Čikaška policija

Nedelja 00:05

12+12+
Čikaška policija

Sledeće emitovanje

 1. Nedelja 26 januar u 00:05

  U potrazi za spasom (E20 - S04)

 2. Nedelja 26 januar u 03:40

  U potrazi za spasom (E20 - S04)

 3. Ponedeljak 27 januar u 00:05

  Fagin (E21 - S04)

Sinopsis

Pratimo doživljaje čikaške policijske stanice u 21. okrugu koju čine dve različite grupe: uniformisani policajci i obaveštajna jedinica.

Epizode

 • 1

  Reforme

  +

  Distrikt se menja, Lindzi se preselila u Njujork i CPD je kritikovan zbog korupcije. Pod budnim okom javnosti, ekipa pokušava da zaustavi trgovinu oružjem. U sve su upleteni nedužni civili i deca. Šef Lugano dovodi Denija Vudsa da pregleda pucnjavu. Ključ razrešenja slučaja je Halsted.

  Sledeće na programu
  Nedelja 9 februar u 00:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Nedelja 9 februar u 03:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 2

  Osobine heroja

  +

  Nakon eksplozije kombija tokom uličnog festivala,policajac musliman Frenk Toma je nestao i dokazi upućuju na njegovu umešanost.Burges koji je trenirao Toma,želi da dokaže njegovu nevinost čak i ako mora da se usprotivi nadređenima.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 februar u 00:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 10 februar u 03:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 3

  Obećanje

  +

  Mlada žena je ubijena i obaveštajna služba misli da je radila kao mula za prevoz droge. Antonio vodi slučaj i ekipa zalazi u mračan svet mesne prerade, otkrivajući da postoje i drugačiji motivi za ubistvo žene.

  Sledeće na programu
  Nedelja 16 februar u 00:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Nedelja 16 februar u 03:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 4

  Cinkaroš

  +

  Tokom istrage ubistva u vezi sa drogom, prikupljanje podataka otežano je anticinkaroškim raspoloženjem u kvartu. Atvoter shvata da ima vezu lične prirode sa ovim slučajem. Policijski zakon ćutanja visi o koncu nakon što je Apton ispitan u vezi sa Ruzekovim grubim odnosom prema osumnjičenom.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 februar u 00:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 februar u 03:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 5

  Dom

  +

  Obaveštajna ekipa razbija laboratoriju metamfetamina koju vodi Maršal Karter, otkrivaju da su deca koja su usvojena iz inostranstva napuštana i prodavana na internetu. Atvoter razmišlja o tome da prebaci svog brata Džordana i sestru Vanesu van Čikaga.

  Sledeće na programu
  Nedelja 23 februar u 00:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Nedelja 23 februar u 03:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 6

  Pad

  +

  Ubijena je naočigled savršena porodica i ekipa juri dilera možda povezanog sa ubistvom. Vojt traži pomoć od potpukovnika Šona Megredija, koji mrzi Aptona. Megredi je pronađen mrtav i istraga kreće u neočekivanom pravcu.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 24 februar u 00:05
  12+12+
  Na FOX Crime
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 24 februar u 03:40
  12+12+
  Na FOX Crime
 • 7

  Briga pod otvorenom vatrom

  +

  Usled otmica dece, ekipa obaveštajne službe brzo mora da nađe otetog dečaka. Pretražujući bazu podataka ratnih veterana, otkrivaju da je osumnjičen vojni rendžer. Zbog svog rendžerskog iskustva, Holsted ubeđuje Vojta da ga pošalje na tajni zadatak.

 • 8

  Politika

  +

  Vajtov prijatelj, kongresmen Skot Grejnor, pronađen je onesvešćen u hotelskoj sobi sa mrtvom Ukrajinkom. Obaveštajna ekipa otkriva da je ubistvo povezano sa policijskom operacijom. Burdžesin momak radi sa FBI. Burdžis mora da bira između svog i slučaja njenog momka.

