Mladi inspektor Mors

12+12+
Mladi inspektor Mors

Sinopsis

Jun 1967. Prošle su dve nedelje od kraja treće sezone i policajci Oksforda trude se da usaglase svoje privatne i poslovne živote. Endevor Mors čeka rezulate ispita za narednika, a Tursdej i supruga moraju da prihvate da su im deca odrasla.

Epizode

 • 1

  Igra

  +

  Endevor se baca na posao kako bi prikrio bol zbog Džoaninog odlaska. Međutim, ubrzo ga zaokuplja dužnost nakon što je naučnik pronađen udavljen.

 • 2

  Crkvena himna

  +

  Džoj Petibon, koja je borac za pravdu, dobija pretnje smrću i Endevor mora da je zaštiti po svaku cenu. Međutim, detektiv je uvučen u rat društvenih stavova.

 • 3

  Lazaret

  +

  Govorkanja da bolnica "Kauli dženeral" ima ukleto odeljenje i neobjašnjiv smrtni slučaj pokreće niz događaja zbog kojih Endevor mora da istraži mračne tajne ove bolnice. Tokom istrage Endevor se susreće sa sopstvenim strahovima i jezivim tajnama.

 • 4

  Žetva

  +

  Endevor je uvučen u slučaj sa primesama paganstva. Leš je pronađen u močvarnom delu Bramforda i daje novi trag u zastarelom slučaju nestale osobe. Endevor i Tursdej nastavljaju istragu tamo gde su stali pre pet godina.