Agata Kristi: Kriminalne igre

Petak 22:00

12+12+
Agata Kristi: Kriminalne igre

Sledeće emitovanje

 1. Petak 22 mart u 22:00

  Zločin se ne isplati (E08 - S02)

 2. Ponedeljak 25 mart u 12:20

  Zločin se ne isplati (E08 - S02)

 3. Petak 29 mart u 22:00

  Lako je ubiti (E09 - S02)

Sinopsis

Nov serijal Kriminalnih igara smešten u razuzdani svet '50-ih godina. Nadzornik Lorens istražuje slučajeve koje je osmislila kraljica krimi-romana Agata Kristi. Mlada novinarka Alis Avril spremna je na sve da bi dobila priču.

Epizode

Sezona 2
 • 1

  Oni to rade sa ogledalima

  +

  Dr Boske vodi rehabilitacioni centar za prestupnike.

 • 2

  Svetlucavi cijanid

  +

  Elvira Morenkova ima sve. Bogata je, lepa i filmska zvezda. Ipak, izvršava samoubistvo tokom snimanja. Komesar Lorens detaljno istražuje slučaj. Elvira je bila bogata, imala ljubavnike i žene su je mrzele. Sve su to motivi za ubistvo.

 • 3

  Glup svedok

  +

  Dva ubistva imaju jednog svedoka, psa. Duhovi opsedaju prodični dvorac, ometajući svakog ko želi da reši slučaj. Lorens, koji ne veruje u duhove, namirisao je nešto trulo u državi Danskoj.

 • 4

  Zašto nisu pitali Martina?

  +

  Avril šeta po litici a stranac pada u svoju smrt i njoj u naručje. U njegovom džepu našla je sliku prelepe žene. Slučajnost ili ne? Nedugo potom, Avril jedva izvlači živu glavu, kad neko pokuša i nju da ubije.

 • 5

  Žurka za Noć veštica

  +

  Nakon pljačke, komesar Lorens je privremeno slep. U isto vreme, mlada devojka je ubijena. Njena glava pronađena je okačena o kotao. Lorens ne može nikom da poveri slučaj i skriva svoje slepilo od ostalih. Sada mu treba Avril, da "vidi"za njega.

 • 6

  Karte na sto

  +

  Komesar Lorens i Alis Avril pozvani su na večeru od strane Šajitane, čudne kolekcionarke opsednute ubistvima. Želi da im pokaže četvoro ubica koje su izvele savršena ubistva, ona koja nisu rešena.

 • 7

  Avanture malog Bruna

  +

  Autorka Eliz Zenefort i njen suprug Hejdrijen primili su preteću poruku o njihovom sinu Brunu. Iako inspektor Lorens organizuje ozbiljnu zaštitu, dete je oteto. Stiže i pismo za otkup, u potpisu je Greg Atlas, lik iz Elizinog romana.

 • 8

  Zločin se ne isplati

  +

  Kabare "Iden"prolazi kroz užasan period. Jedna od konobarica je ubijena, a vlasnika su oteli nepoznati stranci. Avril grabi priliku da peva na bini. Lorens je besan kad ga Unutrašnja kontrola sumnjiči za potkupljivanje, i želi da on napusti slučaj.

  Sledeće na programu
  Petak 22 mart u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 25 mart u 12:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 9

  Lako je ubiti

  +

  Avril dobija bračnu ponudu. Udvarač je stariji i bogat. Debouk Emil je vlasnik nekoliko mlinara pod istim nazivom. Avrilina udaja bitće proganjana serijom ubistava u Deboukinim fabrikama.

  Sledeće na programu
  Petak 29 mart u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 1 april u 12:25
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 10

  Pansion "Vanilos"

  +

  Marlenina sestra vodi studentski dom u kojem se dešavaju neobične stvari. Jedan od učenika je ubijen i Lorens shvata da je dom paravan za trgovinu drogom. Ali kako da to dokaže? Marlen se bori za svoju sestru, džangrizavu onoliko koliko je Marlen slatka.

  Sledeće na programu
  Petak 5 april u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 8 april u 12:25
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 11

  Gospođa Makginti je mrtva

  +

  Bivši muž Alis Avril optužen je da je prerezao grkljan staroj gospođi kako bi joj ukrao ušteđevinu. Kada on zatraži zaštitu od Aleks, ona oseća da će joj doneti nesreću. Ubrzo je optužena za saučesništvo, i inspektor Lorens ju je bacio u zatvor.

  Sledeće na programu
  Petak 12 april u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 15 april u 12:20
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 12

  Smrtonosna žurka

  +

  "Desiće se ubistvo 4. maja u 20 h u štali Letiše Salvan." Ova objava u novinama zaintrigira Alis Avril dok glavni inspektor Lorens misli da je to loša šala. Međutim, u 20 h, čovek je ubijen. Lorens mora da prihvati činjenicu da ubica vreba.

  Sledeće na programu
  Petak 19 april u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 13

  Misterija Protero

  +

  Strog direktor reklamne agencije pronađen je mrtav u crkvi. Njegova supruga i njen mladi ljubavnik, fotograf, glavni su osumnjičeni.

 • 14

  +

 • 15

  +

 • 16

  +