Merdokove misterije

12+12+

Utorak 16:10

MURDOCH MYSTERIES RS

00:15

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 22 septembar u 16:10

  Ljubav i ljudski ostaci (E09 - S03)

 2. Sreda 23 septembar u 07:40

  Ljubav i ljudski ostaci (E09 - S03)

 3. Sreda 23 septembar u 16:10

  Kletva zamka Biton (E10 - S03)

Sinopsis

Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Merdokov identitet

  +

  Merdoka su agenti britanske obaveštajne službe optužili za ubistvo. Merdok se nalazi u Bristolu u Engleskoj i ne seća se ko je, kako je došao tamo i zašto bi neko želeo da ga ubije.

 • 2

  Veliki zid

  +

  Merdok rizikuje svoju karijeru dok istražuje svoje kolege u policiji nakon što je jedan oficir pronađen mrtav u Kineskoj četvrti.

 • 3

  Viktorijanski pobednik

  +

  Čovek koji je ubijen u masonskoj loži vodio je dvostruki život. Merdok traži od dr Ogden da ode na tajni zadatak kako bi saznala još detalja o žrtvinoj tajni i razotkrila ubicu.

 • 4

  Bogat dečak, siromašan dečak

  +

  Brekenrejdov sin je otet i Merdok mora da ga nađe pre nego što otmičari shvate koga su oteli i ubiju dečaka.

 • 5

  Ja, ja i Merdok

  +

  Farmer je brutalno ubijen sekirom i njegova ćerka priznaje ubistvo. Merdok smatra da je slučaj mnogo složeniji i traži pomoć od psihologa.

 • 6

  Ovaj ide na jedanaest

  +

  Istraga ubistva i krađe skupocene Rembrantove slke uvodi Merdoka (Janik Bison) u svet moćnog para Džejmsa Pendrika (Piter Stebings) i njegove supruge Seli (Kejt Grinhaus), koja je bacila oko na Merdoka.

 • 7

  Krv i cirkusi

  +

  Policijska stanica 4 postaje cirkus nakon ubistva Kitija, krotitelja lavova. Merdok je uhapsio čitavu ekipu nemirnih problematičara.

 • 8

  Nesavršena budućnost

  +

  Ubistvo člana eugeničkog društva ne obeshrabruje Merdokovog protivnika Džejmsa Pendrika (Piter Stebings) i njegovu suprugu Seli (Kejt Grinhaus) u nameri da uvedu Merdoka u svoj uznemirujuć pokret.

 • 9

  Ljubav i ljudski ostaci

  +

  Pronalazak mumificiranih delova tela vodi Merdoka na forenzičku odiseju do stare priče o ubistvu i ljubavi. Merdok mora da preispita svoju posvećenost dr Ogden. Krebtrijeva nećaka Peni dolazi u grad i njeno ludo ponašanje odvlači pažnju policajcu.

  Sledeće na programu
  Utorak 22 septembar u 16:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Sreda 23 septembar u 07:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 10

  Kletva zamka Biton

  +

  Dvoje Bitonovih naslednika preminulo je pod neobičnim okolnostima. Merdok ne veruje radnicima kuće da vilu opsedaju duhovi. Merdok je odlučan da dokaže svoje tvrdnje provodeći noć u kući i pazeći na preostale naslednike.

  Sledeće na programu
  Sreda 23 septembar u 16:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 24 septembar u 07:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 11

  Vešanje

  +

  Propalo pogubljenje navodi Merdoka da ponovo pokrene slučajeve nedavno ubijenog sudije i mladog čoveka koji je obešen za ubistvo za koje nije kriv.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 24 septembar u 16:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Petak 25 septembar u 07:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 12

  Svi smo zajedno

  +

  Merdok istražuje ubistvo mlade žene koja je pozirala za indiskretno fotografisanje. Merdok saznaje da je Seli, prelepa supruga Džejmsa Pendrika, takođe pozirala istom fotografu. Merdok se brine za njen život ako bi joj suprug saznao istinu.

  Sledeće na programu
  Petak 25 septembar u 16:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 28 septembar u 07:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 13

  Teslin efekat

  +

  Čovek je ubijen tako što je skuvan iznutra, a ekscentrični pronalazač Nikola Tesla upozorava Merdoka da je njegovo istraživanje mikrotalasa ukradeno i možda je pretvoreno u oružje za masovno uništenje.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 28 septembar u 16:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Utorak 29 septembar u 07:40
  12+12+
  Na FOX Crime