Misterije Brokenvuda

Nedelja 18:10

12+12+
Misterije Brokenvuda

Sledeće emitovanje

 1. Nedelja 28 april u 18:10

  Slučaj 1.: Krv i voda (E01 - S01)

 2. Subota 4 maj u 10:45

  Slučaj 1.: Krv i voda (E01 - S01)

 3. Subota 4 maj u 18:10

  Slučaj 2.: Kiselo grožđe (E02 - S01)

Sinopsis

Misterije Brokenvuda su dvočasovne priče o zagonetnim ubistvima čija je radnja smeštena u naizgled miran gradić. Novi stanovnik, inspektor Majk Šeperd, otkrije da ubistva vrebaju čak i najpitomijim mestima.

Epizode

 • 1

  Misterije Brokenvuda 5, 1

  +

  U toku je Brokenvud A&P šou, vreme za poseban Kivi karneval. Takmičenja, zabava i sajamska atmosfera su svuda. Sunce obasjava srećne porodice, a i ove godine je najpopularniji stari voz duhova.

 • 2

  Misterije Brokenvuda 5, 2

  +

  Krem brod je šarmantni brodić koji plovi kroz prelepe vode Brokenvuda. Na njemu se organizuju razgledanja, božićne zabave i momačke i devojačke večeri. Profesionalna teniserka Ofelija Marli je jedna srećna mlada.

 • 3

  Misterije Brokenvuda 5, 3

  +

  Biciklizam je popularan svuda, pa i u Brokenvudu. Sredovečni Lester Najman nakon naporne vožnje stiže do vrha planine gde će doživeti srčani udar. U prvom trenutku ništa ne deluje sumnjivo, jer se izložio velikom naporu.

 • 4

  Misterije Brokenvuda 5, 4

  +

  Na obodima Brokenvuda se nalazi napuštena psihijatrijska ustanova – toliko je stara da joj u imenu stoji azil, po nekadašnjem nazivu. Sada predstavlja mesto na kom se lokalni tinejdžeri okupljaju i prave žurke.