Čikaška policija

12+12+
Chicago P.D. © 2015 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Čikaška policija

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 23 jul u 00:35

  Pesma Gregorija Vilijamsa Jejtsa (E14 - S03)

 2. Ponedeljak 23 jul u 01:25

  Noćna ptica (E15 - S03)

 3. Ponedeljak 23 jul u 04:30

  Pesma Gregorija Vilijamsa Jejtsa (E14 - S03)

Sinopsis

Nova policijska serija o onima koji rizikuju živote da bi služili i štitili. Okrug 21. čikaške policijske stanice čine dve grupe: uniformisani policajci koji patroliraju ulicama i obaveštajna jedinica koja se bori protiv krupnih prestupa.

Epizode

 • 1

  Silos

  +

  Obaveštajna jedinica istražuje užasan zločin. Čini se da je u vreme smrti žrtva nosila skriven policijski mikrofon. Berdžisova dobija novu partnerku Džuli Tej.

 • 2

  Pogrešno skretanje

  +

  Nakon što prime poziv o automobilu rastavljenom na delove, Berdžisova i Tej otkrivaju da je mladić pretučen, a njegova verenica nestala. Plašeći se odnosa sa javnošću, ekipa pazi na ponašanje dok traga za nestalom devojkom.

 • 3

  Paljba iz sveg oružja

  +

  Kada Platova ode kod svog oca Roberta na večeru, upozorava ga da mora da bude oprezan sa njegovom novom devojkom Natali. Nakon večere neko napadne Platovu na putu do auta, pa je odvoze u bolnicu. Vojt, Lindzi i Holsted istražuju napad.

 • 4

  Veliki prijatelji, veliki neprijatelji

  +

  Nakon što automobil pokosi grupu koja je krenula na koncert i dođe do pucnjave, Lindzi i Ruzek izlaze na mesto događaja. Misleći da je delo terorista, Vojt poziva državnu bezbednost, FBI i carinu da učestvuju u istrazi.

 • 5

  Ratna zona

  +

  Obaveštajna je dobila zadatak da nađe dilere fentanila - droge koja se povezuje sa više slučajeva predoziranja u gradu. Tokom istrage+K42 tim otkriva grupu dilera koji rade u studentskom gradu.

 • 6

  Neki prijatelj

  +

  Nakon prijema pritužbe od komšije, Berdžisova i policajac Sorensen odlaze u kuću igrača bejzbola Džejka Makoja, gde zatiču telo 16-godišnje devojke, Maje Kolins. Makoj priznaje da je pomagao Maji i drugim devojkama da se izvuku iz prostitucije.

 • 7

  300.000 sviđanja

  +

  Vojt poziva tim da istraži ubistvo jedinog svedoka silovanja i ubistva, veoma mladog čoveka Olivera Takstona. Tim istražuje da li je neko iz njegove porodice platio da ga ubiju.

 • 8

  Pucanj koji je obišao svet

  +

  Nakon što mladi policajac bude upucan u hodniku stambene zgrade, tim istražuje poznate kriminalce koji su pretili policiji. Ali nakon ubistva drugog policajca shvataju da imaju posla sa profesionalcem.

 • 9

  Nemoj zakopati ovaj slučaj

  +

  Severajd je doveden na ispitivanje nakon što je njegov automobil pronađen kao uzrok smrtonosnog sudara. U toku istrage tim pokušava da razotkrije grupu otimača automobila koja je ključna za Severajdovu nevinost.

 • 10

  Nemoj čitati vesti

  +

  Nakon što se pojavi telo mlade žene sa višestrukim ranama od metka, tim otkriva da su detalji njenog slučaja slični detaljima drugih smrti. Pokušavaju da nađu vezu između ubistava i uhvate serijskog ubicu.

 • 11

  Želeo bi to

  +

  Nakon što seksualni prestupnik bude pronađen unakažen i mrtav, ne zna se da li je on žrtva zločina iz mržnje, seksualnog napada ili samoubistva. Ekipa se tokom istrage suočava sa "privatnom policijom" koja prikriva nezakonite aktivnosti.

 • 12

  Utočište

  +

  Nakon što džogerka bude brutalno ubijena u parku, Rikston i Etvoter zatiču dvoje osumnjičenih koji beže sa mesta zločina pravo u crkvu. Pop ne dozvoljava policiji da uđe u crkvu.

 • 13

  Sad je se sećam

  +

  Telo 15-godišnjakinje pronađeno je u napuštenoj zgradi nakon što je pobegla sa lečenja u centru za problematične devojke. Vojt šalje Holsteda na tajni zadatak kao obezbeđenje u centru, jer sumnja da devojke tamo pružaju seksualne usluge.

 • 14

  Sedam optužnica

  +

  Nakon što ugljenisano telo bude pronađeno u spaljenoj kući, ekipa mora da identifikuje žrtvu i mladića koji je pronađen ispred kuće sa teškim povredama.

 • 15

  Usluga, ljubav, zloba ili loša sreća

  +

  Nakon što Lindzi dobije dojavu o ožalošćenom ocu koji želi da osveti smrt svoje ćerke, Olinski kreće na tajni zadatak kao plaćeni ubica.

 • 16

  Emocionalna bliskost

  +

  Olinskijeva ćerka je u kritičnom stanju nakon masovne pucnjave. Odeljenje je na ivici živaca, ali odlučno da uhvati osumnjičenog.

 • 17

  Zapamti đavola

  +

  Nakon što prime dojavu da bosonoga žena trči kroz šumu, Odeljenje pronalazi žrtvu otmice zaključanu u kontejneru. Vojt sumnja u legitimnost slučaja, pa šalje svoj tim da istraži.

 • 18

  Malo svetlosti

  +

  Nakon što Bobi Trent bude ubijen zbog misterioznog snimka, Odeljenje mora da istraži jednu od najbogatijih porodica u Čikagu. Istraga otkriva poreklo porodičnog novca i brojne tajne.

 • 19

  Otpor u poslednjem času

  +

  Nakon što podstakne svoju sestru da provede veče sa prijateljima, Berdžisova se budi i otkriva da se Nikol nije vratila kući. Odeljenje ima novi prioritet - da pronađu Nikol.

 • 20

  U potrazi za spasom

  +

  Istražujući ubistvo tinejdžera, Vojt otkriva da je slučaj povezan sa slučajem na kojem je radio pre 17 godina.

 • 21

  Fagin

  +

  Jedinica je pozvana zbog pljačke banke u toku, gde nailaze na detektivku Apton koja pokušava da im preotme slučaj sa svojom jedinicom za pljačke i ubistva. Radeći na slučaju, Aptonova sreće Plata sa kojim ima prošlost.

 • 22

  Vojska od jednog

  +

  Na internetu je objavljen snimak mučenja u kojem je muškarac pretučen i zapaljen. Istraga je pokazala da je u pitanju čovek koji je bio u zatvoru zbog silovanja. Nakon još jednog sličnog napada, jedinica pronalazi vezu.

 • 23

  Račvanje

  +

  Nakon što Lindzi primi poziv od njene majke Bani čiji momak je upucan, Lindzi pokušava da nađe najbolji pristup, jer je njena majka sada osumnjičena za ubistvo.