Klub preživelih

12+12+
© Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved.
Klub preživelih

Sinopsis

Serija “Klub preživelih” na TV kanalu FOX Crime menja tipični žanr policijske proceduralne drame koristeći neverovatan obrt. Bivši ljubavnici se udružuju nakon napada velike bele ajkule kako bi lovili ubice. U ovom serijalu veze i odnosi su na prvom mestu, a kriminal je sekundaran. Mesta dešavanja nisu sobe za intervju u policijskim stanicama i forenzičke laboratorije, već poznate plaže Sidneja i priobalne vode čija se površina cakli na suncu.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Tri godine nakon što je jezivi napad ajkule razdvojio Zoi i Dena, detektivi i bivši ljubavnici udružuju se kako bi rešili ubistvo žene koja je nestala pre mnogo godina. Serijski ubica vreba u tajnosti.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Zoi i Den istražuju ubistvo u kojem ima stotine mogućih osumnjičenih. Stiven dokazuje da je spreman na sve kako bi osvojio Amber.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Zoi i Den istražuju ubistvo seksualnog predatora. Stiven se meša u istragu sa dokazima kako bi dokazao svoje detektivske veštine. Njegov pokušaj nosi opake posledice.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Dogodilo se jezivo ubistvo, a Zoi i Den moraju da uhvate ubicu i spreče ga da ponovo ubije. Amber pokušava da bude provodadžija i povezuje Kler sa Stivenom.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Zoina i Denova istraga jezivog ubistva bogatog para nailazi na osumnjičene koji upiru prstom jedni u druge. Stivenov veliki potez pokreće Udarnu Snagu, serijskog ubicu.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Telo čoveka pronađeno je kako pluta u bazenu sa slanom vodom. Slučaj je zaintrigirao Zoi i Dena, dok slučaj serijskog ubice primorava Stivena da povuče užasan potez.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Mlada žena, koja je spasena sa surfovanja, misteriozno je preminula nekoliko trenutaka kasnije. Zoi i Den pokreću neobičnu istragu. U međuvremenu, slučaj serijskog ubistva doživljava preokret, jer je otkriveno telo Pije i svi dokazi upućuju na Dena.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Vreme ističe za Dena, jer se dokazi protiv njega i dalje gomilaju. Međutim, kada je Stivenu napokon skinuta maska, nekoliko života visi o koncu.