Vodič kroz život Kupera Bareta

12+12+
Vodič kroz život Kupera Bareta

Sinopsis

Zar ne bi bilo lepo imati prijatelja koji je u životu učinio sve moguće greške, pa vas može posavetovati kako da te greške ne ponovite? "Vodič kroz život Kupera Bareta" je komedija koja govori o tome kakav je život.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Kako preživeti ljubljene idiote

  +

  Godinama posle fakulteta, Kuper još nema posao iz snova, možda se zaljubio u komšinicu Keli i stalno upada u nevolje zajedno sa cimerima Nilom i Barijem.

 • 2

  Kako preživeti kad nema love

  +

  Godinama posle fakulteta, Kuper još nema posao iz snova, možda se zaljubio u komšinicu Keli i stalno upada u nevolje zajedno sa cimerima Nilom i Barijem.

 • 3

  Kako preživeti kad si treći

  +

  Kad Keli bivši dečko pozove na svoju svadbu u Meksiko, ona rešava da krene sa Kuperom. Ali kad odlazak na svadbu postane logistički košmar, Kuper zove Nila, Barija, Džoša i Lesli da ih spasu.

 • 4

  Kako preživeti gubitak telefona

  +

  Kuper se suočava s vrhunskim i najgorim događajem u životu kad izgubi telefon, a momke ništa ne može da zaustavi u pokušaju da mu ga vrate. Za to vreme, Leslin i Kelin karaoke-duet pretvara se u barsku tuču.

 • 5

  Kako preživeti devojku tvog cimera

  +

  Kad veza Barija i njegove nove devojke Ašli krene prebrzo, Kuper, Nil i Keli se umešaju pre nego što im drugar previše zaglibi. Za to vreme, Džošov pokušaj da nadmaši svoje saradnike vodi ga na opasan teren.

 • 6

  Kako preživeti užasnog stanodavca

  +

  Kad Keli kaže Kuperu da stanje njegovog stana sprečava da njihova veza napreduje, on pokuša da sredi stan. Ali posle prvi sastanak sa stanodavcem Virdžilom krene naopako, kreće epska bitka između stanodavca i stanara.

 • 7

  Kako preživeti stare prijatelje

  +

  Kad Kameron, njihov stari drugar s fakulteta, hoće da dođe da živi u Kuperovom stanu, svi su uzbuđeni što ga vide. Kad prvobitno oduševljenje prođe, momci pokušavaju sve živo da ga se reše.

 • 8

  Kako preživeti ludu bivšu

  +

  Kuperova bivša devojka se pojavljuje na vrlo ponižavajući način za njega. Nil pokuša da se umeša, ali sve se otme kontroli. Keli sreće novog tipa koji deli njenu ljubav prema nadmetanju, a Džoš daje sve od sebe da Lesli drži dalje od kretanja momaka.

 • 9

  Kako preživeti rad sa prijateljima

  +

  Lek za mamurluk Berijeve bake postaje sve popularniji, ali Kuper prisvaja sve zasluge, pa su Beri i Nil frustrirani. Kad direktor rivalske kompanije pokuša da im ukrade krunu za lek protiv mamurluka, ekipa će morati da se udruži da bi je zadržala.

 • 10

  Kako preživeti posetu roditelja

  +

  Kuperovi i Džošovi roditelji dođu u posetu, pa se momci trude da se lepo ponašaju. To se promeni kad njihov tata otkrije tajnu koja dovede do sulude noći i susret sa reperom Đusi Džejem. Beri pomaže Nilu da prevaziđe zavisnost.

 • 11

  Kako preživeti svoj emocionalni prtljag

  +

  Potencijalni kupac leka za mamurluk Berijeve bake je Kuperov i Nilov školski drug s kojim Nil ne želi da sarađuje zbog problema iz prošlosti. U Kelinom stanu pukne cev, pa ona boravi kod Džoša i Lesli i postane opsednuta njihovom tajnom prostorijom.

 • 12

  Kako preživeti sastanke

  +

  Kuper i Keli pokušaju da učine jedno drugo ljubomornim tako što se pretvaraju da uživaju u izlascima s drugima, a Nil i Beri zajedno izađu sa poliamornom devojkom.

 • 13

  Kako preživeti svoj rođendan

  +

  Ekipa priredi Kuperu rođendansku zabavu iznenađenja, ali stvari pođu naopako kad Keli vidi kako se Kuper i Ramona ljube.