Čistač

16+16+
Čistač

Sinopsis

"Čistač" je serija smeštana u London. Priča priču o čoveku čiji se sređeni život okrene naopako kad mu se pojavi odmetnuti brat, donoseći tajne iz prošlosti, umešavši obojicu u organizovani kriminal.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Žan Bastijer naizgled ima sve, ali njegov miran život okrenuće se naglavce kad se pojavi njegov odmetnuti brat Martin. Neprekidno bez novca, Martin ubrzo uvlači Žana u opasan svet kriminala i veoma mračna tajna iz prošlosti vratiće se u Žanov život.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Braća Bastijer su primorani da stupe u partnerstvo sa Nelsonom Klejom. Martin nastavlja da stvara tenziju u kući i komšiluku, sve dok Džuli ne odluči da svoju budućnost uzme u svoje ruke.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Žan je zapanjen kad Nelson otkrije šta će biti njegov prvi posao i prinuđen je da propusti ključni sastanak sa Džuli. Martin otkriva da su ga francuski gangsteri pratili do Londona i odlučuje da napusti grad.

 • 4

  Nečiji sin, nečija kći

  +

  Nelson se poziva na Žana kad političar provede burnu noć pod narkoticima u društvu eskort-dame. Medi zabušava na dan kad Džulo pokreće svoj novi posao, a Žan otkriva užasnu tajnu o Viktoru.

 • 5

  Snaga odbijanja

  +

  Kad Nelson još jednom pomeri granice dogovora, Žan odlučuje da je vreme da se usprotivi i ne ode na traženo čišćenje. Bojeći se odmazde, Martin ih štiti od Nelsona, ali braća samo zapadnu u još veću nevolju.

 • 6

  Drugari po dužnosti

  +

  Prošlost konačno stiže Martina, dok Džin nalazi saveznika u novom vođi odreda. Oliverovo ponašanje je zabrinjavajuće, a Džuli prima zadatak od neočekivanog klijenta.

 • 7

  Vidiš ono što vidiš

  +

  Džin se poverava Skvajeru u nadi da može da mu pomogne da završi destruktivno partnerstvo sa Nelsonom. Martin se upliće u nezgodan posao, a Džuli istražuje Džinine tajne.

 • 8

  Ljubav boli

  +

  Morin je doživela ličnu tragediju, a Džin joj nudi pomoć - prvi put koristi svoje sposobnosti u lične svrhe. Viktor otkriva Martinovu tajnu, Medi započinje rizično prijateljstvo preko interneta, a Nelson vodi Džina u šumu želeći da ga ubije.

 • 9

  Oporavak

  +

  Džin je rešen da se oporavi i da sredi odnose sa porodicom, ali Džuli ima druge planove. Medino prijateljstvo sa Stivenom izazive velike probleme, a Martin zaključuje da Viktor mora da umre.

 • 10

  Za Viktora, plen

  +

  Džin i Martin žele da smeste Viktoru, u nadi da će ga Nelson ubiti zbog toga. Džuli se sprema za put u London, a Martin otkriva Džinu ključnu informaciju o smrti njihovog oca.