Star Lija Danijelsa

12+12+

Nedelja 20:00

Subota u 19:00

Sezona 2
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Nedelja 24 februar u 20:00

  Povećajte ludilo (E06 - S03)

 2. Sreda 27 februar u 22:00

  Karma (E07 - S03)

 3. Četvrtak 28 februar u 13:15

  Karma (E07 - S03)

Sinopsis

Fenomenalna muzika i originalna izvođenja. Serija prati tri talentovane pevačice koje očajnički žude za novim početkom i slavom na teškom putu do zvezda kroz muzičku industriju.

Epizode

 • 1

  Tajne i laži

  +

  Tri meseca nakon što se vrate sa turneje, sudbine Aleks i Simon konačne su otkrivene. Karlota i Kesi nastavljaju sa sestrinskim rivalstvom, jer se suočavaju sa posledicama Kesine velike greške, a Kristina (kao gost se pojavljuje Peti Labek) je u sredini. Karlota je priterana uz zid, a budućnost Midtown Sounda zavisi od Matea Ferera (Vilijam Levi). Star objavljuje nešto što će ostaviti mnoga pitanja otvorena.

 • 2

  Ko je tatica?

  +

  Mediji će potpuno poludeti kada Mateo otkrije šokantnu vest da je Star trudna. U međuvremenu, Simon mora da bira između braka i karijere, Karlota i Kesi nastavljaju sa svađama, a Moris i Kesi će se udružiti oko neobičnog cilja. Kada se Derek vrati kući pronaći će Mis Rabi u nevolji.

 • 3

  Porodični skandal

  +

  Kesi pokušava da se vrati „u legalu“ i upušta se u avanturu sa biznismenom, a to će uticati na Karlotin rad. Noi je teško da donese poslovnu odluku pod nadzorom svog oca Bobija, koji se ponovo vratio u njegov život. Aleks pomaže obožavaocu da započne karijeru. Šokantno otkriće nateraće Star da shvati porodicu ozbiljnije. Simon saznaje o Mateu nešto što će morati da podeli sa drugima, a Endi je ponovo u nevolji.

 • 4

  Sve propada

  +

  Pod stresom i tužna, Karlota uspeva da ubedi Rajana Džeja da vodi Snoubol za Greviti medija, ali to nije bilo lako. U međuvremenu, Star saznaje da je Moris krao od nje i Derek postaje sumnjičav prema Aleksinom obožavaocu i najboljoj prijateljici Oliviji.

 • 5

  Jednog dana svi ćemo biti slobodni

  +

  Karlota je nestala i svi sumnjaju u Oliviju, koja pokušava da se sprijatelji sa Aleksom, kako bi se nosila sa gubitkom sestre. Moris i Mateo prave dogovor koji ispituje Noinu odanost. Gospođa Brus i Bobi se zbližavaju zbog slične prošlosti.

 • 6

  Povećajte ludilo

  +

  Kako bi povećao prodaju karata, Mateo dovodi kontroverznog repera Lil Dinija koji se sukobljava sa Tejk tri-om. Star i Noa pričaju jedno drugom o svojim ljubavnim problemima. Simona dobija Džeksona za partnera u filmu.

  Sledeće na programu
  Nedelja 24 februar u 20:00
  12+12+
  Na FOX
 • 7

  Karma

  +

  Greviti medija angažuje influensera društvenih mreža Kloi David da poveća interesovanje za Karlotin festival. Tejk 3 želi da poveća primećenost njihovog albuma što ne uspeva. Kejsin odnos sa Zanderom postaje komplikovaniji.

  Sledeće na programu
  Sreda 27 februar u 22:00
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Četvrtak 28 februar u 13:15
  12+12+
  Na FOX
 • 8

  Korenje i krila

  +

  Karlota se vraća u Greviti rekords, ali svašta se promenilo. Star upoznaje Džeksonovu majku Beki i dolazi do neverovatnog otkrića. Simon traži pomoć od Nina kad se Ejndž vrati na neverovatan način. Aleks se muči da komponuje muziku, jer se oporavlja od svađe sa Derekom.

  Sledeće na programu
  Sreda 6 mart u 22:00
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Četvrtak 7 mart u 13:30
  12+12+
  Na FOX
 • 9

  Sion

  +

  Karlota pokušava da osigura uspeh festivala Ritma i Zvona. Međutim, Star je u pravnom problemu, Aleks pravi promenu zanimanja, Simon krije tajnu i Kejsi izlazi iz zatvora i hoće osvetu. Derek i Rubi volontiraju u skloništu i ona sreće svog napadača.

  Sledeće na programu
  Sreda 13 mart u 22:00
  12+12+
  Na FOX
  Sledeće na programu
  Četvrtak 14 mart u 13:30
  12+12+
  Na FOX