Privatni detektivi

Subota 23:50

12+12+
Privatni detektivi

Sledeće emitovanje

 1. Subota 6 mart u 06:55

  Konrojeva kletva (E08 - S03)

 2. Subota 6 mart u 17:20

  Desilo se posle jedne svađe (E09 - S03)

 3. Subota 6 mart u 23:50

  Desilo se posle jedne svađe (E09 - S03)

Sinopsis

Profesionalni hokejaš u penziji Met Šejd (Džejson Prisli) odlučuje da promeni svoj život i otvori detektivsku agenciju sa istražiteljkom Endži Everet (Sindi Simpson). Tokom ovog neobičnog partnerstva, Šejd će morati da shvati šta je postao i šta želi da bude.

Epizode

 • 1

  Uhvati me ako možeš

  +

  Nakon hapšenja, Endži i Šejd moraju da stave sve na kocku kako bi povratili ukradeni hard diks i oslobodili Endži krivice. Potraga ih vodi do raskošne proslave u muzeju, gde je izložen vredan drevni predmet.

 • 2

  Pritisak na ceo teren

  +

  Besplatne karte za košarkašku utakmicu prerastaju u novi slučaj. Endži i Šejda angažovao je profesionalni košarkaš, kako bi oni otkrili identitet osobe koja izbacuje slike koje ugrožavaju igračevu karijeru.

 • 3

  Seci i beži

  +

  Endžina majka Nora vratila se sa novim partnerom, koji angažuje Everet i Šejda nakon što su osetljive podatke njegove klinike ukrali lopovi koji traže otkup.

 • 4

  Rajlijev život

  +

  Uništena je prodavnica motora, vlasništvo Endžinog prijatelja. Šejd i Endži pozvani su da reše slučaj, ali ubrzo shvataju da u ovoj mirnoj zajednici u predgrađu svi imaju tajnu.

 • 5

  Prevara sa grožđem

  +

  Bivši cimer sa fakulteta poziva Endži da otkriju ko je ukrao "Sveti gral među vinima" samo par dana pre nego što je flaša trebalo da izađe na aukciju.

 • 6

  Svinjsko poslepodne

  +

  Slučaj prevare sa osiguranjem eskalira do talačke situacije u kancelarijama Grejt lajfa, proizvođača uređaja za domaćinstvo. Taoci, neprijatelji, tosteri i fenovi za kosu, Šejd pokušava da shvati u šta se to uvalio, dok Maz pokušava da upravlja situacijom napolju.

 • 7

  Pleši, pleši i osveti se

  +

  Beka je pozvala Šejda i Endži da istraže nekoliko natprirodnih nesreća koji prete da uzurpiraju njenu novu televizijsku emisiju. Istražitelji moraju pažljivo da prolaze kroz svet rijaliti televizije.

 • 8

  Konrojeva kletva

  +

  Brutalan toplotni talas zahvata Toronto i dovodi detektiva Edija Konroja, koji traži pomoć nakon što je smrt njegovog prijatelja proglašena samoubistvom.

  Sledeće na programu
  Subota 6 mart u 06:55
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 9

  Desilo se posle jedne svađe

  +

  Pokreće se istraga o ubistvu nakon što se Zoin suprug iznenada onesvešćuje tokom prikazivanja borilačkih veština. Dok agencija prolazi kroz promene, Šejd i Endži bore se sa činjenicom da žive pod istim krovom.

  Sledeće na programu
  Subota 6 mart u 17:20
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Subota 6 mart u 23:50
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 10

  Teksova terapija

  +

  Šejd i Endži oporavljaju se od bliskog susreta sa smrću dok istražuju Teksa, šarmantnog muškarca koji boluje od amnezije. Teks je možda povezan sa pljačkom vrednog umetničkog dela. Dok detektivi istražuju osumnjičenog, Teksu Endži zapada za oko.

  Sledeće na programu
  Nedelja 7 mart u 17:20
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Nedelja 7 mart u 23:50
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 11

  Na zapovest, Tonja

  +

  Šejd i Endži misle da istražuju jednostavan slučaj neverstva, ali uvučeni su na "otvoreno more" na kruzeru napravljenom po uzoru na piratski brod. Kostimi, blago i povez preko očiju samo su paravan za mnogo zlokobniji plan.

  Sledeće na programu
  Subota 13 mart u 17:20
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Subota 13 mart u 23:50
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 12

  Glaziran i zbunjen

  +

  Neko je pucao na Endžinog suparnika, Norma Glinskija. On je lažirao svoju smrt i angažovao Šejda i Endži da istraže njegovo "ubistvo". Ali važniji zadatak za detektive jeste čuvanje samog Glinskija.

  Sledeće na programu
  Nedelja 14 mart u 17:20
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Nedelja 14 mart u 23:50
  12+12+
  Na FOX Crime