Mornarički istražitelji

Četvrtak 23:00

12+12+
Mornarički istražitelji

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 14 decembar u 13:45

  Označena meta (E08 - S05)

 2. Četvrtak 14 decembar u 23:00

  Izgubljeno i nađeno (E09 - S05)

 3. Petak 15 decembar u 13:45

  Izgubljeno i nađeno (E09 - S05)

Sinopsis

Jedinica je zadužena za hvatanje opasnih kriminalaca koji predstavljaju pretnju po naciju. Tim obučenih agenata radi na opasnom tajnom zadatku koristeći naprednu tehnologiju da privede zločince.

Epizode

 • 1

  Do poslednjeg čoveka

  +

  Gibs i njegov novi tim rade na slučaju ubistva oficira, a Gibs saznaje da je Ziva povređena u eksploziji bombe koja je povezana sa njihovim slučajem.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 1 januar u 23:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Utorak 2 januar u 13:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Agent na moru

  +

  Stacioniran na nosaču aviona Sihok, Toni saznaje da je poručnik počinio samoubistvo skočivši sa broda. Nakon što Mekgi i Ziva odu da obaveste njegovu ženu, saznaju da je ona pretučena na smrt pre nego što je otišao na odsustvo.

  Sledeće na programu
  Utorak 2 januar u 23:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Sreda 3 januar u 13:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Teški prekršaj

  +

  Nakon pronalaska tela mlade poručnice, sumnja pada na američkog senatora koji je služio u marincima sa Gibsom.

  Sledeće na programu
  Sreda 3 januar u 23:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 4 januar u 13:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Gde te srce vuče

  +

  Tim istražuje pokušaj ubistva oficira koji je u bolnici u kritičnom stanju. Toni, Mekgi i Ebi saznaju da je žrtva iz Gibsovog rodnog grada.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 4 januar u 23:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Petak 5 januar u 13:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 5

  Devet života

  +

  Tim je pozvan da istraži slučaj čoveka koji je izboden do smrti u svojoj garaži. Toni i Gibs ispituju penzionisanog marinca Kejla čiji su otisci nađeni na mestu zločina, ali saznaju da je on pod zaštitom Ef-Bi-Aja.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 8 januar u 23:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Utorak 9 januar u 13:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Ubistvo 2.0

  +

  Gibs i njegova ekipa traže sajber ubicu koji kamerom snima svoje žrtve.

  Sledeće na programu
  Utorak 9 januar u 23:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Sreda 10 januar u 13:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Kolateralna šteta

  +

  Mornarički istražitelji istražuju pljačku banke sa smrtnim ishodom. Specijalni agent Dvejn Vilson, novi regrut dodeljen Jedinici za prevare, priskače u pomoć ekipi.

  Sledeće na programu
  Sreda 10 januar u 23:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 11 januar u 13:45
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 8

  Ogrtač

  +

  Gibs pošalje Dinoca i Zivu da pokušaju da provale u maksimalno obezbeđenu vojnu zgradu da bi testirali njeno obezbeđenje. Ali nakon pokušaja provale, dolaze do šokantnog otkrića.

 • 9

  Bodež

  +

  Agent Li postane nevoljni pomoćnik tima mornaričkih istražitelja koji pokušava da spreči krađu tajnog plana odbrane. Li služi kao mamac za hvatanje kontakt osobe Teda Benkstona koji tvrdi da je član njegove porodice zarobljen.

 • 10

  Pregažen

  +

  Tim istražuje smrt oficira koji je stradao u saobraćajnoj nesreći, ali agenti sumnjaju na nameštaljku. Smatraju da je njegova smrt povezana sa borilačkim klubom. Ubio ga je čovek kojeg je ucenio kriminalac.

 • 11

  Tiha noć

  +

  Otisci oficira Neda Kvina za koga se mislilo da je mrtav, pojave se na mestu dvostrukog ubistva. Tvrdeći da je nedužan, Kvin objasni da je bio u garaži i radio za žrtve kad su ubijene.

