Grantčester

Nedelja 22:00

12+12+
Grantčester

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 26 jun u 12:10

  Epizoda 6 (E06 - S04)

 2. Subota 29 jun u 08:00

  epizoda 2 (E03 - S03)

 3. Subota 29 jun u 14:00

  epizoda 3 (E04 - S03)

Sinopsis

Vikar iz Kembridžšira učestvuje u istragama niza misterioznih zlodela u njegovom malom selu Grantčester.

Epizode

 • 1

  Epizoda 1

  +

  Godina je 1956, Sandra je davno otišla, Sidnija okupiraju poslovi oko crkve, sastanci sa parohijalnim savetom i proslava slave sela. Tokom skupa o građanskim pravima dolazi do protesta i ubistva.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Nakon što je Violet nestala, Sidni se odaje alkoholu. Budi se u vikarevoj kući nakon teškog pijanstva. Gospođa C i Leonard veoma su zabrinuti zbog njegovog ponašanja i potpuno su u pravu, jer je bez Violet potpuno izgubljen.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Načelnik kompjuterske laboratorije profesor Sims, umire od trovanja, a Džordi sumnja da je u pitanju šala koja se otela kontroli. Izgleda da je skoro proveo noć u laboratoriji sa mladim obrazovanim čovekom.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Vil se sprema da postane novi vikar Grenčestera, a gospođu C brine to što je suviše opušten. Ima sve manje vremena da otkrije istinu i pomogne porodici da zaleči svoje rane. Ne može da se reši mračne prošlosti i Džordi shvata da mu treba pomoć.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Vil se navikava na nove navike koje nosi život u Grenčesteru: službe u crkvi, vežbanje u teretani i Leonardove neslane šale. Međutim, nakon jednog neočekivanog poziva Vil vraća kući i traži savet od Džordija, jer je Vilov otac upao u nevolju.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Nakon ubistva Tedi Boja pred Džordijem je novi slučaj, pritom se oseća loše, jer ne može da pomogne Keti oko njenih problema. Gospođa C se oseća izgubljeno otkad ne pomaže vikaru, dok će se Keti potresti nakon jednog susreta na poslu.

  Sledeće na programu
  Sreda 26 jun u 12:10
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Nedelja 30 jun u 22:00
  12+12+
  Na FOX Crime