Otac Braun

Subota 1 septembar 12:05

12+12+
Otac Braun

Sledeće emitovanje

 1. Subota 1 septembar u 12:05

  Duh u mašini (E01 - S02)

 2. Nedelja 2 septembar u 12:05

  Najluđi od svih (E02 - S02)

 3. Subota 8 septembar u 12:05

  Ponos Prajdovih (E03 - S02)

Sinopsis

Katolički sveštenik otac Braun ima talenat za rešavanje zločina. Pošto je godinama slušao ispovesti, upoznao je korene zla i način na koji um kriminalca funkcioniše. Sveštenik istražuje zločine na sopstveni način.

Epizode

Sezona 2
 • 1

  Duh u mašini

  +

  Otac Braun istražuje nestanak meštanke Šarlot Makinli, uverene da je pohodi sestra koja je nestala devet godina pre toga. Muž Viktor (Endru Hol), doktor izbačen iz profesije, uhapšen je kao osumnjičeni za ubistvo obe žene.

  Sledeće na programu
  Subota 1 septembar u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Najluđi od svih

  +

  Bivši vojnik Feliks Andervud, mentalni pacijent na klinici Danvers Ritrit, umire na ulici. Preokret nastaje kad dva dana kasnije oživi. Otac Braun pomaže inspektoru Salivenu da raskrinka ovo uskrsnuće, i smeste ga na kliniku za mentalne bolesti.

  Sledeće na programu
  Nedelja 2 septembar u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Ponos Prajdovih

  +

  Otvaranje Prajd zamka prekinuto je kad od strele strada vodič Odri Digl, stručnjak za staru kletvu porodice Prajd da će prvorođeni biti lud. Otac Braun zna da je rešenje u prošlosti porodice, a svi članovi porodice umeju da koriste luk i strelu.

  Sledeće na programu
  Subota 8 septembar u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Senka kazne

  +

  Vajolet Fernsli, osuđena za ubistvo muža odgajivača svinja, privremeno je pomilovana jer je trudna. Otac Braun ima tri dana da otkrije ubicu. Kad se prst njenog muža pojavi u stomaku jedne svinje, sve ukazuje na serijskog ubicu.

  Sledeće na programu
  Nedelja 9 septembar u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 5

  Misterija brojanice

  +

  Lanington brojanica, nestala na 500 godina, svetinja je s lekovitim moćima. Profesorka Hilari šalje ocu Braunu drevni molitvenik s naznakom gde je relikvija. Otac Braun nestaje. Pomoć mu pruža nepouzdani Flambo. I otac Ignacijus traži relikviju.

  Sledeće na programu
  Subota 15 septembar u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Ćerke Jerusalima

  +

  Otac Braun je slomio nogu i menja ga mladi otac Roland. Njegov film o afričkim siročićima proglašen je pornografskim na Ženskom institutu, gde usledi ubistvo dva člana. Braun istražuje uz pomoć gđe Makarti, ledi Feliše, Sida Kartera i teleskopa.

  Sledeće na programu
  Nedelja 16 septembar u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Tri alatke smrti

  +

  Alis Armstrong je na elektrošok terapiji zbog gubitka pamćenja i depresije, pošto je slučajno ubila majku. Kad je ubijen i otac, osumnjičeni su vozač Magnus i sekretar Piter koga Alis voli. Otac Braun reši slučaj kad sazna za dugove Alisinog oca.

 • 8

  Nagrada pukovnika Džerarda

  +

  Ratnog zarobljenika Edvarda Džerarda njegov stric, pukovnik Sesil Džerard, hoće da smesti u bolnicu. Posle ubistva strica sumnja se na nećaka, ćerku i suprugu. Rešenje je u porodičnoj istoriji i pukovnikovom seksualnom proganjanju usvojene ćerke.

 • 9

  Strašni kosač

  +

  Odvratni farmer Džon Taton ima odvratnog sina Alfreda, koji žudi za ženom doktora Kraforda. Kad Alfreda ubiju, sumnjaju na doktora zbog pojave otrovnog pera. Džon Taton misli da mu je sin bio u vezi s doktorovom ženom, koja je trudna.

 • 10

  Zakoni kretanja

  +

  Odri Makurej je surova poslovna žena s mnogo neprijatelja. Strada za volanom, jer joj je neko presekao kočnice. Inspektor Salivan, koji već ima svog osumnjičenog, pobesni zbog istrage oca Brauna, i hapsi ga da bi stao na kraj njegovom uplitanju.