Mornarički istražitelji: Nju Orleans

Četvrtak 14:05

12+12+
NCIS: New Orleans ©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Mornarički istražitelji: Nju Orleans

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 28 januar u 06:00

  Muzičari leče sami sebe (E01 - S01)

 2. Četvrtak 28 januar u 06:45

  Nosač (E02 - S01)

 3. Četvrtak 28 januar u 14:05

  Muzičari leče sami sebe (E01 - S01)

Sinopsis

Ovaj serijal je prerada serijala "Mornarički istražitelji" i smešten je u Grad polumeseca. Prikazani su slučajevi i životi mornaričkih istražitelja, koje čine specijalni agent Dvejn Kasijus Kralj Prajd, specijalni agent Kristofer Lasal i agent Meredit Broudi.

Epizode

 • 1

  Naknadni udar

  +

  Ekipa Mornaričkih istražitelja sarađuje sa nekoliko državnih agencija kako bi uhvatila snajperistu kome su mete javni događaji u gradu. Specijalni agent Tami Gregorio dolazi kako bi istražio Prajda i njegovu ekipu.

  Sledeće na programu
  Utorak 2 mart u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Utorak 2 mart u 14:55
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Sumnjičavi umovi

  +

  Prajd se suočava sa dodatnim kritikama iz FBI-ja, jer je pomogao bivšem mornaričkom obaveštajnom oficiru Elvisu Bertrandu. Bertrand je glavni osumnjičeni u slučaju višestrukog ubistva.

  Sledeće na programu
  Sreda 3 mart u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Sreda 3 mart u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Čovek u plamenu

  +

  Nagrađivani mornarički podoficir pronađen je mrtav u sportskoj dvorani. Dokazi vode Prajda i ekipu do slučaja otmice u Meksiku.

  Sledeće na programu
  Sreda 3 mart u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Sreda 3 mart u 14:55
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Plan bekstva

  +

  Mornarički istražitelji moraju da spasu sopstvenog člana ekipe. Sebastijan je otet tokom ručka sa majkom Silvijom Lund. Otmičari prisiljavaju Sebastijana da upotrebi svoje veštine i pomogne im u organizaciji bekstva iz zatvora.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 4 mart u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 4 mart u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 5

  Promena smera

  +

  Mornarički istražitelji i FBI istražuju pad privatnog aviona u močvarnim oblastima i pogibiju tri mornara. Sanja i Lasal intervjuišu kandidate za tri otvorena radna mesta u ekipi.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 4 mart u 06:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 4 mart u 14:55
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Jedan dobar čovek

  +

  Mornarički istražitelji analiziraju neobične metode obuke nakon što je kandidat za Mornaričke foke pronađen ubijen par nedelja pre završetka obuke. Zabrinuta Vejd traži pomoć od Prajda nakon što njen sin objavi da želi da se pridruži mornarici.

 • 7

  Odmetnici

  +

  Mornarički istražitelji istražuju ubistvo mornara tokom opasnog okupljanja motociklista u gradu. Lasal traži savet od Gregorija u vezi sa privatnim životom.

 • 8

  Muzika za moje uši

  +

  Mornarička podoficirka i članica mornaričkog benda ubijena je u svom domu. Prajd postaje privremeni staratelj žrtvinog nećaka, koji je jedini svedok ubistva.

 • 9

  Peta brzina

  +

  Mornarički kaplar, koji se bavi amaterskim automobilskim trkama., doživljava smrtonosni sudar na stazi. Mornarički istražitelji pokreću istragu.

 • 10

  Prati novac

  +

  Prajd mora da zaštiti porodičnu prijateljicu koja je verena za glavnog osumnjičenog u istrazi Mornaričkih istražitelja i FBI-ja protiv narko-kartela.

