Agata Kristi: Kriminalne igre

Ponedeljak 14:00

12+12+
Agata Kristi: Kriminalne igre

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 10 avgust u 06:00

  Tajanstveni događaj u Stajlsu (E15 - S02)

 2. Ponedeljak 10 avgust u 14:00

  Tajanstveni događaj u Stajlsu (E15 - S02)

 3. Utorak 11 avgust u 04:25

  Tajanstveni događaj u Stajlsu (E15 - S02)

Sinopsis

Nov serijal Kriminalnih igara smešten u razuzdani svet '50-ih godina. Nadzornik Lorens istražuje slučajeve koje je osmislila kraljica krimi-romana Agata Kristi. Mlada novinarka Alis Avril spremna je na sve da bi dobila priču.

Epizode

Sezona 2
 • 1

  Oni to rade sa ogledalima

  +

  Dr Boske vodi rehabilitacioni centar za prestupnike.

 • 2

  Svetlucavi cijanid

  +

  Elvira Morenkova ima sve. Bogata je, lepa i filmska zvezda. Ipak, izvršava samoubistvo tokom snimanja. Komesar Lorens detaljno istražuje slučaj. Elvira je bila bogata, imala ljubavnike i žene su je mrzele. Sve su to motivi za ubistvo.

 • 3

  Glup svedok

  +

  Dva ubistva imaju jednog svedoka, psa. Duhovi opsedaju prodični dvorac, ometajući svakog ko želi da reši slučaj. Lorens, koji ne veruje u duhove, namirisao je nešto trulo u državi Danskoj.

 • 4

  Zašto nisu pitali Martina?

  +

  Avril šeta po litici a stranac pada u svoju smrt i njoj u naručje. U njegovom džepu našla je sliku prelepe žene. Slučajnost ili ne? Nedugo potom, Avril jedva izvlači živu glavu, kad neko pokuša i nju da ubije.

 • 5

  Žurka za Noć veštica

  +

  Nakon pljačke, komesar Lorens je privremeno slep. U isto vreme, mlada devojka je ubijena. Njena glava pronađena je okačena o kotao. Lorens ne može nikom da poveri slučaj i skriva svoje slepilo od ostalih. Sada mu treba Avril, da "vidi"za njega.

 • 6

  Karte na sto

  +

  Komesar Lorens i Alis Avril pozvani su na večeru od strane Šajitane, čudne kolekcionarke opsednute ubistvima. Želi da im pokaže četvoro ubica koje su izvele savršena ubistva, ona koja nisu rešena.

 • 7

  Avanture malog Bruna

  +

  Autorka Eliz Zenefort i njen suprug Hejdrijen primili su preteću poruku o njihovom sinu Brunu. Iako inspektor Lorens organizuje ozbiljnu zaštitu, dete je oteto. Stiže i pismo za otkup, u potpisu je Greg Atlas, lik iz Elizinog romana.

 • 8

  Zločin se ne isplati

  +

  Kabare "Iden"prolazi kroz užasan period. Jedna od konobarica je ubijena, a vlasnika su oteli nepoznati stranci. Avril grabi priliku da peva na bini. Lorens je besan kad ga Unutrašnja kontrola sumnjiči za potkupljivanje, i želi da on napusti slučaj.

 • 9

  Lako je ubiti

  +

  Avril dobija bračnu ponudu. Udvarač je stariji i bogat. Debouk Emil je vlasnik nekoliko mlinara pod istim nazivom. Avrilina udaja bitće proganjana serijom ubistava u Deboukinim fabrikama.

 • 10

  Pansion "Vanilos"

  +

  Marlenina sestra vodi studentski dom u kojem se dešavaju neobične stvari. Jedan od učenika je ubijen i Lorens shvata da je dom paravan za trgovinu drogom. Ali kako da to dokaže? Marlen se bori za svoju sestru, džangrizavu onoliko koliko je Marlen slatka.

