Mornarički istražitelji: Nju Orleans

Četvrtak 16:30

12+12+
NCIS: New Orleans ©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Mornarički istražitelji: Nju Orleans

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 29 jul u 08:30

  Mamac (E11 - S01)

 2. Četvrtak 29 jul u 09:20

  Ponor (E12 - S01)

 3. Četvrtak 29 jul u 16:30

  Živi mrtvaci (E13 - S01)

Sinopsis

Ovaj serijal je prerada serijala "Mornarički istražitelji" i smešten je u Grad polumeseca. Prikazani su slučajevi i životi mornaričkih istražitelja, koje čine specijalni agent Dvejn Kasijus Kralj Prajd, specijalni agent Kristofer Lasal i agent Meredit Broudi.

Epizode

 • 1

  Otpadnička nacija

  +

  Prajd je i dalje na uslovnoj, šest nedelja nakon pada korumpiranog gradonačelnika Hamiltona. Prajdovu ekipu budno prati specijalni agent Pola Bojd. FBI dolazi kako bi vodio istragu krađe nuklearnog otpada, dok ekipa mora da istražuje sa strane.

 • 2

  Najveći obožavalac

  +

  Marta Roberts se sprema da ode na pecanje s Prajdom, kojeg naziva svojim mentorom. Marta je uzbunjivač i kidnapuje Prajda kako bi joj pomogao da pronađe serijskog ubicu koji napada mlade žene u Meksičkom zalivu.

 • 3

  Prednost

  +

  Prajd i njegova ekipa udružuju se s direktorom FBI-ja Ajzlerom. Ruski operativac je doputovao u SAD da bi odao podatke o nezvaničnim špijunima, ali gubi mu se trag nakon što je ubijen član njegovog mornaričkog obezbeđenja.

 • 4

  Poziv mrtvog čoveka

  +

  Ekipa mornaričkih istražitelja radi na slučaju imitacije nerešenog slučaja ubistva starog 150 godina. Od tog ubistva je nastala legendarna priča o duhovima. Gregorio je uzdrman kada se slučaj poveže s nedavnom seansom i lokalnim prorokom.

 • 5

  Viralno

  +

  Sebastijan je na administrativnom odsustvu, jer FBI ispituje njegove poteze tokom potere i pokušaja hapšenja begunca. Dok Prajd i ostatak ekipe i dalje love begunca, pokušavaju i da nađu način da skinu ljagu sa Sebastijanovog imena.

 • 6

  Prihvatljiv gubitak

  +

  Slučaj ubistva podoficira vodi Prajda i ekipu do misteriozne žene čija su meta muškarci s visokobezbednosnim odobrenjem. Lasalov otac Bo dolazi u grad kako bi razgovarao o porodičnom poslu.

 • 7

  Nezgoda

  +

  Neko je hakovao jedan od čipova usađenih u mozgove mornaričkih veterana u sklopu kliničke studije. Mornarički istražitelji su pozvani u pomoć. Paton mora da sarađuje s bivšom suprugom Anom Jun, koja je vođa projekta implantacije čipova.

 • 8

  Očevi grehovi

  +

  Vejdov sin Deni zove Prajda u pomoć, jer je napadnut u domu svoje devojke kojoj se izgubio trag. Uprava jedinice naređuje Prajdu da razgovara s psihologom zbog njegove procedure u rešavanju slučajeva.

 • 9

  Težak život

  +

  U slučaju ubistva podoficira, dokazi upućuju na decu-beskućnike. Prajd sumnja u verodostojnost dokaza.

 • 10

  Ogledalce, ogledalce

  +

  Rita Devero saopštava Prajdu da će Daglas Hamilton sklopiti dogovor kako bi izašao iz zatvora. Prajd i ekipa ponovo češljaju slučaj Klirvoter kako bi otkrili identitet Hamiltonovog partnera i pokvarili njegove planove.

