Vejvard Pajns

12+12+

Insert

Epizoda 9 - Sezona 2
01:23

Sinopsis

Agent tajne službe Itan Berk dolazi u Vejvard Pajns da nađe dva nestala federalna agenta, ali u saobraćajnoj nesreći delimično gubi pamćenje i ne može da ustanovi šta nije u redu u tom zastrašujuće savršenom gradiću.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Neprijateljska linija

  +

  Dr Teo Jedlin, novi stanovnik Vejvard Pajnsa, probudi se nakon zatajenja vitalnih funkcija i nađe se usred pobune. On pokušava da shvati šta je zapravo Vejvard Pajns i da sačuva ljudsku rasu.

 • 2

  Krvava žetva

  +

  Zamisilte savršeni američki grad, prelepe domove, pokošene travnjake, decu kako se igraju na ulicama... Sada zamislite da ne možete da odete odatle. Nema komunikacije sa spoljašnjim svetom. Mislite da ste poludeli. Sigurno ste u Vejvard Pajnsu.

 • 3

  Jednom davno u Vejvard Pajnsu

  +

  U nizu flešbekova saznajemo kako je i zašto Džejson Higins odgajan da bude vođa prve generacije Vejvard Pajnsa. Sestra Pem se ponovo pojavi i postane opasna pretnja po grad, a Teo istražuje zašto je odabran da bude stanovnik Vejvard Pajnsa.

 • 4

  Strategija izlaska

  +

  Ksander se vrati u Vejvard Pajns i dovede osobu koja će mu pomoći da sazna nešto više o Ebinim namerama. Rebeka pokuša da pomogne Lusi, devojci koja pokušava da se otrgne od tradicije Vejvard Pajnsa.

 • 5

  Oglasite alarm

  +

  Rebeka se seća prvog sastanka sa Pilčerom. Teo je šokiran zbog Rebekine tajne. Tereza kaže Si Džeju i Adamu da želi da živi izvan zaštićenih zidina. Megan eksperimentiše sa prvom ženom koju je Ebi uhvatila.

 • 6

  Grad na bregu

  +

  Ebiji napadaju Si-Džeja i žeteoce, ostavljajući Terezu u smrtnoj opasnosti, a grad na izmaku zaliha hrane. Teo pravi trijažnu jedinicu, ali možda neće uspeti da popravi svoj brak sa Rebekom. Ksander ima snage za borbu protiv Džejsonovih sumnji.

 • 7

  Vreme će pokazati

  +

  Teo i Megan se ne slažu oko Ebinih podataka, dok lekar pokušava da komunicira sa njihovim vođom. Loša procena ima smrtonosne posledice. Si-Džej razmišlja o svom životu i velikoj odgovornosti.

 • 8

  Doneta odluka

  +

  Teo se udružuje sa Haslerom kako bi pronašao odbeglog vođu Ebija. Ksander se suočava sa Rebekom oko njenog stanja, a Džejson saznaje strašne vesti o Keri.

 • 9

  Volkot Prep

  +

  Pilčer se priseća kako je pronašao svoju Izabranu. Dok se Ebiji približavaju, Džejson donosi lošu odluku, a Teo i Ksander moraju da zaborave na probleme kako bi ga sprečili pre nego što čovečanstvo bude izgubljeno.

 • 10

  Priča pred spavanje

  +

  Dok Ebiji preplavljuju grad, Teo je primoran da donese odluku koja bi mogla da zapečati sudbinu čovečanstva.