Soj

14+14+

Бомба

Epizoda 6 - Sezona 3
01:41

Sinopsis

Soj je triler koji priča priču o doktoru Efraimu Gudvederu, bivšem direktoru Centra za kontrolu bolesti u Njujorku. Eksplozija na kraju treće sezone pokreće nuklearnu apokalipsu. Nuklearna zima oslobađa strigoje koji sad mogu da se kreću i po danu.

Klipovi

Epizode

 • 1

  Crv se okreće

  +

  Četvrta i poslednja sezona počinje Večnom noći koju je započeo pepeo nukleanog rata. Progonjen užasima koje je počinio njegov sin, Ef napušta Njujork i odlazi u Filadelfiju.

 • 2

  Porez u krvi

  +

  Strpan u zatvor kao ispitanik u programu uzgoja, Dač očajnički pokušava da pobegne i pronađe Setrakijana. Tim istražuje epidemiju misteriozne bolesti koja podseća na vampirizam.

 • 3

  Jedna prilika

  +

  Kvinlan i Fet otkrivaju da nije lako ukrasti nuklearnu bojevu glavu nakon što naiđu na neočekivanog neprijatelja. Ef i Aleks izmišljaju novo oružje.

 • 4

  Novi horizonti

  +

  Dač je primoran da sklopi dogovor sa Desai nakon što ona smisli plan za beg iz objekta za uzgoj. Ef i Aleks otkrivaju mračne tajne novog plana Partnerstva, ali su suočeni sa posledicama njihovog poslednjeg napada.

 • 5

  U centru zla

  +

  Fet i Kvinlan su na tragu konvoja koji prevozi vredno nuklearno oružje. Ef i Aleks traže tragove kako bi otkrili Gospodarov plan za sudbinu ljudske rase. Dača zarobljava poznati neprijatelj, ali tamo sreće i starog prijatelja.

 • 6

  Pokvarena ljubav

  +

  Fet i Kvinlan moraju da nađu način da vrate nuklearnu bombu nazad u Njujork, dok im je očajan Ajhorst za petama. Zaljubljeni Zek pokušava da sazna nešto o svojoj novoj ljubavi, ali otkriva nešto poražavajuće.

 • 7

  Izvan okruga

  +

  Sve lošijeg zdravlja, Setrakijan zanemaruje Efova upozorenja, gurajući sebe do krajnjih granica za pobedu i osvetu. Fet i Kvinlan se trkaju nazad do Menhetna, dok Gospodar okupira grad.

 • 8

  Izvlačenje

  +

  Uznemireni zbog gubitka, naši heroji vrše reorganizaciju. Ako žele da poraze Gospodara, moraju prvo da ga pronađu. Smišljaju novi plan da ga pronađu u saradnji sa ljudima.

 • 9

  Izdajnik

  +

  Neočekivani gost iznosi stare sukobe na površinu, unoseći razdor među naše heroje, preteći da ugrozi poverenje u grupi. Sa upitnim novim informacijama, oni kreću u završni pohod na Gospodara.

 • 10

  Poslednje uporište

  +

  Nuklearna zima je oslobodila strigoje koji sada mogu da se kreću i po danu, što omogućava Gospodaru (Džek Kesi) da uspostavi totalitaristički režim. Većina ljudi sada radi za strigoje jer imaju dve opcije - sarađuj ili umri.