Rouzvud

Ponedeljak 19:15

12+12+
Rouzvud

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 26 septembar u 06:45

  Žestoka vrelina i bratska ljubav (E22 - S02)

 2. Ponedeljak 26 septembar u 19:15

  Žestoka vrelina i bratska ljubav (E22 - S02)

 3. Nedelja 23 oktobar u 14:00

  Pilot (E01 - S01)

Sinopsis

Oboleli Rouzvud veruje da bi i najmanji trenutak u životu trebalo živeti punim plućima. Pojačana sposobnost zapažanja omogućava mu da na telima vidi ono što drugi ne mogu. A najviše ga pokreću žrtve koje ne mogu da žive te trenutke života.

Epizode

 • 1

  Promene

  +

  Novi kapetan donosi promene u policijsku stanicu u Istočnom Majamiju. Mladi gradonačelnik Majamija ima lični interes da se uključi u istragu nakon ubistva njegovog mladog pomoćnika.

 • 2

  Tajne i tihe ubice

  +

  Nakon što Rouzi i Vila otkriju da njihova žrtva ima umrlicu od pre tri godine, odlučni su da otkriju istinu o njegovom identitetu. Dok pokušavaju da reše misteriju, Dona ima problem sa čuvanjem tajne od porodice.

 • 3

  Edi i stanje uma

  +

  Rouzvod i Vilja putuju u Njujork kako bi istražili Edijevu smrt. Slejd i Hornstok se udružuju kako bi prekinuli lanac prostitucije u Majamiju.

 • 4

  Doplovi do autopsije

  +

  Nakon što mladi željni dobrog provoda na brodu otkriju telo, Rouzi i Vilja moraju da urone u svet potrage za blagom kako bi rešili slučaj.

 • 5

  Santerija

  +

  Nakon što u njegovu ordinaciju dođe čovek sa zahtevom da plati unapred sopstvenu autopsiju, tim je zbunjen i skeptičan - dok se telo baš tog čoveka na pojavi na njihovom stolu već sutradan.

 • 6

  Toksini i tri priče

  +

  Rouzvud i Vilja pomažu najboljim studentima patologije u Majamiju da reše stari slučaj dvostrukog ubistva i tako otkrivaju nešto što utiče na čitavu porodicu Rouzvud.

 • 7

  Lidokain i dugotrajna požuda

  +

  Nakon što najglamuroznija manekenka u Majamiju umre neposredno nakon snimanja na plaži, Rouzi i Vilja ulaze u žestok svet omiljene zabave u gradu - plastične hirurgije.

 • 8

  Prosopagnozija i riba papagaj

  +

  Tim misli da će lako rešiti slučaj ubistva kuvara u kamionu, ali slučaj postane komplikovan kada otkriju da je žrtva povezana sa Slejdovom prošlošću.

 • 9

  Poluživot i noći u Havani

  +

  Rouzvud i Vila neumorno istražuju Džeraldov slučaj i to ih odvede na Kubu gde moraju da reše dve nove misterije: šta se zapravo desilo sa Amelijinim lešom i šta je sa Džeraldovom ćerkom Mišel?

 • 10

  Bakterije i braća Panić

  +

  Policija Majamija suočena je sa talačkom krizom, a Rouzvud, Vila i Slejd su zavoreni unutra. Rouzvud stvori jaku vezu sa njihovim kidnaperom i mora da reši najveću medicinsku zagonetku da bi njegov tim preživeo.

 • 11

  Mumije i slomovi

  +

  Mumificirano telo zloglasnog muzičkog producenta nađeno je na jahti. U međuvremenu, Rouzvud je primoran da se pomiri s šokantnim otkrićem o Tavniji.

 • 12

  Gušenje i asovi

  +

  Odbegli umetnik je nađen mrtav u drvenom kovčegu. Rouzvud i Vila moraju da reše slučaj prepun iluzija i obmana. Hornstokovi dani u policiji Majamija su možda odbrojani, a Rouzvud želi da se uveri da je Edrijan pravi čovek za Vilu.

 • 13

  Riba napuhača i lična istorija

  +

  Nakon što se žrtva za koju se verovalo da je mrtva probudi na Rouzijevom stolu za autopsiju, tim uranja u svet u kojem ljudi ulažu ogromne napore da njihove tajne ostanu sakrivene. I Rouzi i Vilja su primorani da preispitaju svoje viđenje porodice.

 • 14

  Belo tkivo i put za nazad

  +

  Misteriozna smrt u napuštenoj zgradi uvlači Rouzija i Vilju u svet bivše dečje zvezde koja možda planira povratak. Rouzi počinje da oseća uticaj Doninog angažovanja u njegovoj praksi. Hornstok i Rouzi podižu svoj odnos na novi nivo.

 • 15

  Povreda klavikule i zatvaranje

  +

  Kriminal odvodi Rouzvuda na mesto ubistva bivšeg milionera i primorava ga da preispita jedan slučaj iz svoje prošlosti.

 • 16

  Benzodijazepin i Bendžamini

  +

  Lov na organizatora operacije falsifikovanja daje timu uvid u Viljinu prošlost. Rouzi prima iznenađujuće vesti o svom nedavnom zdravstvenom problemu.

 • 17

  Zračenje i nezgodno sletanje

  +

  Nakon smrti astronautkinje, Rouzi i Vilja pokreću istragu američkog svemirskog programa. Rouzi unosi novu dinamiku zbog nedavnog problema sa zdravljem. Viljin brat se vraća u grad.

 • 18

  Bajke i zaleđene istine

  +

  Rouzvud i Vilja dobijaju zadatak da reše ubistvo žene čije telo je pronađeno potpuno zamrznuto.

 • 19

  Naeglerije i komšijska straža

  +

  Rouzvud i Vilja se vraćaju Viljinim korenima u Maloj Havani kako bi istražili slučaj osvetnika koji je možda kriv za ubistvo. Vilja saznaje da je njen brat Markos povezan sa slučajem.

 • 20

  Muve zunzare i seoski putevi

  +

  Rouzi, Vila i TMI se upute u mali grad da bi istražili ubistvo bivšeg gradonačelnika. Rouzi muči osećaj krivice, a Slejd se suočava sa komplikacijama nakon doniranja bubrega.

 • 21

  Amparo i američki san

  +

  Rouzvud i Vila su uvučeni u svet trgovine ljudima da bi istražili smrt nastavnika. Iznenađujući uvid u Slejdovu prošlost još više zbliži Rouzi i Vilu.

 • 22

  Žestoka vrelina i bratska ljubav

  +

  Rouzvud, Vila, Slejd i Hornstok pokušavaju da razotkriju veoma veštu grupu kriminalaca osumnjičenih za pljačku draguljarnice. Rouzi odluči da neko iz užeg kruga treba da upravlja novom laboratorijom na zapadnoj obali.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 26 septembar u 06:45
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 26 septembar u 19:15
  12+12+
  Na FOX Crime