 • 11

  Vozi

  +

  Sebastijan je poslat na tajni zadatak i Pejton koristi svoje nekadašnje veštine u kockanju, a Prajd i ekipa vode opasnu operaciju kako bi zarobili Garsiju (Džulijan Akosta).

 • 12

  Pakao na moru

  +

  Prajd odlazi na naftnu platformu na moru kako bi istražio ubistvo, a ekipa otkriva curenje gasa koje može da izazove ogromnu eksploziju. Sebastijan počinje obuku za specijalnog agenta u FLETEC-u.

 • 13

  Povratak kralja

  +

  Ukradeno je hiljade poverljivih državnih dokumenata i ekipa Mornaričkih istražitelja traga za tajnom grupom hakera koju je osnovao Prajdov bivši poznanik. Osnivač grupe koja otkriva korupciju istaknutih stanovnika Nju Orelansa je Elvis Bertrand.

 • 14

  Pandorina kutija, 2. deo

  +

  Agenti Makgi i Tores dolaze u Nju Orleans kako bi zajedno sa Prajdom i njegovom ekipom tragali za nestalom knjigom o terorističkim taktikama u vlasništvu Ministarstva odbrane Sjedinjenih Država.

 • 15

  Kraj puta

  +

  Jezivo ubistvo na tramvaju otvara stari slučaj za Vejd i vraća bolna sećanja iz prošlosti.

 • 16

  Poslednji uporište

  +

  Prajdova dugogodišnja prijateljica Rita Devero (Čelsi Fild) traži od Mornaričkih istražitelja da istraže nestanak vojnog advokata, koji se specijalizovao za poverljive slučajeve i volontira u privatnoj vojnoj akademiji.

 • 17

  Brz, tih, smrtonosan

  +

  Vešt član specijalnih jedinica napao je šestoricu u baru i Prajd sa ekipom Mornaričkih istražitelja kreće u poteru.

 • 18

  Ubij zmaja

  +

  Tami se ponovo susreće sa svojim bivšim suprugom Itanom Makinlijem (Ed Kvin), koji je nestao nakon prevare kojom je ukrao 80 miliona dolara humanitarne pomoći nakon uragana Katrina. Sada je povezan sa ubistvom sina šefa mafije.

 • 19

  Usluga za uslugu

  +

  Tokom istrage smrtonosne nesreće u mornaričkoj bazi, Mornarički istražitelji shvataju da je jedinica regruta inficirana zaraznim virusom. Ostatak baze i čitav grad Nju Orleans sada su pod rizikom od katastrofalne epidemije.

 • 20

  NOLA Poverljivo

  +

  Mornarički istražitelji su pronašli vezu između međunarodnog narko-kartela i policije Nju Orleansa. Lasal mora da istraži svog bivšeg partnera u Odredu za moralna krivična dela.

 • 21

  Organizatori

  +

  Dok Prajd prisluškuje gradonačelnika Hamiltona (Stiven Veber), ekipa Mornaričkih istražitelja istražuje pljačku voza u kojoj je ukradeno stotine komada oružja.

 • 22

  Nokaut

  +

  Ovaj serijal ima koncept serijala "Mornarički istražitelji", ali smešten je u Grad polumeseca. Prikazani su slučajevi i životi Mornaričkih istražitelja, koje čine specijalni agent Dvejn Kasijus Kralj Prajd, specijalni agent Kristofer Lasal i agent Meredit Broudi.

 • 23

  Niz zečju rupu

  +

  Prajd je primećen kako prati jednog od saradnika gradonačelnika Hamiltona (Stiven Veber). Osumnjičeni otvara paljbu u prepunoj ulici, a zatim nestaje.

 • 24

  Poetska pravda

  +

  Zbog nemogućnosti da veruju bilo kome u Nju Orleansu, ekipa Mornaričkih istražitelja poziva zamenika direktora FBI Izlera (Derek Vebster) kako bi im pomogao da razotkriju i zaustave opaki plan gradonačelnika Hamiltona (Stiven Veber).