 • 9

  Čudovište

  +

  Smrt ćerke sudije Tomija Velsa šalje ekipu obaveštajne službe u potragu za fabrikom pilula koja se širi predgrađima Čikaga i doktora koji sve to omogućava. U međuvremenu, Vojt otkriva kako podaci iz 21. jedinice cure.

 • 10

  Zečja jazbina

  +

  Žurke sa Kamilom nenamerno stavljaju Halsteda na put ubistva povezanog sa drogom. On mora da bira između odanosti jedinici i svojoj devojci. U međuvremenu, Vojt otkriva ko je krtica u njegovoj jedinici.

 • 11

  Poverljivo

  +

  Tokom potrage za makroom, obaveštajna ekipa nabasa na žensko sklonište gde on pronalazi devojke. Burdžis pomera slučaj unapred sa nekoliko poverljivih dojava. Ona rizikuje da svog obaveštača dovede u nepriliku.

 • 12

  Zatočen

  +

  Atvoter nestaje u kući osuđivanog kriminalca, a dokazi ne obećavaju dobar završetak jer su nađene stvari i krv. Ekipa obaveštajne službe juri da spase Atvotera pre nego što bude prekasno. Atvoter se suočava sa otmičarem i svojom teškom prošlošću.

 • 13

  Jureći čudovišta

  +

  Antonio se zbližava sa detektivkom iz Salvadora Marselom Gomez, ali saznaje da ona ima tajni razlog dolaska u Čikago. U međuvremenu, Vojt saznaje da je telo ubice njegovog sina pronađeno.

 • 14

  Himna

  +

  Zvezda košarke pronađena je ubijena tokom skupa za protest protiv policije. Ekipa obaveštajne službe prolazi kroz politički bes okoline kako bi našla ubicu. Sve dodatno komplikuje činjenica da je Vudsova ćerka Brijana upletena u slučaj.

 • 15

  Sestrinstvo

  +

  Obaveštajna ekipa traži čoveka koji ubija silovatelje. Istraga pogađa Burdžiz koja počinje da sumnja da je čovek koji je napao njenu sestru zaista platio za svoj zločin.

 • 16

  Profili

  +

  Obaveštajna ekipa istražuje niz bombaških napada na članove medija. Da bi što pre pronašli bombaša, ekipa traži pomoć od Vatrogasne službe 51, kako bi ispitali bombe i sprečili sledeći napad.

 • 17

  Tačka pucanja

  +

  Nakon što je gradski većnik poznat po želji za oživljavanjem okoline, ubijen, ekipa obaveštajne službe istražuje korupciju u njegovom kvartu. U međuvremenu, Olinski je pod pritiskom jer dobija ultimatum od Vudsa.

 • 18

  Duhovi

  +

  Apton koristi stari tajni identitet kako bi zaustavio trgovinu metamfetaminom koju predvodi nekadašnji poznanik iz krimi sveta. Pod rastućim pritiskom Vudsa, Vojt traži uslugu za Olinskog.

 • 19

  Osveta

  +

  Pljačke kuća u kojima je plen ostavljen vode do neočekivane osobe. Vojt se suočava sa ključnim svedokom u istrazi Bingamovog ubistva.

 • 20

  Spasenje

  +

  Vojt prisustvuje otmici mlade žene povezane sa njegovom prošlošću, a obaveštajna služba pokušava da nađe vezu između njene otmice i nekoliko pljački banaka. Ruzeku je javljeno da je porota sastavljena, što postavlja Olinskog bliže suđenju za ubistvo Bingama.

 • 21

  Vernost

  +

  Halsted i Etvoter odlaze na tajni zadatak kako bi sprečili da vojno oružje dospe na ulicu. U međuvremenu, Vojt traži uslugu u poslednjem pokušaju da dokaže nevinost Olinskog u Bingamovom ubistvu.

 • 22

  Povratak kući

  +

  Tenzije rastu nakon što javnost traži pravdu za Olinskog koji je izboden u zatvoru. Antoniova vernost je na testu, a Vuds će se pobrinuti za Vojta jednom zauvek.