

  Šta se krije ispod

  +

  Hari i tim istražuju niz utapanja u jezivim kanalima Londona. Iza utapanja stoji pravednik koji ne veruje u druge šanse.

 • 6

  Tačka bez povratka

  +

  Okrutni ubica ruši ceo čarter avion, ali Hari i njegov tim ne mogu da otkriju njegov motiv. Može li Hari da reši slučaj pre nego što ponovo napadne.

 • 7

  Druga šansa

  +

  Nakon što investitor iz Sohoa bude brutalno ubijen, sa mesta zločina nestaje ključni dokaz. Vinter se brine da je za to odgovoran neko iz tima.

 • 8

  Pali anđeo

  +

  Neko se sveti najtraženijim kriminalcima Londona. Nakon što Hari sabere dva i dva, primoran je da dovede svoj život u opasnost i pređe opasnu liniju.

 • 9

  Jagnje na klanje

  +

  Boksera Džeja Tejta, kojem u poslednje vreme baš i ne ide, poslužila je sreća i počeo je da pobeđuje u ringu. Ali svaki zamah nosi posledice, pa je pitanje koliko će njegov pobednički niz trajati.

 • 10

  Heroj našeg vremena

  +

  Dok Suri prati tragove i prikuplja dovoljno dokaza protiv njenog glavnog osumnjičenog, Iv saopštava Hariju da postoji samo jedan ekstremni način da se zaustavi lukav plan protiv njega.

  Sledeće na programu
  Sreda 20 jun u 23:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 21 jun u 14:05
  12+12+
  Na FOX Crime