 • 12

  U kavezu

  +

  Tokom istrage ubistva marinca čiji je skelet nađen, Makgi ode u zatvor za žene u nadi da će izvući pismeno priznanje, ali nastane pakao kad zatvorenice podignu pobunu i preuzmu zatvor.

 • 13

  Slomljena ptica

  +

  Tokom istrage smrti vojnika, žena koja je stajala u blizini napadne Dakija i izbode ga istim oružjem kojim je počinjeno ubistvo. Gibs i ekipa kopaju po prošlosti u potrazi za tragovima.

 • 14

  Ljubav i rat

  +

  Tim istražuje ubistvo mornaričkog kapetana i otkrije da je možda počinio izdajnički čin i time uzrokovao svoju smrt. U međuvremenu, Makgi se susreće sa novom simpatijom sa interneta po imenu Kler, ali ne zna da je to Dinoco.

 • 15

  Oslobođenje

  +

  Marinac je nađen mrtav u svom rodnom gradu, a našli su ga mladi ljudi koji su se igrali oružjem. Pokojni marinac je u prošlosti bio povezan sa latino bandama.

 • 16

  Odskok

  +

  Mornarički poručnik je nađen mrtav u velikom koferu u luksuznom hotelu. Poručnik je bio svedok u slučaju koji je tim istraživao na čelu sa Tonijem pre nekoliko godina. Gibs usmerava istragu ka Toniju…

 • 17

  Jug-jugozapad

  +

  Agent mornaričkih istražitelja Džek Paterson je ubijen, a Ebi misli da je ona odgovorna za to jer je trebalo da se sastanu. Koristeći sliku koju mu je poslala i vizitkartu NSA operativca, tim u pustinji nađe ženu koja možda zna odgovore.

 • 18

  Nokaut

  +

  Gibs kopa po Vansovoj prošlosti nakon što direktor pozajmi Gibsov tim za istragu ubistva prijatelja. Otkriva se da Toni nije imao sreće sa ženama otkako je raskinuo sa Džin Benoa.

 • 19

  Žmurke

  +

  Nađen je revolver sina starijeg poručnika bojnog broda. Stvari se zakomplikuju kad Ebi na oružju nađe ostatke moždane mase i otkrije da je korišćeno za mnoga ubistva, a pištolj ponovo povežu sa porodicom.

 • 20

  Mrtvi svedoci

  +

  Kad sumnjivi CIA agent Trent Kort hoće protivuslugu, Gibs pristaje da se nađu u napuštenom skladištu. Kad stigne, Gibs zatiče dva mrtva čoveka i agenta koji tvrdi da su se poubijali pre nego što je on došao.

 • 21

  Toksično

  +

  Posle nestanka vladinog naučnika, vođa projekta angažuje Abi da nastavi njegov rad, ali ekipa strahuje da će je snaći ista sudbina kao njenog prethodnika.

 • 22

  Legenda, 1. deo

  +

  Gibs i Magi lete u Los Anđeles da rade s Kancelarijom za specijalne projekte i rešavaju ubistvo marinca i saznaju da je ubistvo povezano sa članovima terorističke ćelije.

 • 23

  Legenda, 2. deo

  +

  Posle nestanka oficira Mosada Majkla Rivkina, Toni preispituje Zivinu vernost jedinici. U Los Anđelesu, specijalni agent Kalen radi na tajnom zadatku da bi razbio terorističku ćeliju.

 • 24

  Semper Fidelis

  +

  Kad upad u bezbednosni sistem SECNAV-a dovede do smrti jednog ICE agenta, Gibs i ekipa moraju da rade s njima i s FBI-jem da bi našli ubicu. Toni je konačno licem u lice s Majklom Rivkinom i pokuša da ga uhapsi.

 • 25

  Put u Izrael

  +

  Kad Rivkin umre od povreda u bolnici, a Zivin stan eksplodira, ekipa putuje u Izrael, na zahtev Ilaja Davida, moćnog vođe Mosada.