Instinkt

Sreda 22:00

12+12+
Instinct ©2017 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Instinkt

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 18 septembar u 22:00

  Pitanje poverenja (E10 - S02)

 2. Četvrtak 19 septembar u 12:05

  Pitanje poverenja (E10 - S02)

 3. Nedelja 22 septembar u 21:05

  Pitanje poverenja (E10 - S02)

Sinopsis

Instinkt prati Alana Kaminga u ulozi bivšeg agenta CIA koji se vraća svom starom životu kada njujorška policija zatraži njegovu pomoć u hvatanju serijskog ubice. Neustrašivoj detektivki Lizi Nedham treba pomoć u hvatanju serijskog ubice koji koristi Dilanovu knjigu kao priručnik.

Epizode

 • 1

  Ostani zlatan

  +

  Dilan i Lizi istražuju ubistvo uspešne poslovne žene, koja je htela da produži životni vek ljudi. Dilan i Endi nastavljaju potragu za detetom za usvajanje, a detektiv Rajan Stok (Travis van Vinkl) dolazi iz Nebraske, da lovi serijskog ubicu.

 • 2

  Pokvarena ploča

  +

  Dilan i Lizi istražuju ubistvo muzičara, ubijenog u vožnji u luna-parku. Lizi se umara pokušavajući da prati odnedavno samog prijatelja. Endi i Dilan traže druge opcije za usvajanje dece.

 • 3

  Ko nađe, njegovo je

  +

  Lizi i Dilan rade na slučaju devetogodišnjeg dečaka nestalog pred donošenje odluke u borbi za starateljstvo. Uz Dilanovu pomoć, Lizi se suočava sa problemima iz detinjstva. Dolazi do napretka u ispunjavanju Dilanove i Endijeve želje za usvajanjem.

 • 4

  Instinkt 2, 4

  +

 • 5

  Drevna istorija

  +

  Dilan i Lizi istražuju slučaj poznatog advokata za razvode, ubijenog u bizarnom obredu. Dilan i Endi suočavaju se sa problemom u usvajanju dece. Lizi i Džulijan nailaze na problem u svojoj vezi. Slučaj masovnog ubice Rajana Stoka poprima sve veće razmere.

 • 6

  Instinkt 2, 6

  +

 • 7

  U sitne sate

  +

  Dilan i Lizi odlaze na tajni zadatak u podzemni erotski svet Njujorka zbog istrage ubistva stručnjaka za odnose sa javnošću. Džulijanova bivša ljubav ponovo se vraća u njegov život, sa ponudom koja se ne odbija.

 • 8

  Ledeni slučaj

  +

  Dilan i Lizi pokušavaju da reše ubistvo klizača, nove olimpijske nade umetničkog klizanja. Rajanov slučaj se komplikuje i dovodi njega i Dilana u tešku situaciju. Džulijan otkriva zašto se stari poznanik vraća u Njujork.

 • 9

  Potera

  +

  Svi priskaču u pomoć da uhvate "ubicu Uspavane lepotice". Rajanov i Dilanov najvažniji trag dovodi ih do suočavanja na brodu. Dilan dobija zabrinjavajuće novosti od svog oca.

 • 10

  Pitanje poverenja

  +

  Dilan i Lizi istražuju smrt tročlane porodice, poslovnih saradnika u pivari. Endijevo pravno savetovanje ključno je u postupku usvajanja deteta sa Dilanom. Liz saznaje gorku istinu o Džulijanovoj prošlosti.

  Sledeće na programu
  Sreda 18 septembar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 19 septembar u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 11

  Siva materija

  +

  Nakon pronalaska tela u gradskom jezeru, Dilan i Lizi istražuju ubistvo mladog čoveka. U međuvremenu, Endi spasava jednog od Dilanovih učenika iz pravne zavrzlame.

  Sledeće na programu
  Sreda 25 septembar u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Četvrtak 26 septembar u 12:05
  12+12+
  Na FOX Crime