Suvišni izveštaj

12+12+
Minority Report © 2015 Fox and its related entities and Paramount Television. All rights reserved.
Suvišni izveštaj

Sinopsis

U budućnosti policijska jedinica identifikuje i eliminiše kriminalce pre nego što zločin bude počinjen pomoću "prekoga" koji vide budućnost. A kasnije počne više da se oslanja na tehnologiju nego na instinkte "prekoga"...

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Pilot

  +

  Neobično partnerstvo se formira između čoveka kog progoni budućnost i policajke koju progoni prošlost dok pokušavaju da spreče najgore zločine u 2065. godini pre nego što se dese. Serija je zasnovana na blokbasteru Stivena Spilberga.

 • 2

  Gospodin Dobrica

  +

  Daš i Vega opet se udružuju da nađu ubicu kome trenutno ne ide u ljubavi. Daš nastavlja da se obraća porodici za pomoć.

 • 3

  Oko sokolovo

  +

  Uz novi program za praćenje sumnjivog ponašanja, Vega traži pomoć od Akele da privuče Daša kao novog analitičara programa. Vega i Daš počinju da sumnjaju da Artur ima veće planove u rukavu.

 • 4

  Fredi

  +

  Daš kreće u potragu za ženom koja je osumnjičena da se osvetila ubicama svoje sestre. Za to vreme Agata pokreće sopstvene planove.

 • 5

  Sadašnjost

  +

  Kad Daš i Vega shvate da je Vega žrtva u poslednjoj Dašovoj viziji, uduružuju se s nekim ko je igrao ključnu ulogu u ubistvu Veginog oca pre mnogo godina. Za to vreme Artur zalazi sve dublje u svoje i u sećanja svoje porodice.

 • 6

  Fleka violinista

  +

  Daš kreće da na svoju ruku istraži ubistvo, ali kad sve naopako, Vega je primoran da uključi Artura i njegove veze iz podzemlja da pomogne Dašu. Za to vreme, otkrivaju se detalji o Agatinoj, Arturovoj i Dašovoj prošlosti.

 • 7

  Užas među lopovima

  +

  Artur i Daš se udružuju da pomognu devojci slabog zdravlja za koju se plaše da će biti žrtva koju vide u sledećoj viziji. Iako moderna tehnologija može da je spase, zajednica u kojoj živi zabranjuje upotrebu takve opreme.

 • 8

  Američki san

  +

  Daš i Vega prate viziju do Sautsajda susrećući se s odbijanjem zajednice. Za to vreme Blejkova sumnja u Vegu i Daša se produbljuje.

 • 9

  Memento Mori

  +

  Blejk je Obaveštajnoj agenciji odbrane uskratio informaciju kad je saznao da vode proces protiv vidovitih, i Artur uzima stvar u svoje ruke da bi ih spasao. Za to vreme Daš ima viziju političkog ubistva koje zadire u Vegin lični život.

 • 10

  Svi beže

  +

  Vidoviti i Vega moraju da se udruže da bi osujetili hemijski napad Memento Morija. U međuvremenu, Blumfeld je rešio da vidovite vrati u mlečnu vodu.