Novi stari slučajevi

12+12+
New Tricks © Wall to Wall
Novi stari slučajevi

Sinopsis

Istraga vodi ekipu na čijem je čelu Sandra Pulman do Gibraltara gde moraju da sarađuju sa lokalnom policijom da bi rešili dva nepovezana ubistva koja su počinjena istim pištoljem.

Epizode

 • 1

  Stena, prvi deo

  +

  Lejnova budućnost u UCOS-u je ugrožena nakon slučaja smrti u pritvoru iz njegove prošlost. Za to vreme otkriće tajanstvenog pištolja u Temzi ponovo otvara nerešen slučaj ubistva plejboja i naslednika brodovlasnika iz 1998. godine na Gibraltaru.

 • 2

  Stena, drugi deo

  +

  Na Gibraltaru tim razotkriva tri decenije tajni i laži i pronalazi vezu između ubistva plejboja iz 1998. godine i ubistva lokalnog dečka iz 1982. godine. Po povratku Lejna očekuje disciplinska istraga koja preti da ugrozi njegovu karijeru u UCOS-u.

 • 3

  Gresi očeva

  +

  Brajan Lejn zna da su njegovi dani u UCOS-u odbrojani. Za to vreme tim istražuje 16 godina staro ubistvo mlade majke. Geri Stending veruje da presuda za to ubistvo ne treba da bude dovedena u pitanje.

 • 4

  Mlađi brat

  +

  I dok se Lejn privikava na život bez UCOS-a, Ester ga moli da pomogne njenoj prijateljici iz čitalačkog kluba da pronađe svog brata. Hoće li ga njegova potraga za istinom uvaliti u još veće probleme?

 • 5

  Isplači reku

  +

  Test očinstva pokreće ponovno otvaranje poznatog slučaja ubistva iz 1980-ih u kojem je glavni osumnjičeni bivša džez pevačica Anđela Gold. Za to vreme u UCOS-u leti perje pošto se nedavno penzionisani policajac Den Grifin priključi timu.

 • 6

  U šumi

  +

  Kad u Londonskoj šumi otkriju krvavu odeću Sajmona Belgrejda, nestalog 5 godina ranije, UCOS tim će pokušati da reši slučaj savršenog nestanka. Stending se suočava sa svojim dečjim strahovima, Grifin teši Pulmanovu, a Mekendrju odlučuje o svom sinu.

 • 7

  Stvari mogu samo da budu bolje

  +

  Kada tim počne da istražuje smrt savetnika poslanika, naći će se u poteri za tajanstvenom Bosankom. Striklend upoznaje Pulmanovu sa tužiocem za ratne zločine koji će biti od pomoći u ovom slučaju.

 • 8

  Onaj koji se izvukao

  +

  Pulmanova dobija priliku da reši slučaj ubistva za koji veruje da je povezan sa njenim prvim slučajem. Ključ leži u fotografiji iz Londonskog parka tokom 1990-ih. Pod pritiskom da preda istragu, Sandra donosi odluku koja će zauvek promeniti UCOS.

 • 9

  Koreni

  +

  Perje leti kad novi šef Saša Miler preuzme UCOS. U zgradi u zapadnom Londonu otkrivena je neeksplodirana bomba iz II svetskog rata. Tim počinje da istražuje 25 godina stara ritualna ubistva italijanskog doseljenika.

 • 10

  Divlja pravda

  +

  Milerova je suočena s dilemom kad istraga korupcije stavi sumnju na presudu Edvarda Monroa, za kog veruje da je kriv za ubistvo njenog bivšeg partnera. I kako istraga ukazuje da je neko drugi možda kriv, hoće li Milerova to sakriti od članova tima?