Savremene istrage gospođice Fišer

12+12+
Savremene istrage gospođice Fišer

Sinopsis

Nestašna Peregrin Fišer, 1964. godine napušta monoton usamljenički život u malom gradiću kako bi postala neustrašivi inspektor.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Savremene istrage gospođice Fišer 1,1

  +

  Nezaustavljiva Peregrin Fišer odlučuje da se bori za svoje nasledstvo zbog čega će se naći usred istrage za ubistvo. Manekenka Barbi Džons je ubijena, a njena lutka postavljena je na vrh svadbene torte uvaženog modnog dizajnera Florensa Astora.

 • 2

  Savremene istrage gospođice Fišer 1, 2

  +

  Pop pevač Djun Gordon i njegov prateći vokal Gidžet Mičel ostaju mrtvi nakon električnog udara, a za njihovu smrt osumnjičen je Peregrin bivši dečko, Erik.

 • 3

  Savremene istrage gospođice Fišer 1, 3

  +

  Peregrin ulazi u svet skrivenih naučnih prostorija koje vodi vlada. Na tom mestu pronaći će se zaleđeno telo Sesil Armand, stare saradnice Birdijevih. Kada otkrije vezu između ove smrti, ruskog špijuna i nestanka mlade žene, Peregrin će dovesti u opasnost svoj život i bezbednost cele planete.

 • 4

  Savremene istrage gospođice Fišer 1, 4

  +

  Peregrin će otkriti sve tajne kulinarstva nakon ubistva Grejema Kinga, bivšeg očuha proslavljenog kuvara Semjuela. Nakon što otkrije da studenti iz Kine nisu samo kuvari, shvatiće da ovaj slučaj krije mnogo više nego što se čini.