Privatni detektivi

Utorak 12 jun 22:00

12+12+
Privatni detektivi

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 12 jun u 22:00

  Šifra (E01 - S01)

 2. Sreda 13 jun u 13:10

  Šifra (E01 - S01)

 3. Subota 16 jun u 22:00

  Šifra (E01 - S01)

Sinopsis

Serija kroz 10 epizoda prati bivšeg hokejaša Meta Šejda (Džejson Prisli) koji se udružuje sa Endži Everet (Sindi Sampson) kako bi osnovao privatnu detektivsku agenciju.

Epizode

 • 1

  Dodatni trud

  +

  Vlasnica trkačkog tima Emilija Mantela angažuje Šejda i Endži da istraže pretnje koje dobijaju njena firma i njen vozač. Endži i Šejd se teško navikavaju na ulogu ravnopravnih partnera.

 • 2

  Modno carstvo

  +

  Uporna Zoi Čo angažuje Šejda i Endži da saznaju ko je provalio u njen stan na plaži. U početku misle da joj se priviđa, ali onda saznaju za zaveru da se sruši njena zgrada i napravi kompleks stanova.

 • 3

  Nameštaljka

  +

  Nakon što omiljeni profesor direktorke Frejm bude optužen za neprimeren odnos sa studentom, Šejd i Endži dobijaju zadatak da istraže skandal.

 • 4

  Modni zločini

  +

  Modna dizajnerka Karla Kosta angažuje Šejda i Endži da čuvaju njenu novu kolekciju, ali posao kreće po zlu kada kolekcija bude ukradena nekoliko dana pre revije.

 • 5

  Sad je vidiš…

  +

  Genijalni dirigent angažuje Šejda i Endži da pronađu njegovu nestalu verenicu. Ali postoji problem - ona je umrla tri godine ranije.

 • 6

  Kodeks privatnih detektiva

  +

  Advokat Melani Parker angažuje Šejda i Endži da istraže ko utiče na porotu u slučaju ubistva u kojem je ona tužilac. Tokom istrage nalaze dokaze koji dovode njih i čitavu porotu u opasnost.

 • 7

  Između doktora i čvrstih dokaza

  +

  Nakon niza provala Endži i Šejd istražuju kome je na meti klinika u Denfort Vilidžu koja pruža besplatne usluge. Na njihovo iznenađenje, doktor na klinici je Endžin bivši verenik. Šejd veruje da dobri doktor nije baš toliko dobar.

 • 8

  Dva metra ispod

  +

  Nakon što patolog u panici angažuje Šejda i Endži da pronađu nestalo telo, oni obilaze sahrane širom grada da bi na kraju otkrili da neko pokušava da "sahrani" milione kontroverznog nasleđa.

 • 9

  Dobar vojnik

  +

  Šejd i Endži istražuju nestanak kadeta iz vojske. Tokom istrage na videlo izlazi tajna koju su skrivali nestali vojnik i njegova dva prijatelja. U međuvremenu, Endži saznaje da Ken još uvek čuva verenički prsten što izaziva nalet emocija.