Mesto zločina

12+12+

Ponedeljak 20:10

CSI

00:30

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 19 april u 20:10

  Sagoreti (E06 - S07)

 2. Utorak 20 april u 03:35

  Sagoreti (E06 - S07)

 3. Utorak 20 april u 07:35

  Sagoreti (E06 - S07)

Sinopsis

"Mesto zločina" je drama o forenzičarima obučenim da rešavaju kriminal pretražujući mesto zločina, prikupljajući neoborive dokaze i otkrivajući izgubljene delove koji će im pomoći da reše misteriju.

Epizode

 • 1

  Mrtva lutka

  +

  Grisom i njegova ekipa tragaju za Sarom, koju je oteo Minijaturni Ubica i ostavio je da umre ispod uništenog automobila u pustinji.

  Sledeće na programu
  Petak 14 maj u 20:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Subota 15 maj u 03:35
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Po narudžbi

  +

  Grisom, Nik i Greg istražuju smrt vozača kartinga, čije je obezglavljeno telo pronađeno nekoliko metara od auto-puta na kojem se trkao. Ketrin i Vorik istražuju ubistvo vlasnika popularnog muškog časopisa koji je ubijen u mračnom restoranu.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 maj u 19:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Utorak 18 maj u 03:35
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Idi u pakao

  +

  Ekipa istražuje smrt para i njihove male ćerke, kao i nestanak starije ćerke (Britani Robertson), za koju se veruje da je opsednuta đavolom. U međuvremenu, Sara i novi forenzičar Roni istražuju smrt beskućnika čije je telo nađeno na gomili đubreta.

  Sledeće na programu
  Utorak 18 maj u 19:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Sreda 19 maj u 03:35
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Slučaj hermafrodita

  +

  Vešanje hermafrodita povezano je sa zaraženom vodom. Druga ekipa forenzičara istražuje 40 godina stare kosti, koje su pronađene kod nedavno srušenog kazina. Grisom pita Saru da se uda za njega i ona pristaje.

  Sledeće na programu
  Sreda 19 maj u 19:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 20 maj u 03:35
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 5

  Ubistvo na sceni

  +

  Ekipa istražuje ubistvo Vederli Adams, glumice u horor filmovima, čije je telo nađeno sa sekirom u leđima. Autopsija pokazuje da je izbodena, ali nije ubijena sekirom. Roni pronalazi drugo telo, koje visi sa krovne grede, i nailazi na ubicu.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 20 maj u 19:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Petak 21 maj u 03:35
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Ko i šta

  +

  Džek Malon (Entoni Lapalja) iz FBI-ja udružuje se sa Grisomom kako bi pronašli serijskog ubicu. Dečak koji je otet pre šest godina u Njujorku podudara se sa profilom žrtve u Las Vegasu.

  Sledeće na programu
  Petak 21 maj u 19:50
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Subota 22 maj u 03:35
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Zbogom i srećno

  +

  Forenzičari istražuju slučaj brucoškinje koja je pala i poginula. Ekipa shvata da je žrtva imala veze sa Marlonom Vestom, tinejdžerom koji je oslobođen optužbe za ubistvo uz pomoć svoje genijalne mlađe sestre Hane.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 24 maj u 19:50
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 8

  Ti ćeš me ubiti

  +

  Hodžiz pravi simulacije slučajeva ubistava u laboratoriji kako bi njegove kolege tehničari mogli da vežbaju i budu forenzičari. Međutim, Hodžiz ima drugačije planove za vežbu, koje skriva od kolega. Nakon Sarinog odlaska, svi teše Grisoma.

 • 9

  Bubašvabe

  +

  Leš je bačen sa đubretarskog kamiona koji juri policija. Leš je pripadao vozaču limuzine koji je radio za diskoteku, koja je povezana sa mafijom. Vorik je ubeđen da je vlasnik diskoteke odgovoran i odlučan je da dokaže svoje sumnje.

 • 10

  Ležati sa psima

  +

  Telo bogate žene, koja je poznata po svojoj darežljivosti, pronađeno je bačeno zajedno sa leševima nekoliko pasa. Istragom je utvrđeno da je žrtva bila umešana u ilegalne borbe pasa i sumnja se da je mučila neke od životinja.

 • 11

  Bik

  +

  Tri ubistva su se dogodila tokom godišnjeg rodea u Las Vegasu. Prva žrtva je jahač bikova čije telo je nađeno u praznom ringu. Druga je žrtva saobraćajne nesreće, koja je povezana sa jahačem bikova.

 • 12

  Grisomova božanstvena komedija

  +

  Grisom i ekipa vraćaju se na posao nakon duge borbe sa prehladom. Grisoma poziva okružni tužilac Medi Klajn da svedoči protiv opasne bande iz Las Vegasa "La tijere". Članovi bande zastrašuju i ubijaju svedoke koji bi mogli da ih smeste u zatvor.

 • 13

  Hiljadu dana na Zemlji

  +

  Uznemirujuća smrt trogodišnje devojčice, čije telo je nađeno u kutiji, ostavlja dubok trag na Ketrin, koja kreće u potragu za tragovima. Ketrin naziva dete po ulici u kojoj je telo nađeno i napada osumnjičenog, koji je, u stvari, nevin.

 • 14

  Ispadanje

  +

  Bras, Grisom i Nik rade na slučaju žene čije je telo nađeno u stanu sa prostrelnom ranom. Ekipa pronalazi još jednu žrtvu u stanu iznad. Drops (Metod Men) postaje osumnjičeni, iako je još uvek u pritvoru.

 • 15

  Teorija svega

  +

  Cela ekipa istražuje gomilu slučajeva. Neki od njih su smrt čoveka koji je izgoreo u policijskoj stanici, zatim smrt žene zelene krvi koja je uživala u drogama i smrt starijeg para, koji je imao problema sa štetočinama.

 • 16

  Dve i po smrti

  +

  Naporna zvezda televizijske komedije (Kejti Sagal) ubijena je tokom snimanja epizode u Las Vegasu. Istragom se dolazi do mnogo osumnjičenih, uključujući njenog supruga, stažistu i čitavu ekipu scenarista.

 • 17

  Za Gedu

  +

  Vorik je optužen za ubistvo mafijaša iz Las Vegasa. Još više je uznemirujuće to što Vorik nije siguran da li je kriv ili ne.