 • 11

  Čudovište

  +

  Smrtonosna pljačka i opasna jurnjava povezane su s tajnim zadatkom ATF-a. Persi se zbližava sa Džejkom Romanom, svojim nekadašnjim partnerom iz ATF-a.

 • 12

  Kriza identiteta

  +

  Sebastijan dobija poziv u pomoć od drugarice iz srednje škole Ejdrijan Koner, čiji poslovni partner je ubijen na sajmu igara Krešent Sitija. Specijalni agent FBI-ja Rejmond Izler sumnja da je Ejdrijan haker kog njegova jedinica već godinama lovi.

 • 13

  Ono što nas veže

  +

  Slučaj ubistva mornaričkog podoficira vodi ekipu do diskoteke u vlasništvu jedne porodice. Ovde je Prajdova majka nekada bila redovan zabavljač. Lasal dobija neočekivan poziv od porodice i mora hitno da se vrati kući u Alabamu.

 • 14

  Nova zora

  +

  Mornarički istražitelji rade na slučaju ubistva podoficira koji je pomagao porodici azilanata koje su regrutovali teroristi. Vejd radi na kampanji Zare Tejlor za gradonačelnika, koja se održava tokom Mardi grasa.

 • 15

  Poslednja milja

  +

  Specijalni agent Rejmond Izler traži pomoć od Prajda u nezvaničnoj istrazi krađe opojnih droga. Persi odlazi na tajni zadatak s Izlerom u ulozi vozača za beg.

 • 16

  Empatija

  +

  Mornarički istražitelji rade na slučaju nestanka pomoćnice kongresa nakon što je plaćeni ubica spasao pomoćnicu od muškaraca koji su se pretvarali da su mornarički istražitelji. Lasala brinu promene u budućem životu njegovog brata.

 • 17

  Potraga za blagom

  +

  Tokom godišnjeg festivala o piratima u Luizijani, mornarički istražitelji rade na slučaju ubistva kapetana mornarice. Žrtva je tragala za 200 godina starim zlatno-mermernim ljiljanom.

 • 18

  Dobro došli u džunglu

  +

  Prajd, Sebastijan i Tami putuju u Južnu Ameriku na poziv Prajdovog bivšeg kolege. Ekipa dolazi da pomogne na tajnoj operaciji koja je kompromitovana.

 • 19

  Visoki ulozi

  +

  Persi i Lasal odlaze na tajni zadatak na ilegalnu partiju pokera, jer organizator cilja na igrače koji imaju pristup mornaričkoj ustanovi za istraživanje. Lorel Prajd dolazi u posetu ocu tokom prolećnog raspusta da bi razgovarali o budućnosti.

 • 20

  Bure baruta

  +

  Prajda i goste njegovog bara naoružana grupa uzela je za taoce. Među taocima je i Sidni Halidej, koja je došla u posetu Prajdu nakon izlaska iz vojske.

 • 21

  Igre uma

  +

  Gregorio poziva Kler Mekgrejdi, svoju profesorku bihevioralizma, nakon što je najnoviji slučaj podseti na slučaj o kojem je učila na akademiji.

 • 22

  Ubistvo Dvejna Prajda

  +

  Novinar Oliver Krejn objavljuje članak o Prajdovoj neodgovornoj upotrebi pravde i ekipa je zabrinuta kakve bi posledice članak mogao da izazove i koje poverljive informacije mogu postati javne. Rita sumnja da je ovo koordinisan napad iz Vašigntona.

 • 23

  Šah-mat, prvi deo

  +

  Prajd okuplja nezvaničnu ekipu, koju čine haker Elvis Bertrand, Sidni Halidej, penzionisani član zelenih beretki, novinar Oliver Krejn i advokat Eliot Njuman, kako bi pronašao način da se izvuče iz optužbe za zloupotrebu službenog položaja.

 • 24

  Šah-mat, drugi deo

  +

  Prajdova nova ekipa i mornarički istražitelji otkrivaju pakleni plan tokom proslave nedelje pomorstva u Nju Orleansu.