 • 11

  Gospođa Makginti je mrtva

  +

  Bivši muž Alis Avril optužen je da je prerezao grkljan staroj gospođi kako bi joj ukrao ušteđevinu. Kada on zatraži zaštitu od Aleks, ona oseća da će joj doneti nesreću. Ubrzo je optužena za saučesništvo, i inspektor Lorens ju je bacio u zatvor.

 • 12

  Smrtonosna žurka

  +

  "Desiće se ubistvo 4. maja u 20 h u štali Letiše Salvan." Ova objava u novinama zaintrigira Alis Avril dok glavni inspektor Lorens misli da je to loša šala. Međutim, u 20 h, čovek je ubijen. Lorens mora da prihvati činjenicu da ubica vreba.

 • 13

  Misterija Protero

  +

  Strog direktor reklamne agencije pronađen je mrtav u crkvi. Njegova supruga i njen mladi ljubavnik, fotograf, glavni su osumnjičeni.

 • 14

  Kod belog konja

  +

  Sibil, vašarska proročica, predlaže da baci kletvu koja će vašeg najvećeg neprijatelja ubiti iz daljine. Lorens ne veruje u takve stvari sve dok Avrilin najbolji prijatelj ne umre od gripe. Glavni inspektor mora da proveri slučaj ubistva.

 • 15

  Tajanstveni događaj u Stajlsu

  +

  Emili Bauregard, 60-godišnja vlasnica luksuzne banje, udata za upola mlađeg masera, otrovana je i svi sumnjaju na njenog supruga. Svi osim Lorensa, koji ne voli očigledne odgovore.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 avgust u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 16

  Karipska misterija

  +

  Nakon nesreće na skuteru, Alis Avril nalazi se u neobičnoj bolnici u kojoj hirurzi eksperimentišu transplantacijama srca u tajnoj laboratoriji. Jedan previše znatiželjan pacijent pronađen je mrtav sa iglom u oku i Alis se plaši za sopstveni život.

  Sledeće na programu
  Utorak 11 avgust u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Utorak 11 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 17

  Razbijeno ogledalo

  +

  Na poslednjem snimanju poznata glumica Blanš Dulak (koju glumi Ana Konsinji) jedva preživljava atentat. Detektiv Lorens odlučan je u nameri da uhvati počinioca.

  Sledeće na programu
  Sreda 12 avgust u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Sreda 12 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 18

  Čovek u smeđem odelu

  +

  U punom jeku Hladnog rata, detektiv Lorens uvučen je u špijunsku igru sa Sovjetskim Savezom. Ruski baletani u Lilskoj operi imaju špijune u svojoj blizini i tajni snimci nestaju.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 13 avgust u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 13 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 19

  Ubistvo na Božić

  +

  U večeri 23. decembra, Deda Mraz je pronađen mrtav u dvorištu Sirotišta Svete Tereze. Ko je misteriozni čovek obučen kao Kris Kringl? Koje tajne kriju deca iz ovog sirotišta i stroga žena koja ga vodi?

  Sledeće na programu
  Petak 14 avgust u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Petak 14 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 20

  Tragedija u tri čina

  +

  Čini se da će se Alis dosađivati tokom avgusta. Nema dovoljno para za letovanje, pa odlučuje da krene na časove glume. Nastavnik jako podseća na Lorensa, uprkos dugoj kosi i naočarima. Kad glumac bude otrovan, profesor je glavni osumnjičeni.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 avgust u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 21

  Treća devojka

  +

  U poznatoj kući Pedžet, neprijateljstva su oštra kao makaze. Asistentkinja dizajnera je psihički labilna mlada žena po imenu Patrisija. Kada prizna ubistvo, Lorens ne veruje njenom priznanju i razmišlja ko bi mogao da manipuliše njom.

  Sledeće na programu
  Utorak 18 avgust u 06:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Utorak 18 avgust u 14:00
  12+12+
  Na FOX Crime